Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez milyen eljegyzés lenne?
Augusztus elején megyünk nyaralni...
Barátnőm és a batátaink akiket mint családtagként tekint. (Egy pàr és a lànyuk)
Arra gondoltam a tengerparton valahogy egymás kezét fogva körbeállnák a párom, belépek a körbe és egy kiszemelt versikével letérdelve csokor rózsa a kezemben másikban az Ő keze gyűrű a csokorban megkérdezem :-)
Szerintetek ez jó lenne így?
Köszi a válaszokat :-)
Nálam a giccses rózsacsokor, 8 másik ember bevonása és még közönség is túl sok, valamint a letérdelés is.
Romantikus alkat vagyok, de a nyálat nem bírom. Attól elolvadok, ha kerti vagy vadvirágokat kapok, egy giccses bolti rózsacsokortól a világból is kifutok. Ha magánélet, párkapcsolat, akkor szóljon rólunk, ne a közönségről.
A tengerpart jó, az sem fontos, hogy valami nagy dobás legyen maga az eljegyzés (nekem nem kell homokvárba építeni vagy pezsgőspohárba ejteni vagy kagylóból kibúvárkodni) - az egyetlen, ami fontos volt az, hogy kettesben történjen, ne 40 ember szeme láttára, és főleg ne valami erőltetett begyakorolt mutatvánnyal.
Ez csak kettőtökre tartozik...minek oda bárki más???
Majd utána ünnepeltek közösen,akár egy eljegyzési bulin.
Az a legromantikusabb,ha saját magad elmondod miért is szereted és miért szeretnéd ha a feleséged lenne.
Ez intim dolog,hagyd ki a közönséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!