Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eljegyzés utáni fázisban amig nem lesz esküvő, addig minden nő kicsit önzőbb lesz és többet fogalkoznak magukkal?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 28. 10:11
1/12 anonim válasza:
Nem minden nő. Nem kell általánosítani. Nincs 2 egyforma nő.
2/12 anonim válasza:
Nem. Több milliárdan vagyunk, és nem vagyunk egyformák.
De ez irreleváns, mert ha a Te barátnőd így viselkedik, azon nem segít, ha mi többiek is vagy mi éppen nem...
3/12 anonim válasza:
Önzöségnek számít, ha valaki többet foglalkozik magával?
Igazából nem értem mi is a kérdés.
4/12 anonim válasza:
Ezt így nem jelenteném ki. Nekem egy éve volt ez az életszakasz. Természetes, hogy nagyon vártam az esküvőt, mert azért egy nő életében az egy nagyon fontos esemény, szépen akartam kinézni, és azt szerettem volna, hogy minden jól sikerüljön - de úgy gondolom, ez egyáltalán nem önzés. Hiszen örültem, hogy az lesz a férjem, akit szeretek, minél több időt akartam vele tölteni, örültem, hogy a családom is boldog az esküvő miatt, egyáltalán nagyon szép korszak volt. Gondolom, másoknál is így van. Ha az átlagosnál nagyobb izgatottság önzésnek látszik, azt hiszem, ez igazságtalan kijelentés. Mert azért normális esetben ez egy nagyon különleges, szándékaink szerint soha vissza nem térő időszak, amelyek meg kell élni.
5/12 anonim válasza:
A nők ilyenek. Hàzasság előtt adják a szépet, utána, már "nyeregben", kiderül az igazi énjük. Nem minden nő ilyen, de bőven akad rá példa.
6/12 anonim válasza:
Józanul gondolkodó nő nem ilyen. Csak azok, akiknek a nagy lagzi fontosabb, mint az, hogy összeházasodnak.
7/12 anonim válasza:
Egyértelműen igen, esküvőig csak kicsit, utána meg nagyon! :)
8/12 anonim válasza:
AKKOR MÉG NEM, majd az esküvő és főleg ha a gyerek is meglesz akkor látod majd meg ..igaz későn !!!
9/12 anonim válasza:
Én nem vettem magamon észre, bár messze még az esküvő, jövő júniusban lesz, de igazából mindenki többet foglalkozik vele, mint én, és egyedül engem nem érdekel, mi lesz rajtam.
Abszolút nem érdekel az esküvő maga, csak, hogy a szerelmem felesége leszek. :)
10/12 anonim válasza:
Ajaj! Esküvő után még önzőbbek lesznek!! Akkor már nem kell a szép arcukat mutatni, mert elvették őket!!! Legfeljebb elválnak, de még előtte egy gyereket csináltatnak. Persze biztos vannak kivételek, akik őszinték, és ugyanolyanok házasság előtt, mint házasság után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!