Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van akkor ha unalmas lett a párotok? Félek a későbbiektől!
A barátommal 3 éve vagyunk együtt és fél éve jegyzett el.
Eleinte nagyon odáig volt értem, rajongott értem és én imádtam minden pillanatot vele tölteni.
Mostanra azonban az érdeklődése alábbhagyott.
Hiába mondom neki, hogy lepjen meg valamilyen programmal, nem teszi, inkább megkérdezi, hogy "séta jólesz?".
Félreértés ne essék. Nagyon szeretem őt.
De képtelen spontán csinálni valamit.
Nekem az tökéletes lenne, ha egyszer azt mondaná, hogy "szivem, készülj mert megyünk, de nem mondom meg hova. Meglepetés lesz !"
Általában itt vagyunk nálam, magához sem hív el... (nem vagyunk összeköltözve)
Filmezünk, eszünk, kb ennyi.
Én pedig állandóan pörgök.
Mennék világot látni, utazni, ő pedig inkább itthon ülne.
Félek hogy ez túl nagy különbségek kettőnk között.
Egyébként figyel rám, meg figyelmes, de van hogy megöl az unalom mellette.
A másik, hogy mindig mindent a segge alá rakok ( ez mondjuk az én hibám).
Ha megkérdezte, hogy hova menjünk, én megmondtam neki hogy hova lenne kedvem, felsoroltam egy csomó lehetőséget, ő pedig választott egyet, így a kis agyát szintén nem kellett megeröltetnie, ha a kedvemben akart járni.
Tényleg nagyon szeretem és nem akarom bántani őt, sem szakítani. Csupán félek a jövőtől, hogy túlságosan különbözünk.
Csináld vele azt, amit szeretnél, h ő csináljon veled. Olyan voltam mint a párod és az én párom mint te kérdező. Állandóan ment volna vhova én meg nem. Engem a párom úgy "rázott" fel, h egyszer csak felpattant mellőlem a kanapéról, bepakolt a hátizsákba, kézen fogott és kivezetett az ajtón (cipőt azért hagyott felvenni). A meglepődöttségtől meg sem tudtam szólalni, de mentem utána. Levezetett az alagsorba, ahol két bicikli volt megkészítve, az egyikhez vezetett, mondhatni "ráültetett" és azt mondta, h gyere utánam, megcsókolt és az ujját a számra tapasztotta, ezzel célozva arra, h nincs kifogás! Nem volt hozzá kedvem, de beleegyeztem. Ő tekert elül és egy olyan helyre vezetett, ahol még sosem jártam. Egy gyönyörű tó volt, fákkal, hattyúkkal, kacsákkal .. csodálatosan nézett ki, és a hátizsákjából elővett egy plédet, leterítette majd kinyújtotta felém a kezét, leültem mellé és romantikáztunk.
Azóta próbálok én is spontán cselekedni és volt, h random elutaztunk a legkorábban induló vonattal egy városba vagy szintén random villamossal/metróval a végállomásig. Szóval jól esett, h így "elrabolt", mert azóta sokkal jobb a kapcsolatunk, rengeteget nevetünk, és hihetetlen kalandokban van részünk :)
Hát nem egyszerű a dolog. Amig rajongott érted addig imádtad minden pillanatot vele tölteni,....hát úgy tűnik, hogy nem csak ő lett unalmas a számodra, hanem Te is egy kicsit az ő számára.Gyakran hallani, hogy amíg a "szerelem" tart addig tökmindegy mit csinálunk a lényeg , hogy vele legyek.Aztán ha kezd alábbhagyni a rajongás, akkor már előjön az unalom, kicsit kritizáljuk a másikat , okoljuk ezért vagy azért. Nagyobb jelentőséget tulajdonítunk a látszólagos vagy valódi különbözőségeinknek.Mit lehet tenni?
Hát ha volna valami recept, arra, hogy a szerelem újra lángra lobbanjon?!
Amúgy mindezt szépen el is mondhatnád neki, hiszen ő az aki leginkább érintett ez ügyben. Persze kedvesen türelmesen , nem vádlóan.Gondolom én.:)))
Köszi a válaszokat!
Amikor már csak én kapálózok a bizonyos tűz fenntartásáért, és hogy ne legyen lapos a kapcsolat ( ő beéri a film, vacsinézés közbe kombóval) akkor már nem biztos hogy annyira rendbe akarom hozni. A szívem, lelkem bennevan a kapcsolatban. Imádom őt még most is, csak már nem olyan hévvel.
Én vagyok a hibás, hogy megmondtam neki mit csináljon, utaltam rá, nem adtam neki szabad teret a hódítás útján. És ő ezért unt meg engem.
Összeköltözés eljegyzés előtt? Én viszont ezt nem tartom jó ötletnek, de ebbe ne menjünk bele! :)
Mindenkinek zöldet adtam!
Pedig nagyon hasznos ám, ha nem lutrira eljegyezkedsz-házasodsz, hanem olyan kapcsolatban teszed, ami bizonyított. Mise éltünk még le egy fél életet együtt, 5 éve vagyunk együtt a párommal, de egy percet se ununk, ha együtt vagyunk.
A ti kapcsolatotok az iskolapéldája annak, amikor a nagy szerelem egy ideig elfedi a különbségeket, de ahogy a kapcsolat megszokottá válik, már nem tudtok egymással mit kezdeni.
A helyedben én is félnék a jövőtől. Legalábbis most, hogy már megtapasztaltam, milyen az, amikor bármikor tudunk valami újat és érdekeset mondani a másiknak.
Egy idősebb barátnőm mondta egyszer nekem: "figyeld meg, az a pasi az igazi, akivel élvezitek, ha semmit nem csináltok, azt is". És igaza volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!