Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Mit csináljak a feleségemnek...

Mit csináljak a feleségemnek vannak a világon a legidiótább rokonai?

Figyelt kérdés

A feleségem pedig teljesen oda van értük. Az idiótaságukat általánosságban értem. Bunkók, suttyók, buták. Tudjátok, az a tipikus aki vesz egy plazma tv-t hitelből, nem tudja fizetni, majd szidja a bankokat hogy kirabolnak minket. Vezetés közben indexelni nem tudnak, tolakodnak, majd szidják a többi kocsist hogy itt senki sem tud vezetni.

Állandóan panaszkodnak hogy milyen rossz nekik.

Társaságban a férfi tagok állandóan beszólnak, kóstolgatnak, próbálva megmutatni hogy ők az alfahímek ott. A női tagok meg ezotéria bolondok, jósolni akarnak nekem, meg ilyenek...

2015. jan. 3. 23:19
 1/8 A kérdező kommentje:
Ilyenkor próbálok mindig valamilyen programot szervezni magamnak, hogy ne kelljen velük találkoznom. A feleségem ha megtudná hogy utálom őket egy világ omlana benne össze...
2015. jan. 3. 23:21
 2/8 anonim ***** válasza:
amíg ő nem olyan, addig örülj
2015. jan. 3. 23:30
 3/8 anonim ***** válasza:
En igy vagyok a férjem rokonaival, még rosszabb dolgaik vannak,mint a feleséged családjának.En sem maradok velük már szivesen ,mert igen megutáltam õket.Egyszerüen csak ahhoz értenek,hogy mibe kössenek bele.
2015. jan. 3. 23:30
 4/8 anonim ***** válasza:

Hát ha látogatásra kerülne a sor mond h nem mész.

Kész.

2015. jan. 4. 00:12
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem érdemes összeveszni velük, úgy is csak összefognának ellened és te lennél a rossz. A legjobb megoldás a távolság tartás. Ha ilyenek mint írtad arra figyelj hogy kölcsön sose adj nekik, mert ha visszavárnád csak te lennél a rossz.
2015. jan. 4. 07:23
 6/8 anonim ***** válasza:
Az ember saját rokonai, főleg ha közvetlenek, mindig normálisabbnak tűnnek mint egy külső szemlélőnek. Valamilyen szinten ez érthető, ha a párkapcsolat megszakad, attól még a rokonok, de leginkább a szülők jó esetben megmaradnak. Ha arra gondolok hogy az én szüleim se tökéletesek ugyan, de ők még nem hagytak el. Nő már hagyott el, de ők maradtak. Mondjuk tolerálom is ha egy nőnek ilyenek a rokonai, csak ne szóljanak bele a dolgaimba. Volt már olyan hogy a nőnek volt ilyen szülője, aki érdekes beállítottságú életvitelű volt, bár minden rokona, ő maga is hasonló beállítottságú volt, de megértettem hogy senki nem tökéletes.
2015. jan. 4. 10:27
 7/8 anonim ***** válasza:

én is így vagyok férjem rokonaival. Ősbunkó mind, taplók, végtelenül buták, ostobák és hiszékenyek. Nyilván mind egy szál érettségivel/szakközéppel próbál eléldegélni, és a kormány a hibás, hogy senkinek nem kellenek. Férjem az egyetlen a családban, aki végigcsinálta az egyetemet.

Hála a jó égnek, ott ezotéria helyett csak a népi gyógyászat megy, szóval megelégszik mindenki, ha felírom az ajánlott kamubogyó nevét és hazamegyek. Nekem az a stratégiám egyenlőre, hogy egyrészt megbeszéltem férjemmel - jó két évig adagoltam, hogy a családja nem olyan jópofa, mint amilyennek hiszik magukat... Hála a jó égnek, egy évben 2-3-4x kell kibírni őket maximum, olyankor hívjuk az én családomat is, és akkor mindenkinek van kivel kommunikálni.

2015. jan. 5. 00:39
 8/8 anonim ***** válasza:
Ritkítsd a látogatásokat nem Te választottad őket. Egyébként majdnem midnen családban vannak elviselhetetlen rokonok, az ellen tenni nem lehet. Rokonokat nem Te választasz, csak barátokat.
2015. jan. 15. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!