Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Hordanatok az eljegyzesi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hordanatok az eljegyzesi gyurutoket munkaban, ha egy boltban dolgoznatok?

Figyelt kérdés
Felek hogy megserul arufeltoltes kozben

2015. márc. 11. 20:36
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Na az utcsó válaszadó is rátapintott a lényegre...erről van szó.

A sokaság meg írja a kérdéshez hasonló,buta válaszokat. :D

2015. márc. 14. 18:23
 12/18 anonim ***** válasza:

Nyakláncon ne hordd..

Az szabad utat jelent...( aki leveszi a gyűrűt és nyakába akasztja)

2015. márc. 15. 08:42
 13/18 anonim ***** válasza:

Én hordom. Nemcsak az eljegyzési gyűrűmet, hanem amit a mamámtól kaptam a 16. szülinapomra és amit magamnak vettem egy arab bazárban azt is. Edzéshez szoktam csak levenni. Múltkor tésztagyúráshoz se vettem le, csak mikor rádöbbentem, hogy hoppá :D

De pl a vőlegényem nem fogja a karikát se hordani melóba, mert náluk eleve nem is szabad, mert veszélyes. (asztalos)

Namármost, ha te attól tartasz, hogy megsérül, az hülyeség szerintem, mert akkor ennyi erővel minek van?! Ha meg folyton leveszed, nagyobb eséllyel hagyod el, vagy nem veszed észre, ha elhagyod épp. (Pl. kolléganőm a céges bulin majdnem a hotelban hagyta, mert jajj nehogy baja legyen csúszdázásnál, levette és jól a szobájában hagyta...)

Lehet félteni meg vigyázni rá, csak kérdés, hogy akkor minek van? HA nem veszélyes hordani, én le nem venném :)

2015. márc. 17. 20:53
 14/18 anonim ***** válasza:
Egy boltban dolgozva nem hiszem, hogy veszélyes lenne viselni a gyűrűt. Igen, hordanám!
2015. márc. 17. 21:39
 15/18 anonim ***** válasza:

A kérdés az, hogy mi hordanánk-e

Én igen, mert engem semmi en sem akadályoz, jelenleg sem veszem le szinte soha

De az, hogy engem nem zavar, meg nem jelenti azt, hogy téged sem.

Az biztos, hogy a polcra, meg ünnepnapokra nem igazán kellene nekem gyűrű..

A jegygyűrű arról szól, higy mindig hordja az ember..

2015. márc. 17. 22:14
 16/18 anonim ***** válasza:
Eladóként végeztem, egy ideig mindig volt rajtam gyűrű. Amíg be nem akadtam a vaspolc és egy dög nehéz rolli közé. Mázlim volt és csak felhorzsoltam meg belilult, de nem volt épp kellemes és sokkal rosszabbul is járhattam volna. Szóval nem javaslom nem véletlenül Balesetvédelmi szabály.
2015. ápr. 1. 23:38
 17/18 anonim ***** válasza:
Azért érdekelne milyen a szakképesítése annak aki ilyet kérdez? Erre külön szabály van karkötőt, gyűrűt, logó fülbevalót és bármi nemű ékszert amibe be lehet akadni TILOS viselni munka közben mert veszélyes. Egy Boltban nagy súlyú áruk vannak és nagy erélyű gépek (pl. szeletelőgép) ha ilyenbe akadsz bele komolyan meg is sérülhetsz ez nem játék.
2015. ápr. 1. 23:45
 18/18 anonim ***** válasza:
Nem igazán értem, hogy a boltos munka miért zárja ki a gyűrű viselését. Lehet az én felfogóképességemmel van a baj. De ez a "félelem" nekem sántít, viszont sose dolgoztam boltban nem tudhatom.
2015. ápr. 12. 12:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!