Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire normalis ha a baratom 8 honap utan meg akarja kerni a kezem?
irigyek vagytok azert pontoztok le?
igen is szuzen hazasodtunk nincs viszonyitasi alapunk es ez nagyon jo Kozossen fedeztunk fel mindent.
Es 27 eve tart a hazassagunk!!
A mai napig a ferjem szamomra az igazi ferfi es nagyon szeretem ot.
A gyerekeknek jo apa nekem jo ferj
mondjuk ha netes fehasználók véleménye alapján kosarat adsz neki, lehet, hogy az a legrosszabb döntés.
gondolj bele, hogy te hogy érzed, és az alapján dönts.
önmagában a kérés normális.
Lehet ő lesz az igazi és életed végéig veled marad.
De, Te vagy neki az első nagy szerelem, ez lehet, később megváltozik, felmerül benne milyen lehet más lányokkal...
Éljetek még pár évig boldogan egymás mellett, aztán ha még mindig fennáll a házasság vágya akkor hajrá.
Én is ifjú fejjel elvettem az első nagy szerelmemet, azóta mát nem vagyunk együtt.
Én 3 hónap után kértem meg a feleségem kezét.
Én már jóval 30 felett voltam akkor, családot akartam, nem játszadozni.
Ha szeret és el akar venni, miért ne lenne normális, inkább örülj neki, manapság kevés az olyan férfi, akinek komoly szándékai vannak. Ha szereted, és el tudod képzelni őt a férjedül, a gyereke(i)d apjául, akkor mond igent!
én 35 éves voltam, amikor 4 hónap után megkértem a barátnőm kezét, egy évre rá megházasodtunk.
Szerintem, ha tudod, hogy mit akarsz, nem érdemes pazarolni az időt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!