Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyerek, vagy én?

Figyelt kérdés
Nagyon ideges vagyok, de próbálom érthetően leírni a helyzetet: a párommal 3 évig jártunk, majd egy időre szakítottunk. Azt hittük, végleges, de hamarosan rájöttünk, hogy nem tudunk egymás nélkül létezni, ezért januárban újra kezdtük. A külön töltött fél év alatt nekem is voltak randijaim, meg a páromnak is. Ő egy lánnyal huzamosabb ideig is együtt volt, vele januárban szakított azért, mert újra összejöttünk. A lány egészen mostanáig nem jelentkezett, de szombaton egyszer csak beállított hozzánk és közölte, hogy terhes a páromtól!!! Azt hittem, hogy helyben elájulok! Párom osztott/szorzott és arra jutott, hogy a gyerek valóban tőle van, de most ő erre köpni nyelni nem tud, és tényleg szinte sokkos állapotban volt, így megkértem a lányt, hogy menjen el, majd keresi párom, ha átgondolta a dolgot, de természetesen vállalni fogja a felelősséget... Párommal arra jutottunk, hogy a fizujából ugyan 30 lenne a gyerektartás, de felajánlunk havi 50-et +maximálisan részt vesz(ünk) a gyerek nevelésében. Ezt tegnap telefonon elmondta a párom a lánynak, aki közölte, hogy ez neki nem kóser, hanem ha a párom látni akarja a gyerekét, akkor hagyjon el engem és menjen vissza hozzá. Vegye is feleségül, különben ő lelép a nővéréhez Svédországba és párom sose láthatja a gyereket, meg ellene fogja nevelni. Párom most vacilál, azt mondja, mit tehetne, a gyerek az övé és ha már megcsinálta, akkor az élete része akar lenni, így lehet, hogy elfogadja a lány feltételeit, de közbe meg itt zokog nekem, nem akar engem megint elveszíteni! Megteheti ez a lány? Ez szörnyű, hogy velûnk történik! Idén esküvőt akartunk :(

2015. márc. 23. 20:03
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
94%
Nagyon szemét húzás ez a nőtől,de azért én a helyedben most nagyon elkeserednék,ha a párodnak egyáltalán opció az,hogy elvegye a nőt,és otthagyjon téged,az nem sok jót jelent :S
2015. márc. 23. 20:41
 12/43 anonim ***** válasza:
90%

Ha tényleg a párodé a gyerek, akkor joga van hozzá, tehát a nő nem szakíthatja el az apát a gyerektől.

Csak egy tanács: A párod addig ne fizessen egy petákot sem, amíg dns teszt meg nem állapítja, hogy valóban övé e a gyerek. Ha igen, az pech...

A lány így akarta megfogni őt. Ha pedig megcsalta a párodat miközben együtt voltak (ez is lehetséges) és másé a kicsi, akkor nem húzhat le titeket pénzzel.

A nő egyértelműen zsarolja a párodat. Tereljétek jogi útra a dolgot, kérdezzetek meg ügyvédet mi ennek az egésznek a menete. Ne hagyjátok magatokat.

