Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtudtam, hogy a barátnőm a közeljövőben megkéri a kezem. Mire számítsak?
azta!!! és még csak nem is vagy egyedül :D
Hová jutott ez a világ?! Sírjak, vagy röhögjek?
Kedves férfiak. Volt réges régen olyan időszak, amikor ti attól voltatok férfiak, hogy eltartottátok a családot, gondoskodtatok a betevő falatról, a téli tüzelőről, vadásztatok, fát vágtatok, vagyis igazi férfias munkákat végeztetek és létbiztonságot teremtettetek a családnak. Ma már ezt teszitek: a porszívót se vagytok képesek megfogni, de sokszor még az alsógatyátokkal se találtok bele a szennyesbe. Ültök a tv előtt és meccset néztek, meg sörözni jártok a haverokkal. 30-40 évesen is PC/Xbox és egyéb cuccok függői vagytok és a tökötök vakargatásával töltitek a napot. Nem hogy egy fát nem lennétek képesek kivágni, de még a fűrészt se tudnátok a kenyérvágó késtől megkülönböztetni (tisztelet a ritka kivételnek). Nem kell eltartanotok bennünket, kivesszük a részünket a pénz hazahordásából.
Ennyi férfi munka marad nektek, hogy féltérdre ereszkedjetek, de már ez is degradál? fú, de szánalmas...
Női intuícióm azt súgja, hogy ez kamu kérdés. Nekem az a része (sem) nagyon életszerű, hogy ha valóban ezt tervezné a barátnőd, akkor te azt mégis honnan tudnád.
Legalábbis nem hinném, hogy ha egy nő rászánja magát valami okból, hogy ilyen téren átvegye a kezdeményezést, akkor azt elmondaná olyanoknak, akiktől te visszahallhatod - már csak azért sem, mert ha nem is gáz, de mindenesetre nem hinném, hogy büszke lenne arra, hogy ő kéri meg egy férfi kezét, és nem hinném, hogy szeretné ezt a tényt világgá kürtölni.
"Ti hogy reagálnátok?"
Ha netalán mégsem kamu kérdéssel szórakoztatod magadat, és vadidegenek tanácsra van szükséged ahhoz, hogy mit tegyél majd abban a helyzetben, akkor szerintem a nő is jobban jár egy "nem" válasszal.
31-nrk:
Van igazság abban amit mondasz, de ugyanilyen általánosítások mondhatunk a mai nőkre is! Nem érdemes ebbe belemenni, mert pro és kontra is lenne rá példa.
Amiért válaszolok:
"Ennyi férfi munka marad nektek, hogy féltérdre ereszkedjetek, de már ez is degradál? fú, de szánalmas..."
Miért kell elvenni valakit, csak mert a másik úgy gondolja? Mert amit írsz az azt jelenti. A kérdező nem mondta el, hogy akarja-e vagy sem, nem tudjuk. Nem ezt kérdezte. Honnan tudod, hogy egyáltalán el akarja venni a nőt? Miért lenne muszáj?
Ennyi erővel (mint írtam) minden nőnek igent kellene mondania nem? Csak ennyi dolga lenne! "de már ez is degradál? fú, de szánalmas..."(saját szavaid....)
35,
Ez nyilvan valoan kamu kerdes, de ez szerintem mellekes, itt mar nem arrol vitazunk, hogy a kedezo normalis-e, hanem hogy ez a helyzet normalis-e. A kedezo altal kitalalt tortenetben a ferfi fel nem ugy tunik, mintha ellenkezne, mintha nem akarna, hiszen a "szereplonk" azt kedezi, hogy ilyenkor hogyan kell lereagalni a helyzetet ferfikent es hogy mire szamithat, a nok hogyan "szoktak" ezt intezni. Ebbol szamomra az derul ki, hogy orul neki, nincs ellenere. -> ilyen helyzetben rohadt ego, ha nem a ferfi kezdemenyez. Minden esetre, ki/hogy gondolja, van, akinek ez elfogadhato felallas, de nekem nem. Az en szememben nem lenne ferfi az, akinek en kernem meg a kezet. egyetlen egy esetben kernem meg: akkor, ha beteg lenne es ezert az en erdekemben azt mondana, hogy szakitani akar, hogy megovjon engem a gyasztol, mert par ev mulva meghal. Akkor en lennek az, aki keszseggel leterdel es konyorogve keri, hogy a gyaszt bizza ram, de azt a nehany evet az eletebol ajandekozza nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!