Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak Ő van a világon? Csak az Ő szava ér valamit? Mit
tegyek?
Figyelt kérdés
Mit lehet tenni egy olyan férfival(lassan férjemmel)akinek a stílusa egyre jobban kezdd elviselhetetlenné válni?Pár példa: A munkahelyén minden dolgozójával lenéző,érezteti mindig,hogy Ő a főnök!Itthon ha valamiről véleménye van,vagy valamit kijelent,azt onnastól nem lehet még meg sem kérdőjelezni.Kérdezni nem lehet Tőle,mert a kérdésre kérdéssel válaszol,elég gúnyosan!Annyira makacs, hogy ember számba nem veszi a családját,pl az anyukája mondta Neki,hogy így nem lehet házas életet kezdeni ha ilyen,az anyukájáról hallani sem akar azóta( 11hónapja)..Szerintem Én visszamondom az esküvőt,mert nem tudok Vele beszélni,ha normális és mondanám,hogy mi bánt, mindig az a válasz,h : ne veszekedjünk!
Az ég szerelmére: ne legyen a férjed! Most még időben vagy, hogy megszabadulj egy irányító-ellenőrző-uralkodni vágyó nem-társtól: rabszolgatartótól. Abból, amit leírsz, világosan kitűnik: az ő szemében neked már most sincs szuverén személyiséged, emberi tekintélyed. Fordíts hátat neki, esküvő helyett. Ne engedd magad becsalni a csapdába: neki alattvaló kell, nem feleség.
2015. ápr. 18. 20:29
12/20 anonim válasza:
Ilyen emberrel nehogy összeházasodj! Később is ilyen lesz, jó irányba nem fog változni!
2015. ápr. 18. 20:37
13/20 anonim válasza:
Hagyd a fenébe. Az jutott eszembe, hogy lehet hogy az én főnökömről beszélsz :D
De mindegy is, az a lényeg, hogy ilyen emberrel nem szabad összeházasodni. Sok férfi válik ilyenné öregkorára, de amelyik fiatalon is ilyen, abból öregen mi lesz?? Keress inkább olyat, aki normális.
2015. ápr. 18. 20:41
14/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, teljesen igazatok van!Fiatal vagyok, h ilyen házasságom legyen!
2015. ápr. 18. 21:12
15/20 anonim válasza:
Piszok szerencséd van, hogy még az esküvő előtt kiderült hogy milyen a párod!!!
Gyorsan hagyd el a fenébe, az ilyennek nem való senki maradjon meg magnak.
2015. ápr. 18. 21:27
16/20 anonim válasza:
Folytatnam meg a felsorolast, amit elkezdtel: nem tur ellentmondast, nem tud vesziteni, es ha elhagynad, honapokig esdekelne, igergetne, udvarolna, hogy visszaszerezzen.
Ha bedolsz neki, eskuvo utan folytatodna a regi lemez. Onzo emberrel nem lehet mit kezdeni, foleg ha meg nem pofozta meg az elet elegge. Ne a te veredet szivja, nem veszitesz semmit, ha otthagyod a diktatort.
2015. ápr. 18. 21:53
17/20 anonim válasza:
Oroszlan?Csak mert az en ferjem detto ugyanez:-))!!
2015. ápr. 18. 21:53
18/20 anonim válasza:
Semmilyen korban senki nem érdemli meg az ilyen házastársat.
Ilyen emberhez nem szabad hozzámenni mert csak nyögvenyelős házasélet vagy válás lesz a vége.
Annak se dőlj be amikor majd vissza akar csábítani azzal hogy megváltozik meg más lesz ez csak mézes madzag... egy felnőtt ember személyiségét már nem lehet radikálisan megváltoztatni maximum eljátssza hogy megváltozott 1-2 hétig vagy hónapig vagy ameddig szükséges pl. a házasságig utána szépen fokozatosan visszatér a valódi önmaga.
Hidd el tapasztalat beszél belőlem nem egy embernél tapasztaltam ezt.
2015. ápr. 19. 05:17
19/20 anonim válasza:
Ha már az elején ilyen, még milyen lesz később?! Ha most nem teszel valamit, akkor utána nagyon sok bajotok lesz az életben! Nekem is ez a válaszom röviden, hogy még most mondd vissza az esküvőt, de csak szépen, normálisan, illedelmesen!
2015. ápr. 25. 17:30
20/20 anonim válasza:
Te az exem alteregójával jársz? Nagyon gyorsan tedd te is exszé :) Azóta még levegőt venni is könnyebb és életem szerelmét is megtaláltam, akihez hozzá fogok menni és aki tisztel és megbecsül engem, ahogy én is őt. Semmi tojáshéjon járkálás, meg lenézés és egyebek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!