Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eljegyzés, de kicsit másképp? Hogyan? Viccesen?
Sziasztok!
A történet: nem mindennapi találkozás, nem mindennapi viszontagságok, gyerekek....
Annyi rossz után, most boldogság, anyagi biztonság, gyönyörű gyerekek. Ezt szeretném most megpecsételni egy nem mindennapi eljegyzéssel, majd egy nem mindennapi esküvővel.
Én a nő vagyok, és én szeretném megkérni a párom kezét június 20.-án a születésnapján. Egy igen fura gyűrűt választottam, konkrétan nemesacélból készült, mert ez utal a múltunkra.
Egy baj van csak. Nem tudom, hogyan....
Annyi biztos, hogy a születésnapján reggel ezzel szeretném kelteni. De pezsgőbe tegyem? Vagy reggeli kávé mellé tálcán? Csak az a baj, hogy ő kel előbb.... Vagy tegyem este a párnám alá, és mikor ébred, tegyem fel a kérdést? Ès mi legyen a kérdés? Hozzám jössz? Elveszel?
Kérlek adjatok tanácsot.
A kérdés komoly, imádom, szeretem, a màsik felem. Nem akarom, hogy ő kérjen meg. Nem illene hozzánk. Ez így lenne tökéletes.
A lufi nagyon jó, :-)
Szurkolok neked kedves kérdező, és sok boldogságot Nektek :-)
#3. Vagyok
Majd írd meg, hogy sikerült. Tudom, még egy hónap, de kíváncsiak vagyunk. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!