Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Normális dolog, hogy mindig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális dolog, hogy mindig ezt emlegeti? Neki van igaza?

Figyelt kérdés
A barátom el akar jegyezni. Sokszor beszélgettünk róla korábban, nézegettük a gyűrűket, melyik tetszene nekem...stb Eddig rendben is van. De április elején bejelentette, hogy megvette nekem a gyűrűt, viszont még nem kapom meg. Nyáron akarja odaadni, mert különleges helyszínt akar hozzá. Már azt sem értettem, hogy akkor miért mondta el hogy megvette, ha még nem adja oda? Amióta megvan a gyűrű, állandó téma az, hogy ha pl vitatkozunk vmin, akkor én nem értékelem eléggé, hogy ő már megvette a gyűrűt, és hogy engem ez nem is érdekel, csak az érdekel, hogy az ujjamon legyen. Ha rossz kedvem van vmi teljesen más dolog miatt, akkor nem érti miért nem vagyok vidám, amikor már a tudat, hogy ő megvette a gyűrűt, boldoggá kéne hogy tegyen. Tényleg így kellene lennie? Ha én veszek valakinek valamit, és nem adom oda csak elmondom, hogy megvettem, aztán majd hónapok múlva megkapja talán, attól hónapokig boldognak kéne lennie? Én úgy vagyok vele, hogy vagy adja oda, vagy ne szóljon róla...

2015. máj. 2. 14:45
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

sztem meg se vette, csak ezzel akar zsarolni

hálásnak kéne lenned? akkor neki is h igent mondasz nem?

2015. máj. 4. 12:03
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Kedves Kérdező! Egyetlen kommented elég volt annak megállapításához, hogy emberség, differenciált érzésvilág tekintetében sokszorosan fölötte állsz a vőlegény-jelöltnek. Az össze többi hozzászólóval egyetértésben én is azt javaslom, töröld őt a jelöltlistáról:-): ne pályázhasson olyan lány kezére, akihez nem ér fel. Légy boldog - mással.
2015. máj. 4. 12:50
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Nincs igaza. Egyszerűen csak talált egy eszközt amivel zsarolhat. Most még csak nem vagy elég hálás amiért megvette a gyűrűt, és mindig jó képet kell vágnod mindenhez.

(bár 1. hogy lehet valaki hálás olyasmiért ami nem is az övé? Hisz nem kaptad meg a gyűrűt.

2. nehogy már valaki más szabja meg, hogy mikor lehet rossz kedved, és mikor kéne örülnöd) na mindegy.

Aztán később már majd csak akkor kér meg, csak akkor vesz el, ha eleget kuncsorogsz neki és megteszed amit akar?

Bocs de én ilyen emberhez a büdös életben nem mennék hozzá.

2015. máj. 4. 18:46
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Hát... ha ennyire odavan a gyűrűjéért, akkor húzza a @-ára.

Oszt ennyi.

2015. máj. 4. 19:54
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Én tökön rúgnám. Ha nem is fizikálisan, de verbálisan tuti.
2015. máj. 4. 20:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!