Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tönkretettem volna az eljegyzésem?
Néhány hete a jövőről beszélgettünk és kibökte a párom, hogy az idén tervezi megkérni a kezem. Én örültem neki, és amikor beszélgettünk a gyűrűről, mondtam hogy mindenképp gyémántot szeretnék - szerintem annak üzenete van, kemény, törhetetlen, örök. Rá két hétre elkísértem egy barátnőm, aki idén házasodik, menyasszonyi ruhát választani. Tény, hogy kicsit elszálltam, de annyira gyönyörű ruhákat próbált, hogy teljesen beléjük szerettem és napokig csak erről beszéltem.
A hétvégén kicsit összevesztünk és a fejemhez vágta, hogy a nagy gyűrű- meg ruhamánia között pont a lényeget felejtem el, és már a témától is rosszul érzi magát, mert pénzünk ilyenekre úgyse lesz. Persze ezt én is tudom, és azt is, hogy családi támogatásra se számíthatunk sajnos. Igazából én is tudom, hogy nem lesz se gyémántgyűrűm, se drága ruhám. Csak olyan jó volt ábrándozni róla meg elképzelni. Ő viszont azt mondta, hogy így nem tudja majd jó szájízzel odaadni nekem a gyűrűt, mert tudja, hogy nem erre vágytam.
Ilyen helyzetben mit tehetnék? Eléggé elrontottam, azt belátom!
"tegyen már ki egy kicsit magáért az ember.." - Rádió Mucsa..
Közös kassza, nem bagoly, gyémánt, meg ruhaköltemények.
Dehogy tetted :) Szerintem sincs lehetetlen, és ha nagyon akarná egy olcsóbb gyémánt gyűrűre azért futná :) Te mit tennél a helyében?
Én, pl. nem rossz szájízzel lennék, hanem inkább kicsit lemondanék a dolgokról...
-nincs édesség, nincs cigi...stb
Egy évecske alatt meg is van az a gyűrű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!