Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mennyire normalis ha a baratom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire normalis ha a baratom 8 honap utan meg akarja kerni a kezem?

Figyelt kérdés

2015. jan. 29. 21:14
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
69%

irigyek vagytok azert pontoztok le?

igen is szuzen hazasodtunk nincs viszonyitasi alapunk es ez nagyon jo Kozossen fedeztunk fel mindent.

Es 27 eve tart a hazassagunk!!

A mai napig a ferjem szamomra az igazi ferfi es nagyon szeretem ot.

A gyerekeknek jo apa nekem jo ferj

2015. jan. 30. 20:57
 22/29 alf ***** válasza:
100%

mondjuk ha netes fehasználók véleménye alapján kosarat adsz neki, lehet, hogy az a legrosszabb döntés.

gondolj bele, hogy te hogy érzed, és az alapján dönts.

önmagában a kérés normális.

2015. febr. 2. 09:10
 23/29 anonim válasza:
77%
A férjemmel nekünk sem volt kapcsolatunk mással egymáson kívül, és ez sztem is így a legjobb. Nincsenek zavaró tényezők, emlékek, sérülések és az ezzel járó kellemetlenségek. És nem jön szembe az utcán az ex ... szerencsére! Ezért jó türelmesnek lenni, nem az ágyban dől el, hogy tudjátok-e majd szeretni egymást 20-30-40 éven keresztül. A kérdezőnek: én biztosan leülnék egyedül (no TV, no könyv, csak úgy ... egyedül), kizárnám a fejemből meg az érzelmeimből az elvárásokat (mi normális, vagy mi nem az, kit érdekel, ki mit gondol, ez a TE életed) és végiggondolnám, tudnék-e az illető NÉLKÜL élni (nem elképzelni az életemet vele!!!), vagy ez valami rettenetes fájdalommal és üresség érzéssel töltene be. (Ezt sztem igazából már az összeköltözés előtt tisztáznia kellene az embernek magában és a másknak is megmondani, mert nem mindenkinek jön be a "kipróbálósdi", és játszani a másikkal nem fair.) Amúgy a férfiaknak fantasztikus tud lenni az intuíciójuk: a "meglátni és megszeretni", majd hosszú évekig szeretni a másikat, na az nem semmi teljesítmény! Lehet, a te párod is ilyen, ezért lépett ilyen gyorsan. Ha ez így van, akkor ez nem felelőtlenség, hanem az érettségnek és a komolyságnak a bizonyítéka. Sztem az is fontos, hogy ŐSZINTÉN beszélj neki az előző kapcsolatodról és az abban szerzett sérüléseidről, mert akkor jobban megértene és valószínűleg segíteni is tudna neked. :) DE persze az is lehet, hogy te dúsgazdag vagy, ő meg csóró, és így szeretné biztosítani a jólétet a maga számára... :) Szóval elég nehéz látatlanba véleményt mondani. Sztem tölts egyedül egy kis időt és hallgass a megérzésedre. Esetleg imádkozhatsz is.
2015. febr. 2. 09:36
 24/29 anonim válasza:
35%
Sztem nem normális
2015. febr. 2. 14:56
 25/29 anonim válasza:
100%

Lehet ő lesz az igazi és életed végéig veled marad.

De, Te vagy neki az első nagy szerelem, ez lehet, később megváltozik, felmerül benne milyen lehet más lányokkal...

Éljetek még pár évig boldogan egymás mellett, aztán ha még mindig fennáll a házasság vágya akkor hajrá.

Én is ifjú fejjel elvettem az első nagy szerelmemet, azóta mát nem vagyunk együtt.

2015. febr. 12. 15:31
 26/29 anonim válasza:
68%
Mondj neki igent
2015. febr. 18. 22:53
 27/29 anonim ***** válasza:
72%

Én 3 hónap után kértem meg a feleségem kezét.

Én már jóval 30 felett voltam akkor, családot akartam, nem játszadozni.

Ha szeret és el akar venni, miért ne lenne normális, inkább örülj neki, manapság kevés az olyan férfi, akinek komoly szándékai vannak. Ha szereted, és el tudod képzelni őt a férjedül, a gyereke(i)d apjául, akkor mond igent!

2015. márc. 9. 17:19
 28/29 Lorant Endre ***** válasza:
55%
Mennyi irigy, buta ember van itt. Ha úgy érzed, hogy tényleg szeret a srác, akkor teljesen normális a dolog. Valószínűleg tudja mit akar, vagyis Téged. Fontos vagy neki. Én anno mikor eljegyeztem a barátnőmet, akkor úgy éreztem, hogy nem tudom nélküle elképzelni az életem és csak Őt akartam, senki mást. Szóval ha számodra szimpatikus, hogy a barátod így érez, mondj neki igent :)
2015. jún. 16. 14:42
 29/29 anonim ***** válasza:

én 35 éves voltam, amikor 4 hónap után megkértem a barátnőm kezét, egy évre rá megházasodtunk.

Szerintem, ha tudod, hogy mit akarsz, nem érdemes pazarolni az időt.

2015. jún. 16. 20:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!