Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyerek, vagy én?

Figyelt kérdés
Nagyon ideges vagyok, de próbálom érthetően leírni a helyzetet: a párommal 3 évig jártunk, majd egy időre szakítottunk. Azt hittük, végleges, de hamarosan rájöttünk, hogy nem tudunk egymás nélkül létezni, ezért januárban újra kezdtük. A külön töltött fél év alatt nekem is voltak randijaim, meg a páromnak is. Ő egy lánnyal huzamosabb ideig is együtt volt, vele januárban szakított azért, mert újra összejöttünk. A lány egészen mostanáig nem jelentkezett, de szombaton egyszer csak beállított hozzánk és közölte, hogy terhes a páromtól!!! Azt hittem, hogy helyben elájulok! Párom osztott/szorzott és arra jutott, hogy a gyerek valóban tőle van, de most ő erre köpni nyelni nem tud, és tényleg szinte sokkos állapotban volt, így megkértem a lányt, hogy menjen el, majd keresi párom, ha átgondolta a dolgot, de természetesen vállalni fogja a felelősséget... Párommal arra jutottunk, hogy a fizujából ugyan 30 lenne a gyerektartás, de felajánlunk havi 50-et +maximálisan részt vesz(ünk) a gyerek nevelésében. Ezt tegnap telefonon elmondta a párom a lánynak, aki közölte, hogy ez neki nem kóser, hanem ha a párom látni akarja a gyerekét, akkor hagyjon el engem és menjen vissza hozzá. Vegye is feleségül, különben ő lelép a nővéréhez Svédországba és párom sose láthatja a gyereket, meg ellene fogja nevelni. Párom most vacilál, azt mondja, mit tehetne, a gyerek az övé és ha már megcsinálta, akkor az élete része akar lenni, így lehet, hogy elfogadja a lány feltételeit, de közbe meg itt zokog nekem, nem akar engem megint elveszíteni! Megteheti ez a lány? Ez szörnyű, hogy velûnk történik! Idén esküvőt akartunk :(

2015. márc. 23. 20:03
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
84%
14-es leírta a tutit. Én is ezt akartam javasolni annyi adalékkal, h gyermekelhelyezésnél ha anya apa ellen neveli a gyereket, akkor az már ok, h az apánál legyen elhelyezve a gyerek.
2015. márc. 23. 23:54
 22/43 anonim ***** válasza:
89%

1. "Prűd a csaj". Magyarul nem nagyon akadt neki pasi, és amikor talált egy majmot, aki mégis ráfanyalodott, és volt olyan h.ülye, hogy védekezés nélkül kamatyolt vele pár hónapig, gyorsan a nyakába varrja magát. Normális nő szerelemből házasodik, nem egy pár hónapos kapcsolat után kényszerít egy pasit arra, hogy vegye feleségül. Nincs itt semmi sem véletlen, lehet, hogy a gyereket is villámgyorsan, utólag szedte össze valakitől...

2. Nektek már egyszer gallyra ment a kapcsolatotok valami miatt. Most e már nem létezik, hogy újból együtt vagytok? Mert ilyen felmelegített kapcsolatok nem szoktak sok jóra vezetni, ráadásul most gyakorlatilag azzal néztek szembe, hogy egy vadidegen nő dróton akarja rángatni, és ha nem is jön be a terve, megmérgezi az életeteket az állandó áskálódásaival, folyamatosan jelen lesz a mindennapjaitokban. Nem lesz eny nyugodt percetek sem, mert egy fagylaltot nem vehetsz magadnak anélkül, hogy ő számon ne kérné, hogy miért nem inkább a gyerekre költötök. Kell ez neked?

