Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire normalis ha a baratom 8 honap utan meg akarja kerni a kezem?
Engem 4 hónap után jegyzett el, rá egy évre megvolt az esküvő is. Nem volt kétség, tudtuk, hogy együtt akarjuk leélni az életünket és ez nem fog változni. Én 23 voltam, ő 28.
Nálatok annyiban más, hogy a párod(barátod) nagyon fiatal még, benne van a pakliban, hogy változnak az érzései.
Mondd meg neki, hogy nagyra értékeled, de nem számítottál rá ilyen hamar, és nem is forszíroztad volna még.:)
Ha ragaszkodik hozzá, és nekem is jól esik, elfogadnám a gyűrűt, de sokáig jegyben járnék még, nem tervezném be az esküvőt.
mi megismerkedésünk után 3 héttel összeköltöztünk!
azóta se bánom. ennél jobb döntést nem hozhattunk volna.
5hónap múlva megkérte a kezem. Nem is jutott eszembe hogy ez normális-e? Normális, hiszen szerelmesek vagyunk, és tudjuk hogy együtt akarjuk leélni az életünket!
ha a fejedbe megfordul ilyen, hogy normális-e ez a dolog, akkor te még nem állsz készen erre az egész életen át dologra.
Mi 1 évre rá össze is házasodtunk, most pedig várjuk, mikor jön felénk a gólya:D 22L
Nálunk két hét után volt eljegyzés, össze is házasodtunk egy éven belül, eddig úgy néz ki, hogy ez volt életünk legjobb döntése. :)
Ha eljegyez fogadd el a gyűrűt, ne bántsd meg, ha tényleg szereted, de még nem kezdjétek el szervezni a lagzit, arra még ráértek!
Nalunk 3 het utan mar lanykeres volt.
4 honap utan eljegyzes 2 evre ra eskuvo
Nalunk nem szokas osszekoltozni eskuvo nelkul.
27 eve vagyunk hazasok es mindketten szuzen vagtunk bele.
Megerte nem bantuk meg szeretjuk egymast a ferjem reszem en az o resze vagyok.
Nem vagyok haztartasi gep engem ne probalgasson senki
Ha valaszt valaki eljen ugy hogy tartson ki a valasztotja mellett ez a hazassag.
A tobbi mind csak halogatas mese felelem hogy lemaradsz valami jobbrol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!