Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Hogyan kérte meg a kezeteket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kérte meg a kezeteket a szerelmetek?

Figyelt kérdés
2015. júl. 11. 16:33
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

A Balaton-felvidéken, ketten voltunk a házukban, január 1-én, felküldött az emeletre, addig lent előkészítette a csokitortát, meg átöltözött elegánsabb ruhába, aztán szólt, hogy mehetek. Már akkor nagyon izgatott voltam, mert reméltem, hogy ez következik. Leültem az asztalhoz, véletlenül hozzáértem a villához, amin így megláttam a tányér széle alár rejtett gyűrűt, és még izgatottabb lettem:) Aztán elmondta, hogy szeret, és megkérdezte, hogy, hogy leszek-e a felesége, és mikor meghatódva igent mondtam legalább háromszor, akkor felhúzta az ujjamra a gyűrűt:)

Nagyon szép, meghitt pillanat volt

2015. júl. 13. 09:55
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Mielőtt megkérte a kezem úgy gondolta hogy stresszoldónak elmegy a haverjával kocsmába inni egyet. Ez annyira jól sikeredett hogy hajnalban tajtrészegen kérte meg a kezem. Mondtam neki holnap újból ismételje meg ezt a kocsma nélkül. Aztán másnap igent mondtam :) ez 2010.08.17-én történt:)
2015. júl. 13. 19:11
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
felmentünk a hegyekbe hosszúhétvégézni. rengeteget túráztunk, mászkáltunk össze vissza, aztán miután hazaértünk a házikóhoz, tusoltam egyet és kb. beestem az ágyba. hajnal három-négy körül arra ébredtem, hogy nagyon néz és mosolyog. nem tudtam mire vélni, majd elővett egy kicsi dobozt, és megkérte a kezemet :) életem legszebb pillanata volt.
2015. júl. 15. 11:54
 4/4 anonim válasza:
100%

Az évfordulónk estéjén koncertre mentünk, aztán elvitt abba a kilátóba, ahol először csókolóztunk. Nem sejtettem semmit, aztán levegőt is alig kaptam, mikor letérdelt elém és egy saját maga által faragott gyűrűt nyújtott nekem. A jegygyűrűt együtt vettük meg, mert olyat szeretett volna, ami nekem is tetszik.

12 éve vagyunk házasok.

2015. júl. 16. 10:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!