Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mennyire normalis ha a baratom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire normalis ha a baratom 8 honap utan meg akarja kerni a kezem?

Figyelt kérdés

2015. jan. 29. 21:14
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
Nagyon szeretem, szerelmes vagyok mar a kezdetek ota, sok mindenen keresztulmentunk, sok mindent feladtuk, hogy egyutt lehessunk. Csak kozben felek is, probalok ovatos lenni, az exem elegge komoly seruleseket okozott bennem, nem is akartam mar semmit a ferfiaktol egy ideig. Aztan megismerkedtunk a baratommal es minden jo lett, ismet van onbizalmam.
2015. jan. 29. 22:33
 12/29 anonim ***** válasza:
100%

Engem 4 hónap után jegyzett el, rá egy évre megvolt az esküvő is. Nem volt kétség, tudtuk, hogy együtt akarjuk leélni az életünket és ez nem fog változni. Én 23 voltam, ő 28.

Nálatok annyiban más, hogy a párod(barátod) nagyon fiatal még, benne van a pakliban, hogy változnak az érzései.

2015. jan. 29. 22:58
 13/29 anonim ***** válasza:
26%

Mondd meg neki, hogy nagyra értékeled, de nem számítottál rá ilyen hamar, és nem is forszíroztad volna még.:)

Ha ragaszkodik hozzá, és nekem is jól esik, elfogadnám a gyűrűt, de sokáig jegyben járnék még, nem tervezném be az esküvőt.

2015. jan. 30. 01:00
 14/29 anonim ***** válasza:

mi megismerkedésünk után 3 héttel összeköltöztünk!

azóta se bánom. ennél jobb döntést nem hozhattunk volna.

5hónap múlva megkérte a kezem. Nem is jutott eszembe hogy ez normális-e? Normális, hiszen szerelmesek vagyunk, és tudjuk hogy együtt akarjuk leélni az életünket!

ha a fejedbe megfordul ilyen, hogy normális-e ez a dolog, akkor te még nem állsz készen erre az egész életen át dologra.

Mi 1 évre rá össze is házasodtunk, most pedig várjuk, mikor jön felénk a gólya:D 22L

2015. jan. 30. 11:35
 15/29 anonim ***** válasza:
Kinek hogy. Én is szeretem a barátomat, de ha 8 hónap után megkérte volna a kezem, bizony sikítva menekültem volna. Bár mi egy éve vagyunk együtt, és még nem költöztünk össze. Még nem voltam ilyen helyzetben, de én úgy gondolom, hogy ha kételyeid vannak, akkor korai volt, ha eléggé megismertétek volna egymást, tudná, hogy mikor jön el az ideje, és nem lennének kételyeid. Ettől függetlenül, gondold át, hogy mit akarsz, mert lehet, hogy az első döbbeneten túljutva rájössz, hogy te is ezt akarod.
2015. jan. 30. 16:20
 16/29 anonim ***** válasza:
20%
Egyáltalán nem normális.
2015. jan. 30. 17:52
 17/29 Költőnő? ***** válasza:
50%
amondó vagyok, h nem kell elsietni. Ha a gesztus miatt fontos, akkor ugyanúgy meglesz x idő múlva, de sztem korai még... Éljetek együtt 1-2 évig és ha még mindig minden habos babos, el lehet rajta komolyabban gondolkodni
2015. jan. 30. 17:56
 18/29 anonim ***** válasza:
53%

Nálunk két hét után volt eljegyzés, össze is házasodtunk egy éven belül, eddig úgy néz ki, hogy ez volt életünk legjobb döntése. :)

Ha eljegyez fogadd el a gyűrűt, ne bántsd meg, ha tényleg szereted, de még nem kezdjétek el szervezni a lagzit, arra még ráértek!

2015. jan. 30. 18:11
 19/29 anonim ***** válasza:
61%

Nalunk 3 het utan mar lanykeres volt.

4 honap utan eljegyzes 2 evre ra eskuvo

Nalunk nem szokas osszekoltozni eskuvo nelkul.

27 eve vagyunk hazasok es mindketten szuzen vagtunk bele.

Megerte nem bantuk meg szeretjuk egymast a ferjem reszem en az o resze vagyok.

Nem vagyok haztartasi gep engem ne probalgasson senki

Ha valaszt valaki eljen ugy hogy tartson ki a valasztotja mellett ez a hazassag.

A tobbi mind csak halogatas mese felelem hogy lemaradsz valami jobbrol.

2015. jan. 30. 18:26
 20/29 anonim ***** válasza:
Majd esetleg úgy két év múlva térj vissza a kérdésre....
2015. jan. 30. 19:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!