Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mit szeretnétek, hogy kérjük meg a kezeteket?
Őszintén elmondaná, hogy szeretné, hogy ha a közeljövőben összeházasodnánk. Ennyi. (Nem kell se gyűrű, se letérdelés, se semmilyen klisé.)
Aztán esetleg a szüleinkkel együtt lenne egy vacsora, ahol koccintunk és felhúzzuk egymásnak a karikagyűrűket.
Minden lány más. Van, aki azt szeretné, hogy nagy szervezéssel, meg csinnadrattával, sok ember előtt, vagy olyan, aki inkább csak annyit akar, hogy szimplán megkérdezze a srác egy szex után az ágyban.
Én pl olyat szeretnék, hogy valahova elmegyünk kettesben és egy csöndes helyen letérdel és megkéri a kezem a lehető legegyszerűbben, ahol nem lát senki, meg nem fotóznak, nem tapsolnak, de azért ne csak benyögje, hogy hozzá megyek-e :) Gyűrű mindegy, felőlem lehet a legegyszerűbb, kő nélküli is, nem az a lényeg. De van olyan lány, aki meg drágaköves, vagyonokba kerülőt szeretne. A srácnak kell ismernie a lányt, általánosítani nem lehet.
20/L
Az én párom a kedvenc városomban, a kedvenc helyemen kérte meg a kezem :) Sajnos már aznap reggel rájöttem a tervére, mert anyu is gyanús volt és Ő is, és amikor odaértünk már 100%ban biztos voltam benne :) De nem hangoztattam Neki, mert életem annyira örült, hogy ezt a tervet hónapokig eltudta titkolni előlem, úgy hogy együtt élünk :)
L25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!