Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez jó eljegyzési gyűrű lenne?
Figyelt kérdés
www.zolotoyvek.ua/ua/12441-s.html2015. márc. 2. 20:27
11/36 A kérdező kommentje:
Hàt van néhàny gyűrűje. Nem nagyon tudom elmagyaràzni hogy most milyenek de vannak benn sok cirkónia kövek! De egyszer az eljegyzési gyűrűt illetően azt mondta hogy nem fontos hogy gyémânt kő legyen benne vagy ilyesmi. De ami azt illeti most össze vok zavarodva hogy miyen is lenne jo! Az tuti hogy nem lessz köves! Valami màs szép kis gyűrű kellene!
2015. márc. 2. 23:56
12/36 A kérdező kommentje:
Ezekhez mit szoltokwww.zolotoyvek.ua/ua/juvelirnye-ukrashenija/kolca/bez-vstavki.htmlwww.zolotoyvek.ua/ua/juvelirnye-ukrashenija/kolca/bez-vstavki/where/p/2.html
www.zolotoyvek.ua/ua/juvelirnye-ukrashenija/kolca/bez-vstavki/where/p/3.html
2015. márc. 3. 00:15
13/36 anonim válasza:
Nekem ilyen gyuruvel kérte meg a kezem a párom. En se szeretem a hagyományos Köves gyűrűt, se a sarga aranyat :)
14/36 anonim válasza:
Ha azt mondta hogy nem fontos h gyemantko legyen, nem azt jelenti, hogy ne koves legyen :) hanem, higy lehet koves, de nem fontos h sokat kolts a gyemant miatt
15/36 anonim válasza:
Miért pont ez az ukrán oldal? Egyébként nem jó helyen nézted, azok nem az eljegyzési gyűrűk, csak sima gyűrűk kő nélkül. заручини : eljegyzés
És szerintem is arra gondolt a menyasszonyod hogy ne legyen gyémánt... de attól még lehet köves. Hülyeség is 50 ezret kidobni egy hülye kőért.
16/36 A kérdező kommentje:
Tudom mi van oda irva. De ezek is az eljegyzési gyűrű fül alatt van irva! Azért itt nézem mert ukrajnâba lakom és itt ilyenek közül lehet vàlogatni! Magyarország ra is el tudok menni de max csak fehérgyarmatig. Néztem gyűrűs boltokat de a kereső nem hozott ki semmit.
2015. márc. 3. 05:32
17/36 A kérdező kommentje:
Amugy ha megfigyelted az eljegyzési gyürük allatt vannak szép gyűrűk de valahogy eggyik sem ragadta meg a figyelmem!
2015. márc. 3. 05:34
18/36 A kérdező kommentje:
13/17 na az nekem is tetszik! Hol lehet beszerezni ilyen gyűrűt??
2015. márc. 3. 07:10
19/36 A kérdező kommentje:
Bocsànat helyesbitek. 00:38-- hol lehet beszerezni ilyen gyűrűt?
2015. márc. 3. 07:12
20/36 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!