3. A pasidnak gondolkoznia kell azon, hogy engedjen-e a zsarolásnak? Nagyon szerethet téged, hogy egy nem létező gyerek miatt dobna...A jó apaság mellesleg ott kezdődik, hogy nem csinálunk fel bármilyen jöttmentet, egy elmebeteg ri.bancot, hanem rendezett háttérrel közös akaratból vállalunk gyereket. Vigye csak Svédországba a porontyát, engem nem érdekelne. Aki ilyen módon jár el, hogy csak és kizárólag a saját érdekét nézni, azzal nem szabad foglalkozni, gyerek ide vagy oda. Egy ilyen kapcsolattartás csak arra lenne jó, hogy a pasinak a büdös életben nem lenne többet épkézláb kapcsolata, mert az a nő megmérgezné a gyereken keresztül. Mondja csak meg a nőnek, hogy menjen csak Svédországba, kezdjen új életet, mindenki úgy jár a legjobban. Hidd el, hogy hisztériázni fog, mert neki sem az a célja, hogy egyedülálló anya legyen egy vadidegen országban, hanem hogy legyen egy családja, csak nagyon rossz módszert választott hozzá. Meg merem kockáztatni, hogy ha látja, hogy le van ejtve, akkor még a gyerektől is megszabadul...

2015. márc. 24. 05:12
 23/43 Költőnő? ***** válasza:
72%

azt h anyukának mire van jog: ügyvéd tudja hitelt érdemlően elmomdani nektek.

Zsarolásnak meg nem engedünk soha, semmiképp. Gondolod, h a gyerek egy boldog családban nőne fel, ahol az apa kényszerűségből van anyával? Segítek: nem.

2015. márc. 24. 05:53
 24/43 anonim ***** válasza:
85%
Azért vicces, hogy a lány van igazán kakiban és ő zsarol. Ha elkezdi a zsarolását mondjátok, hogy ok, ő és a gyerek szívja meg igazán, a párodnak lelkiismeret furdalása lesz, amit el is tud hessegetni, mert nem ő a hibás a kialakult helyzetért. Hidd el, nem fog a lány olyan magas lóról beszélni. Amúgy pedig a többieknek igaza van, ha a párod fejében az jár, hogy tényleg visszamegy, akkor én elgondolkodnék.
2015. márc. 24. 07:51
 25/43 Bence_ ***** válasza:
72%

8. Hét anyuka meg apuka véréből van dns teszt.

Vedd fel a fenyegetőzést bíróság ugyan nem veheti figyelembe de fogja hallani.

Ez a külföldre viszem meg nem olyan egyszerű történet.

2015. márc. 24. 07:58
 26/43 anonim ***** válasza:
71%
Mégis tudott nélküled élni.Sőt gyereket is gyártott.A nőt is átvágta,hisz miattad hagyta ott.Most gondolkodik vissza megy a gyerek miatt.Hát ez a fazon nem egy fő nyeremény.megteheti külföldre megy a gyerekkel?Meg meg.Nem kötelező neki az igazi apát megnevezni.Aztán már viszi is a gyereket ahová akarja.Én be vallom azt a csajt jobban sajnálom.A párod bekavarodott az életébe,aztán kipattant miattad.Ő meg maradt maga egy gyerekkel.
2015. márc. 24. 08:26
 27/43 anonim ***** válasza:

Nem azért,de párod legyen férfi és közölje a nővel,hogy kivárja a dns tesztet, majd aztán dönt ehhez még joga van.Ha kiderül övé a gyerek,akkor pedig a párod vegye a nevére így joga lesz a látogatáshoz,de nem kell a csajt követnie,de:

Én a helyében gyerek ide vagy oda az egészet hagynám a fenébe,mert nincs az az isten hogy összekössem az életem egy ilyen dilis nővel.A helyedben lelépnék,mivel ebben a szituban te fogsz a legtöbbet sérülni és miért?Mert a párod képtelen volt gumit használni.

2015. márc. 24. 09:19
 28/43 anonim ***** válasza:
68%

"A parom leginkabb azert duhos, mert a lany azt mondta neki, hogy gyogyszert szed, mikozben nem szedett"

Ez a te párod, vagy kicsodád a Mikulásban is hisz még?

