Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Tönkretettem volna az eljegyzé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tönkretettem volna az eljegyzésem?

Figyelt kérdés

Néhány hete a jövőről beszélgettünk és kibökte a párom, hogy az idén tervezi megkérni a kezem. Én örültem neki, és amikor beszélgettünk a gyűrűről, mondtam hogy mindenképp gyémántot szeretnék - szerintem annak üzenete van, kemény, törhetetlen, örök. Rá két hétre elkísértem egy barátnőm, aki idén házasodik, menyasszonyi ruhát választani. Tény, hogy kicsit elszálltam, de annyira gyönyörű ruhákat próbált, hogy teljesen beléjük szerettem és napokig csak erről beszéltem.

A hétvégén kicsit összevesztünk és a fejemhez vágta, hogy a nagy gyűrű- meg ruhamánia között pont a lényeget felejtem el, és már a témától is rosszul érzi magát, mert pénzünk ilyenekre úgyse lesz. Persze ezt én is tudom, és azt is, hogy családi támogatásra se számíthatunk sajnos. Igazából én is tudom, hogy nem lesz se gyémántgyűrűm, se drága ruhám. Csak olyan jó volt ábrándozni róla meg elképzelni. Ő viszont azt mondta, hogy így nem tudja majd jó szájízzel odaadni nekem a gyűrűt, mert tudja, hogy nem erre vágytam.

Ilyen helyzetben mit tehetnék? Eléggé elrontottam, azt belátom!

2015. febr. 10. 20:05
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Bár nem értem, miért kell rögtön azt mondani, hogy inkább meg se kérjen. Nem pénzéhes vagyok, kicsi korom óta rajongok a gyémántokért a fent írt tulajdonságai miatt. De emellett persze tudom, hogy nincs rá keret, közös kasszán vagyunk már jó ideje, ráadásul amúgy is nyilván feltűnne, ha levenne egy százezres összeget a számlánkról, akkor meg oda a meglepetés :D

Igazából nem is értem magam, mert egyébként nem hordok gyűrűt, mert zavar. De majd megpróbálok beszélni vele, remélem hogy megérti. Legalább ő, mert én most már nem értem...

2015. febr. 10. 20:32
 12/23 anonim ***** válasza:
78%

Elcseszted, ez teny. De ne iteld elmagad, es senkinek se hagyd, hogy ezt tegye! Ha ezen mulna az eljegyzesed, akkor soha nem kerne meg, ez biztos.

Beszelj vele. Mondd el, hogy mikor megtudtad, hogy el akar jegyezni, annyira boldog lettel, hogy hirtelen ugy erezted magad, mint egy hercegno akinek teljesult minden vagya. Termeszetesen nem akarsz gyemantot (ezt hangsulyozd!) mert neked egyedul o a fontos es akkor is igent mondanal, ha az ocskapiacon venne a gyurut. Mond, hogy soha nem remelted, hogy egy ilyen nagyszeru pasinak, mint o, a felesege lehetsz. Stb. Stb. (Hizelegj neki egy par napig, jarj a kedveben,fozd meg a kevenc

kajajat, nezzetek meccset kozosen stb.) Engeszteld ki, mert jogosan biztonytalanodott el.

24/l feleseg

2015. febr. 10. 20:36
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nyugodtan vehet neked gyémántot. Egy század karátosat már kapni húszezerért, az is gyémánt. Látni nem nagyon látod, de akkor is ugyanaz a kemény gyémánt.
2015. febr. 10. 20:37
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy a kérdésből hangzott, te nem álmodoztál róla, hanem követelted.
2015. febr. 10. 20:59
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Neked mégis, hogy esne, ha a barátod szülinapja előtt hetekig mondogatná, hogy fél millás órát szeretne, ezek után megvennéd neki a 10 ezreset? És ez csak egy szülinap, te pedig ennél sokkal fontosabbal játszod el. Vagy kérj tőle bocsánatot, vagy ha annyira ez az álmod, akkor nem kötelező még házasodni, menjetek ki külföldre, vagy képezzétek magatokat, dolgozzatok a jobb életszínvonalért és akkor majd belefér a gyémántgyűrű meg a drága ruha. Az álmodozás ambíció és változtatni akarás nélkül egy jó nagy adag lócitrom, ha még ha hangot is adsz neki, az bunkóság.
2015. febr. 10. 21:06
 16/23 anonim ***** válasza:
14%

Mekkora egy bunkók vagytok mind !!!

