Mit csináljak a feleségemnek vannak a világon a legidiótább rokonai?
A feleségem pedig teljesen oda van értük. Az idiótaságukat általánosságban értem. Bunkók, suttyók, buták. Tudjátok, az a tipikus aki vesz egy plazma tv-t hitelből, nem tudja fizetni, majd szidja a bankokat hogy kirabolnak minket. Vezetés közben indexelni nem tudnak, tolakodnak, majd szidják a többi kocsist hogy itt senki sem tud vezetni.
Állandóan panaszkodnak hogy milyen rossz nekik.
Társaságban a férfi tagok állandóan beszólnak, kóstolgatnak, próbálva megmutatni hogy ők az alfahímek ott. A női tagok meg ezotéria bolondok, jósolni akarnak nekem, meg ilyenek...
Hát ha látogatásra kerülne a sor mond h nem mész.
Kész.
én is így vagyok férjem rokonaival. Ősbunkó mind, taplók, végtelenül buták, ostobák és hiszékenyek. Nyilván mind egy szál érettségivel/szakközéppel próbál eléldegélni, és a kormány a hibás, hogy senkinek nem kellenek. Férjem az egyetlen a családban, aki végigcsinálta az egyetemet.
Hála a jó égnek, ott ezotéria helyett csak a népi gyógyászat megy, szóval megelégszik mindenki, ha felírom az ajánlott kamubogyó nevét és hazamegyek. Nekem az a stratégiám egyenlőre, hogy egyrészt megbeszéltem férjemmel - jó két évig adagoltam, hogy a családja nem olyan jópofa, mint amilyennek hiszik magukat... Hála a jó égnek, egy évben 2-3-4x kell kibírni őket maximum, olyankor hívjuk az én családomat is, és akkor mindenkinek van kivel kommunikálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!