2015. márc. 24. 10:47
 29/43 A kérdező kommentje:

Fejlemény van és azt gondolom, hogy ezzel meg is oldódott a probléma :) Ez a bolond lány fb-on írt nekem. Azt írta, hogy arra kér engem, hogy ne akarjam befolyásolni a páromat és visszatartani se, mert neki így már nagy szüksége van a páromnak, hogy az ő gyerekét várja, blablabla. És hogy mint nő a nőt arra kér, hogy gondoljak bele a helyzetébe, és hogy megérti, hogy ez most nekem nagyon rossz, de hogy ő már ezzel a helyzettel nem tud mit csinálni, mert hogy ő is szerelemből tervezett házasodni, de így gyerekkel már nem fog kelleni senkinek, a családja viszont kitagadná őt, ha apa nélkül szülne. És hogy nem akar fenyegető lenni, mert az milyen alaja már egy kapcsolatnak, hogy így szerzi meg a páromat, de neki most magára kell gondolnia és arra, hogy a családja se nézzen rá rossz szemmel, meg abba se kelljen beleszakadnia, hogy egyedül nevel egy gyereket, na meg a gyereknek kell egy apa amúgy is. A legszebb, hogy azt írta, hogy ha a páromat befolyásolom és rossz döntésre biztatom, akkor én leszek a hibás, hogy ő magára maradt ezzel a "nemkívánt csomaggal" és talán kénytelen lesz örökbe adni, mert ő egyáltalán nem akart még most gyereket! És hogy ÉN gondoljak bele, neki most mennyire szr lesz, mert majd együtt kell élnie egy pasival, aki mást szeret, mellette csak kényszerből van, meg nevelnie kell egy gyereket, akit nem akart, nem örül neki és nem is fog tudni úgy szeretni, mint egy tervezett szerelemgyereket!

- na azzal, hogy ezt az utolsó mondatot leírta, azt hiszem, szabad a pálya a bíróságon, hogy elvegyük tőle a babát. Nem is szabad ilyen nőre gyereket bízni, aki képes ezt kimondani, hogy nem fogja szeretni a gyerekét!

Azoknak, akik szerint el kéne hagynom a páromat: nem fogom megtenni, mivel akkor, amikor a gyereket csinálta, én nem voltam vele, nem voltunk együtt, ergo semmi rosszat nem tett. Felelőtlen volt, igen, védekezni kellett volna, bármit is mond a lány, nem szabad elhinni, hogy gyógyszert szed. Ez hülyeség volt tőle, de már mindegy, mert megtörtént a baj... Ezen kár keseregni. Azt se tudom a hibájának felróni, hogy megfordult a fejében, hogy belemegy a csaj játékába és elhagy engem, mert az én fejemben is megfordult, hogy ez lesz talán a megoldás, még ha a szívünk szakad is meg. Most viszont mind a ketten úgy látjuk, hogy valóban nem szabad a zsarolásnak engedni és mivel én hajlandó vagyok bevállalni ezt a gyereket, így megpróbáljuk jogi úton elérni azt, hogy a felügyelet a mién legyen. Egyáltalán nem vagyok én se felkészülve arra, hogy anyaként neveljek egy csemetét, de akkor se mondom azt, hogy nem tudnám szeretni, nem tudnék gondoskodni róla, még ha nem is az enyém! Most már az hajt, hogy látom, hogy egy ilyen "anya" mellől el kell menekíteni azt a gyereket!

2015. márc. 24. 10:57
 30/43 anonim ***** válasza:
95%
Nehogy azt hidd hogy ezért el tudjátok perelni tőle a gyereket. Gondolom egy nő se vágyik úgy gyerekre, hogy az apuka már mással tervez esküvőt. Főleg ha a családja sem támogatja. Valószínű kétségbe esett. Ez még nem vetíti előre hogy rossza anya lesz, akitől meg kell menekítened a gyereket. Hány évesek vagytok amúgy? Mert kezd ez már valami szappanoperára hasonlítani. Az én egyik ismerősömnek papírja volt róla hogy nem lehet gyereke, évekig volt élettársa, vele nem is lett. majd egy 2 hónapos kapcsolatba besikerült a baba. Van ilyen. Az én meglátásom szerint te most azért akarod elvenni tőle a babát, mert azt gondolod így meg tudod tartani a párod, mert nem kell választania a baba meg közted. Hát tudod, te se vagy különb mint a volt barátnő. Nagyon sok nőben, még ha tervezett a baba akkor is felmerülnek kétségek, kérdések, mikor állapotos lesz, dolgoznak a hormonok. Egyikőtök sem kezeli felnőtt módjára a helyzetet.
2015. márc. 24. 11:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!