Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kérte meg a kezeteket a szerelmetek?
A Balaton-felvidéken, ketten voltunk a házukban, január 1-én, felküldött az emeletre, addig lent előkészítette a csokitortát, meg átöltözött elegánsabb ruhába, aztán szólt, hogy mehetek. Már akkor nagyon izgatott voltam, mert reméltem, hogy ez következik. Leültem az asztalhoz, véletlenül hozzáértem a villához, amin így megláttam a tányér széle alár rejtett gyűrűt, és még izgatottabb lettem:) Aztán elmondta, hogy szeret, és megkérdezte, hogy, hogy leszek-e a felesége, és mikor meghatódva igent mondtam legalább háromszor, akkor felhúzta az ujjamra a gyűrűt:)
Nagyon szép, meghitt pillanat volt
Az évfordulónk estéjén koncertre mentünk, aztán elvitt abba a kilátóba, ahol először csókolóztunk. Nem sejtettem semmit, aztán levegőt is alig kaptam, mikor letérdelt elém és egy saját maga által faragott gyűrűt nyújtott nekem. A jegygyűrűt együtt vettük meg, mert olyat szeretett volna, ami nekem is tetszik.
12 éve vagyunk házasok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!