Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Csak Ő van a világon? Csak az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak Ő van a világon? Csak az Ő szava ér valamit? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Mit lehet tenni egy olyan férfival(lassan férjemmel)akinek a stílusa egyre jobban kezdd elviselhetetlenné válni?Pár példa: A munkahelyén minden dolgozójával lenéző,érezteti mindig,hogy Ő a főnök!Itthon ha valamiről véleménye van,vagy valamit kijelent,azt onnastól nem lehet még meg sem kérdőjelezni.Kérdezni nem lehet Tőle,mert a kérdésre kérdéssel válaszol,elég gúnyosan!Annyira makacs, hogy ember számba nem veszi a családját,pl az anyukája mondta Neki,hogy így nem lehet házas életet kezdeni ha ilyen,az anyukájáról hallani sem akar azóta( 11hónapja)..Szerintem Én visszamondom az esküvőt,mert nem tudok Vele beszélni,ha normális és mondanám,hogy mi bánt, mindig az a válasz,h : ne veszekedjünk!

2015. ápr. 18. 20:09
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem hozzámenni.
2015. ápr. 18. 20:10
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen volt, mikor megismerted? Mert ez esetben szednem a satorfamat.
2015. ápr. 18. 20:13
 3/20 anonim ***** válasza:
97%

"Szerintem Én visszamondom az esküvőt."

Ha a párod így viselkedik, határozottan jó ötletnek tűnik. Az egyetlen jó ötletnek.

2015. ápr. 18. 20:14
 4/20 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy az 1. válaszoló írta.

NEM hozzámenni!!

2015. ápr. 18. 20:14
 5/20 A kérdező kommentje:
Ilyen volt,de csak munka terén!Most már 1 éve Velem is ilyen!
2015. ápr. 18. 20:16
 6/20 anonim ***** válasza:
100%

Jól teszed.

Az anyukának van igaza.

2015. ápr. 18. 20:17
 7/20 anonim ***** válasza:
100%

Ha elviselhetetlen számodra a természete, akkor nem kell hozzámenni.

Viszont a családjával való kapcsolatot nem érdemes feszegetni. Ha kibékülnek az anyukájával kibékülnek, ha nem, akkor nem, ez az ő ügyük. Nem kell elkezdeni teljesen kívülállóként okoskodni, fontoskodni, jókodni, ez NEM! a te dolgod! Szeretem, imádom, tisztelem a férjem, de ha egyszer is elkezdené felülbírálni a szüleimmel való viszonyomat, nagyon gyorsan leállítanám.

Ami a te dolgod az a ti kapcsolatotok, hogy eldöntsd, érdemes-e egy olyan emberrel összeházasodnod, aki nem tisztel, gúnyos veled, akivel nincs normális kommunikáció.

2015. ápr. 18. 20:18
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
Menekülj! Ez csak rosszabb lesz.
2015. ápr. 18. 20:18
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
Én sem mennék hozzá.
2015. ápr. 18. 20:25
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek az előttem szólókkal, ilyen emberrel ne éld le az életed. Fogsz olyan férfit találni, aki megbecsül és egyenrangúként kezel.
2015. ápr. 18. 20:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!