Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Szerintetek ez milyen eljegyzé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez milyen eljegyzés lenne?

Figyelt kérdés

Augusztus elején megyünk nyaralni...

Barátnőm és a batátaink akiket mint családtagként tekint. (Egy pàr és a lànyuk)

Arra gondoltam a tengerparton valahogy egymás kezét fogva körbeállnák a párom, belépek a körbe és egy kiszemelt versikével letérdelve csokor rózsa a kezemben másikban az Ő keze gyűrű a csokorban megkérdezem :-)

Szerintetek ez jó lenne így?

Köszi a válaszokat :-)

2015. febr. 27. 09:34
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem böven eleg volt maga a gyürü, es semmikepp sem akartam ezt a pillanatot masok tarsasagaban atelni, meg a legközelebbi szeretteimmel sem, kizarolag a ferjemmel. Aleterdelest is en csak akkor tennem, ha egyebkent szereti, ha kihuzod neki a szeket, ha elöreengeded, meg az ilyen lovagias dolgokat, egyebkent nem. Maga a helyszin jo ötlet, bar en inkabb egy kettesben töltött nyaralas alkalmaval ejtenem meg a helyedben.
2015. febr. 27. 12:41
 12/17 anonim ***** válasza:
Egyebkent szerintem szep dolog, hogy ezt igy kigondoltad ilyen romantikusra, a lenyeg ugyis maga a szandek, a modja meg mar gyakorlatilag mindegy, de azert hallgass a hozzaszolokra:)
2015. febr. 27. 12:44
 13/17 anonim ***** válasza:

Nálam a giccses rózsacsokor, 8 másik ember bevonása és még közönség is túl sok, valamint a letérdelés is.

Romantikus alkat vagyok, de a nyálat nem bírom. Attól elolvadok, ha kerti vagy vadvirágokat kapok, egy giccses bolti rózsacsokortól a világból is kifutok. Ha magánélet, párkapcsolat, akkor szóljon rólunk, ne a közönségről.

A tengerpart jó, az sem fontos, hogy valami nagy dobás legyen maga az eljegyzés (nekem nem kell homokvárba építeni vagy pezsgőspohárba ejteni vagy kagylóból kibúvárkodni) - az egyetlen, ami fontos volt az, hogy kettesben történjen, ne 40 ember szeme láttára, és főleg ne valami erőltetett begyakorolt mutatvánnyal.

2015. febr. 27. 17:41
 14/17 anonim ***** válasza:
Szerintem csak vidd el sétálni, majd ott akár letérdelve akár nem kérd meg a kezét a gyűrűvel.
2015. febr. 27. 19:10
 15/17 anonim ***** válasza:

Ez csak kettőtökre tartozik...minek oda bárki más???

Majd utána ünnepeltek közösen,akár egy eljegyzési bulin.

Az a legromantikusabb,ha saját magad elmondod miért is szereted és miért szeretnéd ha a feleséged lenne.

Ez intim dolog,hagyd ki a közönséget!

2015. márc. 2. 11:34
 16/17 anonim ***** válasza:
Az én vőlegényem rózsacsokrot adott, és egy 3 soros kis vers formájában mondta el, hogy mennyire szeret és velem képzeli el az életét. De azt ő írta..no meg le is térdelt. Engem nem zavart a virág és a versike, nagyon boldog voltam, és örültem, hogy így készült, és nem félvállról hozzám vágott egy gyűrűt. Viszont én sem akartam volna semmiképp, hogy mások is legyenek ott. Egy tengerparton azért többen vannak, idegenek is, és szerintem nem rájuk tartozik, hogy te miképpen kéred meg a kezét, aztán meg azt lesi mindenki, hogy vajon sír-e a párod, vagy örül, vagy mit csinál. Barátokat sem akartam volna, kettesben volt a legjobb, egy szép intim pillanat amit közösen éltünk át. :)
2015. márc. 4. 09:03
 17/17 anonim válasza:
Az én "drágám" is annyira túlgondolta ezt, hogy nem is lett belőle semmi... :(
2015. márc. 18. 16:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!