Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Szerintetek ez milyen eljegyzé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez milyen eljegyzés lenne?

Figyelt kérdés

Augusztus elején megyünk nyaralni...

Barátnőm és a batátaink akiket mint családtagként tekint. (Egy pàr és a lànyuk)

Arra gondoltam a tengerparton valahogy egymás kezét fogva körbeállnák a párom, belépek a körbe és egy kiszemelt versikével letérdelve csokor rózsa a kezemben másikban az Ő keze gyűrű a csokorban megkérdezem :-)

Szerintetek ez jó lenne így?

Köszi a válaszokat :-)

2015. febr. 27. 09:34
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
75%
Három ember állná körbe? Hány évesek vagytok? Szerintem nagyon nyálas, de ha te így szeretnéd, akkor csináld így!
2015. febr. 27. 09:39
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

Nekem sok lenne.

Szerintem nem kell se vers, se csokor rózsa (azt addig hova dugod egyébként?), és pláne nem szeretném, ha mások lennének ott, még anyukám se.

Szerintem, de te ismered a barátnődet, ez kettőtökről szól.

Egyébként mekkora a kislány? Mert az én 8 éves öcsém pl egyetlen percig sem tud titkot tartani.

27N

2015. febr. 27. 09:40
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Nekem giccsesnek tűnik.

Másrészről az eljegyzés két emberre tartozik, rád és a barátnődre. Engem zavarna, ha ezen a privát pillanaton úgymond osztoznom kellene.

2015. febr. 27. 09:48
 4/17 anonim ***** válasza:
91%
Az eljegyzéshez csak két ember kell. A letérdelés nagyon giccses, a gyűrű pedig nem eljegyzés, csak egy ajándék. Ahhoz két karikagyűrű kell.
2015. febr. 27. 09:51
 5/17 A kérdező kommentje:

19 éves a lànyuk...

Azért gondoltam rájuk is mert 20éve barátok és azt mondja mindig Ők a második családja.

Apja nevelte fel...

Ezek az emberek viszont 20 éve végigkísérték az életét.

2015. febr. 27. 09:53
 6/17 anonim ***** válasza:
87%
szerintem elég lenne, ha 2-en lennétek csak, tengerparton...és a vers meg olyan izé, inkább mondd el, hogy szereted és mit jelent neked
2015. febr. 27. 10:12
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Ezek az emberek ugyanúgy végig fogják kísérni az életét az elkövetkező x évben is. Attól még, hogy ezt a kettőtökre tartozó intimebb pillanatot nem osztjátok meg velük, ugyanúgy szerethetik egymást. De ez az eljegyzés dolog két emberre tartozik. Utána osztozhattok együtt az örömötökben, az már más téma.
2015. febr. 27. 10:13
 8/17 A kérdező kommentje:

Rendben :-)

Akkor ketten elvonulunk sétálni és ott majd :-)

Aztán visszamegyünk és jól berúgunk közösen :D

2015. febr. 27. 10:20
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván a barátnődnek kell, hogy tetsszen, de nekem nem tetszene. Ez a rózsás-gyűrűs letérdelés (pluszban még verssel is) borzasztóan giccses, pláne így körbeállva. Az eljegyzés meg két emberre tartozik, akik közösen megbeszélik, hogy összeházasodnak.
2015. febr. 27. 11:21
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Hát nekem a rózsa, a letérdelés és a nézőközönség (főleg ilyen szeánsz-szerűen körbeállítva iszonyú irritáló lenne, mondjuk ennél inkább csak az eljegyzés okán való bab...szás ellenszenvesebb, szóval ha én lennék a barátnőd, nem indulna túl jól a dolog.

Róla viszont mit sem tudhatunk, és hát ha téged választott, lehet, hogy kibírja ezt is.

2015. febr. 27. 12:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!