Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komolyan itt tart a világ?
20-as vagyok, egy kis korrekció: "Sajnos én nem láttam azt, hogy a KÖZÖS élet felépítését úgy tervezi, hogy az én pénzem a mi pénzünk,"
Sajnos én azt láttam -mal kezdődött volna.
A leírtakból én úgy látom, hogy nem egyezik a jövőképetek. Szépen, nyugodtan üljetek le és beszéljétek meg, hogy ki hogyan és mikorra tervezi a jövőjét, házasság, gyerekek, stb. Aztán, ha képesek vagytok őszintén elmondani, akkor lehet mérlegelni, hogy tudtok-e együtt maradni és a megbeszélteken munkálkodni vagy különböztök és fölösleges.
De egyébként ez attól is függ, hogy hány évesek vagytok és mióta vagytok együtt.
Ha túl nagy a keresetkülönbségetek, akkor gondolom fél, hogy az ő pénzéből majd te is olyan színvonalon élhetsz mint amit ő megengedhet magának, közös kassza címén. No persze ezért nem te dolgoztál meg.
Viszont van ennek egy másik oldala is. Dobálóznak itt az emberek azzal, hogy tanulj , és keress más munkát, viszont ha nincs pénze az embernek, amiből tanuljon, akkor mégis hogy? Munkahelyet pedig nem olyan egyszerű találni. Ha nincs az az undorító dolog: valakinek a hátán felkapaszkodni (protekció), vagy nincs mocskosul nagy szerencséd...de ahogy olvasom, nincs, akkor még munkát sem kapsz hiába tanultál, váltottál szakmát, mert pályakezdő vagy / "túlképzett" / nincs gyakorlatod az új szakmádban stb.
Nőknél ide még jön az is hogy sok/kicsi gyereke van nem kell/ abban a korban van amikor biztos szülni akar/ gyes után nem veszik vissza /gyerekek után sok évet kihagyott stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!