Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyerek, vagy én?

Figyelt kérdés
Nagyon ideges vagyok, de próbálom érthetően leírni a helyzetet: a párommal 3 évig jártunk, majd egy időre szakítottunk. Azt hittük, végleges, de hamarosan rájöttünk, hogy nem tudunk egymás nélkül létezni, ezért januárban újra kezdtük. A külön töltött fél év alatt nekem is voltak randijaim, meg a páromnak is. Ő egy lánnyal huzamosabb ideig is együtt volt, vele januárban szakított azért, mert újra összejöttünk. A lány egészen mostanáig nem jelentkezett, de szombaton egyszer csak beállított hozzánk és közölte, hogy terhes a páromtól!!! Azt hittem, hogy helyben elájulok! Párom osztott/szorzott és arra jutott, hogy a gyerek valóban tőle van, de most ő erre köpni nyelni nem tud, és tényleg szinte sokkos állapotban volt, így megkértem a lányt, hogy menjen el, majd keresi párom, ha átgondolta a dolgot, de természetesen vállalni fogja a felelősséget... Párommal arra jutottunk, hogy a fizujából ugyan 30 lenne a gyerektartás, de felajánlunk havi 50-et +maximálisan részt vesz(ünk) a gyerek nevelésében. Ezt tegnap telefonon elmondta a párom a lánynak, aki közölte, hogy ez neki nem kóser, hanem ha a párom látni akarja a gyerekét, akkor hagyjon el engem és menjen vissza hozzá. Vegye is feleségül, különben ő lelép a nővéréhez Svédországba és párom sose láthatja a gyereket, meg ellene fogja nevelni. Párom most vacilál, azt mondja, mit tehetne, a gyerek az övé és ha már megcsinálta, akkor az élete része akar lenni, így lehet, hogy elfogadja a lány feltételeit, de közbe meg itt zokog nekem, nem akar engem megint elveszíteni! Megteheti ez a lány? Ez szörnyű, hogy velûnk történik! Idén esküvőt akartunk :(

2015. márc. 23. 20:03
1 2 3 4 5
 41/43 A kérdező kommentje:

A mi kapcsolatunk egyaltalan nem ingott meg ettol, sot epp az ellenkezojet erte el a lany. En a hozzaallasommal bizonyitottam a paromnak, hogy valoban joban, rosszban mellette allok! A parom pedig azt bizonyitotta, hogy felelossegteljes apa lenne, mindent megtenne es mindent hajlando lenne feladni a gyerekeert. Ha en fogok gyereket szulni neki, akkor is elvarom majd, hogy a sziveben az elso helyet a gyerek vegye at, en csak a masodik legyek.

Tegnap elmondta a parom, hogy amiota visszajott hozzam, a lany irt neki fb-on 3x is, hogy o meg mindig vissza varja a paromat es hagyjon el engem. A parom meg februarban megirta neki, hogy hagyja beken, boldogok vagyunk, szeretjuk egymast es nyaron osszehazasodunk. Gondolom, ezen az eskuvo dolgon pattant el a lany agya es ezt sikerult kitalalnia. Bar, azt nem tudom megerteni, hogy megis hogyan akarta vegig csinalni? Egy darabig lehet hazudni, meg lehet mondjuk puffaszto eteleket enni, de elobb-utobb be kellett volna vallania, hogy hazudott es nem terhes. Megis mit gondolt, a parom hogy fogadta volna? Nem is ertem.... Beteg ez a no!

2015. márc. 26. 07:21
 42/43 Bence_ ***** válasza:
Ha több gyereketek lesz akkor ki lesz az első?
2015. márc. 26. 08:00
 43/43 anonim ***** válasza:
Na ez nem semmi sztori. Én kinézem belőle, hogy a párod visszamegy hozzá, mondván vállalja a felelősséget, és rövid időn belül "eljátszik" egy vetélést. De a lényeg hogy megoldódott a dolog.
2015. márc. 27. 09:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!