Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Lányok, mit szeretnétek, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mit szeretnétek, hogy kérjük meg a kezeteket?

Figyelt kérdés
2015. máj. 13. 20:38
1 2
 1/16 anonim válasza:
Minden lány más milyen valaki a romantikát valaki a meglepetéseket szereti találj ki valami egyedit .
2015. máj. 13. 20:41
 2/16 anonim ***** válasza:
15%
Badass srác nem kér. Badass srác simán csak elvesz.
2015. máj. 13. 20:42
 3/16 anonim válasza:
100%
Személy szerint én nagyon örülnék neki ha neglepetésként érne és nem számítanék rá, valamint ha egyedi lenne :)
2015. máj. 13. 20:50
 4/16 anonim ***** válasza:
En nagyon orulnek peldaul ha eljatszana mintha mennenk valahova(hogy meg csak veletlenul se tudjam meg hogy megkeri a kezem) es tetszene ha gyertyakbol kirakna egy szivet vagy valami hasonlot es a kozepen megkerne a lezem.az ilyen lanykerest sosem fogka elfelejteni!:)
2015. máj. 13. 21:05
 5/16 anonim ***** válasza:
0%
SEHOGY. Köszi.
2015. máj. 13. 21:20
 6/16 anonim ***** válasza:
Gyorsan:D
2015. máj. 14. 00:06
 7/16 anonim ***** válasza:

Őszintén elmondaná, hogy szeretné, hogy ha a közeljövőben összeházasodnánk. Ennyi. (Nem kell se gyűrű, se letérdelés, se semmilyen klisé.)

Aztán esetleg a szüleinkkel együtt lenne egy vacsora, ahol koccintunk és felhúzzuk egymásnak a karikagyűrűket.

2015. máj. 14. 11:56
 8/16 anonim ***** válasza:

Minden lány más. Van, aki azt szeretné, hogy nagy szervezéssel, meg csinnadrattával, sok ember előtt, vagy olyan, aki inkább csak annyit akar, hogy szimplán megkérdezze a srác egy szex után az ágyban.

Én pl olyat szeretnék, hogy valahova elmegyünk kettesben és egy csöndes helyen letérdel és megkéri a kezem a lehető legegyszerűbben, ahol nem lát senki, meg nem fotóznak, nem tapsolnak, de azért ne csak benyögje, hogy hozzá megyek-e :) Gyűrű mindegy, felőlem lehet a legegyszerűbb, kő nélküli is, nem az a lényeg. De van olyan lány, aki meg drágaköves, vagyonokba kerülőt szeretne. A srácnak kell ismernie a lányt, általánosítani nem lehet.

20/L

2015. máj. 14. 12:00
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Az én párom a kedvenc városomban, a kedvenc helyemen kérte meg a kezem :) Sajnos már aznap reggel rájöttem a tervére, mert anyu is gyanús volt és Ő is, és amikor odaértünk már 100%ban biztos voltam benne :) De nem hangoztattam Neki, mert életem annyira örült, hogy ezt a tervet hónapokig eltudta titkolni előlem, úgy hogy együtt élünk :)

L25

2015. máj. 14. 12:38
 10/16 anonim ***** válasza:
32%
KérJÜK?! Kösz, te sehogy.
2015. máj. 14. 14:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!