Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti másképp reagáltok, ha egy srác csak haverként simogatja meg a kezeteket, mint ha "udvarlóként"?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy tetszik egy lány, és lehet, hogy ő is vonzódik hozzám. Végül is a konkrét első lépést szerintem ő tette meg egy érintéssel, és a múltkor kicsit mintha közelebb kerültünk volna egymáshoz, én azt éreztem, hogy szinte szikrázik körülöttünk a levegő. Volt kölcsönös testi kontaktus, ölelés, kis simogatás, de nem "szerelmeskedés" jelleggel. Aztán a tenyerembe vettem a kezét, a másik kezemmel simogattam, ő tűrte, aztán elvettem a kezem, és figyeltem, hogy mi lesz. Egy ideig még fogta a kezem, holott semmi nem akadályozta volna, hogy elvegye. Ezzel kapcsolatos lenne a kérdésem. Ha csak barátként csinál veletek ilyet egy srác, akkor hamarabb elhúzzátok a kezeteket, vagy akkor is tűritek? Lehet ebből következtetni valamire? Ez azt jelentené, hogy neki is jó volt, és hogy vonzódna hozzám? Elhívtam egy programra, és igent mondott, szóval nem tudom.2014. máj. 22. 21:50
1/6 anonim válasza:
Szia.Szerintem személyiségfüggő.Lehet csak belemelegedtetek a beszélgetésbe és észre se vette,velem is volt már ilyen.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi, hát ez az, hogy nem igazán beszélgettünk. Örült nekem, meg hogy tudtam neki segíteni, ezt megköszönte (testileg is, megölelt, megsimogatott), pár másodperc múlva meg én fogtam meg a kezét, de nem volt szó beszélgetésről.
2014. máj. 22. 21:58
3/6 anonim válasza:
Én másképp reagálnék. Mindkét esetben otthagynám egy picit még a kezem szerintem (ha tetszik az illető több ideig), de ha csak barátként tenné, tök jól esne, hogy érezteti velem h szeret, ha meg "udvarlóként", akkor tök zavarba jönnék. De igaza van az elsőnek, ez személyiség függő. De a leírtak alapján szerintem tetszel neki.:)
4/6 A kérdező kommentje:
#3: Elég sokáig a kezemben tartotta a kezét, talán 10 másodperc is volt, vagy több, nem tudom, nem számoltam, csak arra figyeltem, hogy milyen jó érzés. :) De nem 2-3 másodperc volt, ezt tudom. Ez jót jelenthet?
2014. máj. 23. 19:52
6/6 A kérdező kommentje:
#5: Hátöööö... Azóta gyakorlatilag minden nap levelezünk, írunk egymásnak pár sort, de úgy semmi komoly. Amikor írtam neki, hogy meghívom majd valamire, belement, és azt írta vissza, hogy a többit majd személyesen megbeszéljük. Töröm a fejem, hogy ez mi lehet, arra tudok gondolni, hogy a kettőnk viszonyát ő is rendezni akarja, csak nem tudom, hogy milyen irányban. Amúgy köszi. :)
2014. máj. 26. 00:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!