Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, Lányok ti, hogy kérnétek meg egy lány kezét? / Lányok ti mire vágytok, hogy kérje meg a srác a kezeteket?
Én,mivel eléggé romantikus vagyok,valamilyen jeles alkalomkor szeretném,hogy megkérje a párom a kezem.Persze nem kell nagy felhajtás,de azért legyen meg a meglepetés ereje.
Pl:szülinapomon beállít egy csokor vörös rózsával és a gyűrűvel:) nekem ez tökéletes lenne
L
Szeretném ha ezt ö gondolná ki, legyen meglepetés, olyan, hogy mindig emlékezzek rá, nem kell nagy felhajtás:) de gyürü legyen:$:)
L
Karacsonykor nagyon cuki lenne.
Lehetne mondjuk ugy hogy szervezel valami kis romantikus programot es aztan amikor sok ember van korulotettek megkered a kezet.
De az is cuki lenne ha fel fogadnal/szinten karacsonykor/mondjuk egy kis zenekar felet/hegedusoket/ es ok ott varnak titeket valamai nagyobb ternel ahol gyertyakbol ki van rakva a 'hozzam jossz?" felirat. Aztan amikor oda ertek elkezd a zenekar hegedulni, te meg leterdelsz ele.
Oke..bocsi. kicsit elragadtattam magam:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!