Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy is megy a leánykérés?
Nos a lényeg annyi, hogy nem vagyunk túl régóta együtt a barátnőmmel és apósomékkal nem túl jó a viszonyunk. Biztos vagyok benne, hogy a barátnőm is tart egy kicsit attól, hogy nem gondolom elég komolyan, ahogy apósomék meg méginkább remélik, hogy ennek hamar vége lesz. Na először leszögezném, hogy nem elhamarkodott döntés és a negatív kommenteket mellőzzétek!! A kérdésem, hogy hogy is kérjem meg a kezét? Én úgy gondoltam, hogy egy vasárnapi nap átmegyek, elmegyünk templomba, ahogy szoktunk, utána leülünk ebédelni, majd ebéd után, amikor ott vannak após-pajtásék is, letérdelek elé és megkérem, hogy kösse össze velem az életét. Egy a bökkenő... Veszek egy karika-gyűrűt, eljegyzési gyűrűt, most tökmindegy milyen gyűrűről beszélünk, a lényeg, hogy veszek egy gyűrűt. Akkor egy párt vegyek? Mikor felhúzom az ujjára, ha igent mond, akkor vegyem elő zsebből az enyémet és húzzam fel magamnak is, vagy hogy? :D Nem nagyon tudom, hogy mi a szokás. Magamnak ne is vegyek, és majd lesz később, vagy mi legyen? Előre is köszönöm a válaszokat! :)
Üdv: Egy 21 éves srác.
Neki adj egy köves gyűrűt, magadnak semmit.
Én elnevetném magam és furának érezném, ha a párom utána felhúzni a maga ujjára egy gyűrűt vagy bármi ilyesmi.
Most ő kapjon gyűrűt, ezzel megpecsételed a szándékot és kész.
Majd az esküvőn lesz neked is gyűrűd, és akkor közös karika lesz.
Sima egyköves gyűrűt vegyél, de ha beírod a Google be hogy lány kérő gyűrű akkor kiad ezret.
Okes, hogy te igy gondolod, de akkor se valami romantikus ebéd utan apósek elott megkérni a lányt. Nekem tuti kínos lett volna, sokkal jobban örülök hogy egy kettesben töltött romantikus szep esemény volt, egy örök emlék.
sztem após majd félrenyeli a pulykacombot az ebédnél :)
am együtt laktok?
gondolom nem.
lagzit meg majd apuka fizesse? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!