2015. márc. 23. 20:44
 13/43 A kérdező kommentje:
A parom leginkabb azert duhos, mert a lany azt mondta neki, hogy gyogyszert szed, mikozben nem szedett... Ez ugy derult ki, hogy a parom kerdore vonta, hogy megis hogyan lehet az, hogy ~4 honap utan vette eszre a lany, hogy terhes. Mire kozolte, hogy azert, mert PCO-ja van es csak nagyon ritkan menstrual, igy nem volt szamara ujdonsag, hogy nem jott meg. Azt hitte, hogy igy nem is lehet terhes, ezert nem szokott vedekezni. De paromnak azt kamuzta, hogy szedi a fogamzasgatlot. A parom nem ismerte az edesapjat, mert 1,5 eves koraban lelepett az apja, ezert o mindig is azt mondogatta, hogy o majd bebizonyitja, hogy letezik jo apa, ha egyszer gyereke lesz. Most viszont ugy erzi, hogy az elvei ellen cselekszik, ha lemond a gyerekrol
2015. márc. 23. 20:46
 14/43 anonim ***** válasza:
83%
Ha valóban megfordult valamelyikőtök fejében, hogy szakítsatok, és a párod vegye feleségül ezt a hárpiát, akkor tegyétek meg.. nem szeretitek egymást, vagy egyszerűen túl buták vagytok, és meg is érdemlitek a sorsotokat. Azon kellene agyalnotok, hogy a kecske is jóllakjon, káposzta is megmaradjon. A másik nő egy manipulatív, erőszakos, sötét liba. Mégis ki más állítaná ilyen választás elé a gyereke apját, és ki olyan buta, hogy azt higgye, ez még működni is fog? Ha zsarol, akkor legyetek ti is okosak. Vegye feleségül a párod a nőt! Akár holnap, polgári szertartás keretében.. innentől kezdve ő fog számítani a gyerek apjának. Akár el is hagyhatja, veled lehet, még ha a nő beadja a válópert, akkor is a gyermek már a párod nevén lesz, vagyis gyerekelhelyezési pert kell lefolytatni, és az apa hozzájárulása nélkül nem viheti ki a nő őt az országból. Ha ilyen gerinctelen, ti is megengedhetitek magatoknak. Vagy fogadjátok el, hogy az a gyerek az apja nélkül fog felnőni.. De ha ténylegesen megfordult a fejében, hogy téged emiatt a dolog miatt elhagyjon, akkor tényleg nincs sok értelme a kapcsolatnak. Elvileg te lennél a jövője, az a nő pedig csak egy zsákutca, nem? Gondolkodjatok már..
2015. márc. 23. 20:47
 15/43 A kérdező kommentje:
14: igen, megfordult a fejünkben a szakítás, de sok minden más is és nem azért, mert ne szeretjük egymást, vagy mert életképtelen barmok vagyunk, hanem azért, mert egyszeűen sokkot kaptunk!!! 4 hónap nyugi után, miközben élünk, mint hal a vízben, felfrissült szerelemben, egy napsütéses hétvégén filmnézés közben becsenget egy ismerős ismeretlen és közli, hogy csomag érkezett... Ki ne kapna sokkot? Ki tudna értelmesen gondolkodni? Ki tudna hirtelen reális döntéseket hozni? Mert én nem... Ezért írtam le a történetünket és ezért kértem higgadtan gondolkodó kívülállók véleményét.
2015. márc. 23. 20:59
 16/43 A kérdező kommentje:
Egyébként az esküvős tipp nem rossz... Csak akkor is fenn áll a veszélye annak, hogy utána a gyereket teljesen a párom ellen hangolja majd a nő. Viszont, ha a válásnál valahogyan a gyermekfelügyeletet a párom kapná, én nagyon szívesen felnevelném, sajátomként szeretném, mivel a baba semmiről nem tehet és egyébként nem egy megcsalásból született gyerek, hiszen a készítése napján én nem voltam képben...
2015. márc. 23. 21:03
 17/43 anonim ***** válasza:
97%

Párod keressen egy jó ügyvédet, a csaj ilyen beszólásait, minthogy direkt ellene fogja nevelni a gyereket meg nem engedi látni stb... valahogy rögzítsétek, legyenek tanuk, csaj ne tudjon róla, hogy ügyvéddel "készültök".

Az ellene nevelés kiskorú veszélyeztetése, párod megkaphatja a felügyeleti jogot.

A gyereket meg nem viheti ki külföldre az apja engedélye nélkül, ha mégis megteszi, fel lehet jelenteni, körözni fogják, lecsukják, párod nevelheti a gyereket.

Szegény gyerek, már előre sajnálom az "anyja" miatt.

N

2015. márc. 23. 21:03
 18/43 A kérdező kommentje:
Az lesz, felkeresünk együgyvédet, köszi! Bár a hangfelvétel a beleegyezése nélkül nem használható fel semmire, még a bíróság se fogadja el :( csak ha esetleg írásban kitudnánk csikarni belőle egy ilyen mondatot.
2015. márc. 23. 21:07
 19/43 anonim ***** válasza:
22%
"Ki ne kapna sokkot? Ki tudna értelmesen gondolkodni?" Mondjuk aki használ gumit egy pár hónapos kapcsolatban, ha nem akar gyereket, meg egyebet. Én a helyedben nem várnám meg mi lesz a sztori vége.
2015. márc. 23. 21:50
 20/43 anonim ***** válasza:
86%
Én felvenném, ahogy fenyeget. A bíróság nem fogadja el, de ha évek múlva felétek téved a gyereke, le lehet neki játszani, hogy anyád baszta el az életed, nem apád.
2015. márc. 23. 22:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!