Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Lányok, mit szeretnétek, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mit szeretnétek, hogy kérjük meg a kezeteket?

Figyelt kérdés
2015. máj. 13. 20:38
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
térdepelve a szemembe nézve :) a többit a fantáziájára bízom :)
2015. máj. 14. 22:16
 12/16 anonim ***** válasza:
70%
Én csak annyit "várok el", hogy ne legyenek szemtanúk, csak minimálisan legyen romantikus, kettőnkhöz kapcsolható legyen (tehát pl ne a szomszéd macskája hozza oda a gyűrűt, mikor mindketten utáljuk a macskákat) és ne valamilyen ünnepen vagy évfordulón történjen (az olyan, mintha nem tudott volna más ajándékot kitalálni). Konkrétan még sose képzeltem el.
2015. máj. 15. 06:06
 13/16 anonim ***** válasza:
Teljesen mindegy, csak ne legyen ott rajtunk kívül más, és ne a sütiben/italban legyen a gyűrű a balesetek elkerülése végett:) Nálunk úgy volt, hogy elmentünk egy szép csendes helyre kettesben, ahol 3 napot töltöttünk, a férjem hozott a kedvenc sütimből és a villára volt húzva a gyűrű, ami a tányér széle alá volt rejtve. Nekem így volt tökéletes, de a körítés valójában majdhogynem lényegtelen.
2015. máj. 15. 13:59
 14/16 anonim ***** válasza:
67%

Még mielőtt valaki félreértené: Nem elvárás, nem igények, csak leírom, hogy számomra milyen lenne az "álom eljegyzés".

Az tök jó lenne, ha az álomvárosomban, Velencében történne. Mondjuk este egy hajóéttermen, ahol nincsenek olyan sokan. Aztán ha tüzijáték is lenne, az is tök jó lenne. :D

De mivel fulltime fangirl vagyok, kötelességemnek érzem, hogy leírjam azt is, amiről minden este álmodozok (és a szívem mélyén tudom, hogy soha nem fog bekövetkezni). A célszemély nem más, mint Neymar. Na jó, igazából ha Neymar megkérné a kezemet, akkor az akár egy koszos putriban is történhetne, pont nem érdekelne a körítés. De vele mindig úgy képzeltem el, hogy este kimegyünk a tengerre jachtjával, és ott a fedélzeten kajálunk. Méghozzá rizottót, amit ő csinált. (Olyan szívesen megkóstolnám azt a híres Neymar féle rizottót :D) Vagy van mégegy. A Camp Nou-ban egy fontosabb győztes meccs után szerezne valahonnan egy mikrofont, és mind a majdnem 100 ezer ember előtt felhívna a pályára és ott letérdelne, és megtörténne. :)

Ez a válasz miatt valószínűleg le leszek pontozva, de nem érdekel, álmodozni lehet.

2015. máj. 15. 17:17
 15/16 anonim ***** válasza:

Én egy folyópart mellett tudnám elképzelni. Ilyen kis eldugottabb részen. Egy kis piknikezés, pancsolgatás a vízben. Aztán csak úgy hirtelen, mikor esetleg pezsgőt vagy bort innánk hirtelen előkapná a gyűrűt, és megkérné a kezem

És ha nem térdel le az sem hangilatromboló.

2015. máj. 15. 22:45
 16/16 anonim válasza:
Romantika, élmény. A lényeg, hogy emlékezetes legyen és örömet okozzon mindkettőnknek. Nem kell a nagy felhajtás, csak kettőnkről szóljon.
2015. máj. 19. 08:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!