Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez milyen eljegyzés lenne?
Augusztus elején megyünk nyaralni...
Barátnőm és a batátaink akiket mint családtagként tekint. (Egy pàr és a lànyuk)
Arra gondoltam a tengerparton valahogy egymás kezét fogva körbeállnák a párom, belépek a körbe és egy kiszemelt versikével letérdelve csokor rózsa a kezemben másikban az Ő keze gyűrű a csokorban megkérdezem :-)
Szerintetek ez jó lenne így?
Köszi a válaszokat :-)
Nekem sok lenne.
Szerintem nem kell se vers, se csokor rózsa (azt addig hova dugod egyébként?), és pláne nem szeretném, ha mások lennének ott, még anyukám se.
Szerintem, de te ismered a barátnődet, ez kettőtökről szól.
Egyébként mekkora a kislány? Mert az én 8 éves öcsém pl egyetlen percig sem tud titkot tartani.
27N
Nekem giccsesnek tűnik.
Másrészről az eljegyzés két emberre tartozik, rád és a barátnődre. Engem zavarna, ha ezen a privát pillanaton úgymond osztoznom kellene.
19 éves a lànyuk...
Azért gondoltam rájuk is mert 20éve barátok és azt mondja mindig Ők a második családja.
Apja nevelte fel...
Ezek az emberek viszont 20 éve végigkísérték az életét.
Rendben :-)
Akkor ketten elvonulunk sétálni és ott majd :-)
Aztán visszamegyünk és jól berúgunk közösen :D
Hát nekem a rózsa, a letérdelés és a nézőközönség (főleg ilyen szeánsz-szerűen körbeállítva iszonyú irritáló lenne, mondjuk ennél inkább csak az eljegyzés okán való bab...szás ellenszenvesebb, szóval ha én lennék a barátnőd, nem indulna túl jól a dolog.
Róla viszont mit sem tudhatunk, és hát ha téged választott, lehet, hogy kibírja ezt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!