Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van akkor ha unalmas lett a párotok? Félek a későbbiektől!
A barátommal 3 éve vagyunk együtt és fél éve jegyzett el.
Eleinte nagyon odáig volt értem, rajongott értem és én imádtam minden pillanatot vele tölteni.
Mostanra azonban az érdeklődése alábbhagyott.
Hiába mondom neki, hogy lepjen meg valamilyen programmal, nem teszi, inkább megkérdezi, hogy "séta jólesz?".
Félreértés ne essék. Nagyon szeretem őt.
De képtelen spontán csinálni valamit.
Nekem az tökéletes lenne, ha egyszer azt mondaná, hogy "szivem, készülj mert megyünk, de nem mondom meg hova. Meglepetés lesz !"
Általában itt vagyunk nálam, magához sem hív el... (nem vagyunk összeköltözve)
Filmezünk, eszünk, kb ennyi.
Én pedig állandóan pörgök.
Mennék világot látni, utazni, ő pedig inkább itthon ülne.
Félek hogy ez túl nagy különbségek kettőnk között.
Egyébként figyel rám, meg figyelmes, de van hogy megöl az unalom mellette.
A másik, hogy mindig mindent a segge alá rakok ( ez mondjuk az én hibám).
Ha megkérdezte, hogy hova menjünk, én megmondtam neki hogy hova lenne kedvem, felsoroltam egy csomó lehetőséget, ő pedig választott egyet, így a kis agyát szintén nem kellett megeröltetnie, ha a kedvemben akart járni.
Tényleg nagyon szeretem és nem akarom bántani őt, sem szakítani. Csupán félek a jövőtől, hogy túlságosan különbözünk.
Nem az a probléma hogy megvolt az eljegyzés összeköltözés előtt. (Nálunk is így volt). Hanem az a gond, hogy hiába vagy vele együtt 3 éve, nem ismered eléggé.
Valószínűleg otthonülősebb típus, és neked csak megjátszotta magát, hogy megfeleljen, de amúgy nem szeret annyira csavarogni. Nagy hiba részéről. Alapból magát kellett volna adnia. Lehet hogy nem is lennétek már együtt de legalább találhattatok volna mindketten olyan embert akivel kompromisszumot lehet kötni.
Próbáltad már megbeszélni vele, hogy mi lenne ha picit többet járnátok el? Mondjuk ne legyen annyi mint amennyit te igényelnél, csak legyen a pörgés, és az otthonülés között valahol a mennyiség. És akkor mindketten tettetek valamit az ügy érdekében:)
Vagy ha minden kötél szakad, miért nem jársz el barátokkal? A pároddal meg akkor ha van kedve. Nem vagytok összenőve.
ha szeretem egy filmnézős,vacsis este is lehet csodás
persze nem mindig, de hangulatos
nost ha neked nem elég, neki igen, akkor elég bajok vannak az igényekkel.
semmiképp ne menj hozzá, amíg éltek együtt kicsit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!