HA egy férfi IGAZÁN szeret egy nőt, és a nő is szereti azt a férfit, tehát SZERELEMRŐL beszélünk, akkor a férfi lehozza neki még a csillagokat is az égből !

És nem, ehhez enm kell papucs légy !!!

Az én barátom is csak lesi a kivánságaimat, ha azt mondanám hogy menjen el egy bagolyért, képes lenne hozni egyet... Nem mintha kihasználnám, de jólesik hogy ilyen módon is törődik velem.

Az pedig hogy ő nem engedhet meg magának egy gyémántgyűrűt...

Nem tud félretenni egy petákot sem?

Milyen gyűrűt fog venni? Cukorkából egyet?!

Egyszer van egy ilyen alkalom (szerintem !!), akkor tegyen már ki egy kicsit magáért az ember...

Sajnálom, én nem fogom a párodat védeni, én átérzem a te álmaidat és abszolút nem teljesithetetlenek !!!

Szerintem nem élsz álomvilágban.

Párodnak üzenem ÉN hogy k*pja be !

2015. febr. 10. 21:38
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

Én mind a kettőtöket megértem, mert én is voltam így, mint te :)

Az ember lánya nézeget szép ruhákat és gyűrűket, elkerül álomvilágba, átmossák az agyát. ez a marketing, főleg hogy a filmekben is mindenki akkora gyémántot kap mint a feje. Nem mintha te, vagy a valóságban TÉNYLEG képesek lennénk kiadni egy gyűrűre többszázezer, sőt millió ft-ot, vagy egy ruha bérlésére szintén többszázezret. Csak egyszerűen így elábrándozunk róla.

DE! A ffiak ehhez túl racionálisak. Ha te azt mondod egy ffinak, hogy hozzon egy baglyot LOL, ahogy előttem mondták, ő komolyan el fog rajta gondolkodni, honnan szerezhetne egy baglyot. A párod is elgondolkodott rajta honnan szerezhetne egy gyémántot. DE! Rájött, hogy túl drága és ha lenne rá pénze, lehet akkor is értelmetlennek gondolná és egyszerűen túl komolyan vette a rózsaszín kis álmodozásodat.

Mit tehetsz? Megmondod neki ezt. Hogy ezek ilyen lányos dolgok, és arról is szoktál ábrándozni, hogy egy arany unikornis hátán kelsz át a szivárványon, de tudod, hogy ez ugyanúgy nem fog megvalósulni, mint a gyémánt, meg a 10 millás esküvő.

2015. febr. 10. 21:50
 18/23 anonim ***** válasza:
87%

Tudod, hogy nincs gyémántgyűrűre pénzetek, de kijelented, hogy mindenképp gyémántot szeretnél.

Normális vagy te?

Megmondom őszintén, én óvakodnék megkérni egy olyan nő kezét, aki anyagilag számunkra elérhetetlen dolgokat fog tőlem majd kérni egy életen át.

2015. febr. 11. 13:40
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

16-os...

Nem drága, nem arról szól a szerelem, hogy a csillagokat is lehozzák neked :)

Ha szerinted ennyi, akkor gratulálok. Ha nem engedheti meg magának valaki a több százezres gyűrűt akkor nem is érdemli meg a párját? Ennyire hülye vagy? A kérdező nem pénzéhes, de te az vagy hallod...

Nekem is van párom, és ha ő el akar jegyezni, akkor úgy ahogy mondtad, egy cukorkából készülttel is ugyanolyan jól esne mint egy több millióssal. Kit érdekel miből van, meg hogy milyen drága? A szándék a fontos, és az egy eljegyzésnél komoly. Jelkép, hogy veled akarja leélni az életét. Veled és nem máddal. Őr kapod meg, nem a pénzét. Ha az kell, szerezz egy gazdag öreg fószert...

2-es voltam

2015. febr. 11. 19:23
 20/23 anonim ***** válasza:
83%
* mással, javítottam.
2015. febr. 11. 19:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!