Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Komolyan itt tart a világ?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Komolyan itt tart a világ?

Figyelt kérdés
Nem rég szóba került nálunk az eljegyzés/összeköltözés/házasság téma. Mondtam, hogy én nagyon szeretném, ha végre összeköltöznénk, sőt ha szeretné, már másnap elvenném feleségül. Erre kinevetett és úgy nézett rám mintha bolond lennék. Azt mondta, hogy előbb építsük föl a saját életünket, és majd utána. De hát ő könnyen beszél! Rengeteget keres, neki ez a "saját élet építés" pár év múlva kész. Én 70 évesen se fogok egyedül ott tartani, mint ahol ő most... Szóval nem tudom ezt hogy gondolta. Sokkal jobb lenne, ha ketten építenénk föl a KÖZÖS életünket. Erre azzal jön nekem, hogy úgyis meg tudom csinálni, csak akarni kell... Hiába akarok én sokat keresni, ha a főnök nem akar többet fizetni! Nagyon fölidegesítettem magam és megmondtam neki, hogy én nem fogok évekig arra várni, hogy ő mikor gondolja meg magát! Erre még ő volt megsértődve...

2015. márc. 18. 13:31
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

20-as vagyok, egy kis korrekció: "Sajnos én nem láttam azt, hogy a KÖZÖS élet felépítését úgy tervezi, hogy az én pénzem a mi pénzünk,"

Sajnos én azt láttam -mal kezdődött volna.

2015. márc. 18. 22:55
 22/25 anonim ***** válasza:

A leírtakból én úgy látom, hogy nem egyezik a jövőképetek. Szépen, nyugodtan üljetek le és beszéljétek meg, hogy ki hogyan és mikorra tervezi a jövőjét, házasság, gyerekek, stb. Aztán, ha képesek vagytok őszintén elmondani, akkor lehet mérlegelni, hogy tudtok-e együtt maradni és a megbeszélteken munkálkodni vagy különböztök és fölösleges.

De egyébként ez attól is függ, hogy hány évesek vagytok és mióta vagytok együtt.

2015. márc. 18. 23:15
 23/25 anonim ***** válasza:
87%
Valóban nincs közös jövő képetek. A "párod" előrenéz, te meg a belefulladsz az önsajnálat mocsarába. Én is menekülnék.
2015. márc. 18. 23:42
 24/25 anonim ***** válasza:

Ha túl nagy a keresetkülönbségetek, akkor gondolom fél, hogy az ő pénzéből majd te is olyan színvonalon élhetsz mint amit ő megengedhet magának, közös kassza címén. No persze ezért nem te dolgoztál meg.

Viszont van ennek egy másik oldala is. Dobálóznak itt az emberek azzal, hogy tanulj , és keress más munkát, viszont ha nincs pénze az embernek, amiből tanuljon, akkor mégis hogy? Munkahelyet pedig nem olyan egyszerű találni. Ha nincs az az undorító dolog: valakinek a hátán felkapaszkodni (protekció), vagy nincs mocskosul nagy szerencséd...de ahogy olvasom, nincs, akkor még munkát sem kapsz hiába tanultál, váltottál szakmát, mert pályakezdő vagy / "túlképzett" / nincs gyakorlatod az új szakmádban stb.

Nőknél ide még jön az is hogy sok/kicsi gyereke van nem kell/ abban a korban van amikor biztos szülni akar/ gyes után nem veszik vissza /gyerekek után sok évet kihagyott stb.

2015. márc. 19. 21:18
 25/25 anonim ***** válasza:
Én sem biztos hogy hozzámennék egy olyan pasihoz akit "nekem kell eltartanom", főleg abból kiindulva hogy rinyál amiért ő egyedül sehol nem fog tartani 70 évesen sem...
2015. ápr. 10. 22:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!