Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Szerintetek illik? Illetve...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek illik? Illetve jól esne?

Figyelt kérdés
Párom pedzegeti az eljegyzést, voltunk is már ujjakat méretni (nem nem gyűrűt nézni mert azt a netről szeretnénk, egy ötvöstől). Nem a karikagyűrűvel, hanem egy másik tulipános gyűrűvel tervezzük a lánykérést,a karikát csak az esküvő után szeretnénk hordani. A lánykérés után sajnos csak nekem lesz gyűrű, amit hordhatok. Szerintetek illetlen dolog lenne ha vennék páromnak titokban egy gyűrűt?
2015. jan. 27. 16:51
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
49%
Szerintem nem lenne illetlen dolog. Sot, milyen romantikus meglepetes, h lanykereskor nem csak a te ujjadra kerul gsuru, hanem te is eljegyzed ot. Nekem tetszik az otlet.
2015. jan. 27. 16:59
 2/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)
2015. jan. 27. 17:03
 3/11 anonim ***** válasza:
Illetlenség semmiképp nem lenne! Kérdés, hogy tudod-e milyen gyűrűk tetszenek a párodnak. Mert én pasin általában karikagyűrűt szoktam látni, akkor is ha az nem jegygyűrű. Kérdés, van-e értelme két karikagyűrűnek?
2015. jan. 27. 17:08
 4/11 A kérdező kommentje:
Az esküvőm nem sima karikagyűrűnk lesz, hanem rovásírással domborított, antikolt arany. A mellet a másik kézen szerintem még jól is mutatna egy szolid karika
2015. jan. 27. 17:11
 5/11 anonim ***** válasza:
Akkor simán :)
2015. jan. 27. 18:56
 6/11 anonim ***** válasza:

Nem illetlensèg, de èrtelme nem sok van szerintem.

A férfiak többsége nem szereti az ékszrreket, bőven elég nekik a karikagyűrű, nem hogy még legyen nekik egy ilyen "plusz" gyűrű. De ha szerinted tetszene neki akkor vegyél, én ha màr meglepném akkor valami màsban gondolkodnék.

2015. jan. 27. 20:22
 7/11 A kérdező kommentje:
volt közös gyűrűnk, de sajnos a munkahelyén elhagyta. ezért gondoltam gíűrűre. Az órákat karlánokat nyakláncokat utálja.
2015. jan. 28. 15:48
 8/11 mi a fene ***** válasza:
Vegyél neki, én is vettem pecsétgyűrűt, pedig nem cicomás, de mivel én vettem, örült neki.
2015. febr. 10. 18:41
 9/11 anonim ***** válasza:
Úgy általában véve felesleges. Nem szokás. De mindenképpen szép gesztus, úgyhogy ha jónak látod, akkor vegyél neki. De azt vedd figyelembe a választásnál, hogy fogja-e hordani, mert ugye a férfiak ritkán hordanak gyűrűt. Én valami olcsóbbra szavaznék, ha csak jelképes. Pl. egy ezüstgyűrű.
2015. márc. 21. 19:15
 10/11 anonim ***** válasza:
Nem igazán értem. A nőnek lesz most csak egy gyűrű az ujján, ami nem karika, csak ketten tudják, hogy az eljegyzést jelképezi? (Most olvasom újra - igen). Szóval akkor asszem, értem, mi a gond. Én sem örülnék felhőtlenül ha csak rajtam volna "nyoma" hogy megtörtént az eljegyzés. Szerintem szólni kell a srácnak hogy neked ez egy kicsit furcsa érzés, hogyan tudnátok megoldani? És erre nem az a megfelelő válasz, hogy "én úgysem szeretem az ékszereket", mert akkor 1. mi lesz az esküvő után a karikagyűrűvel? Azt is úton-útfélen le fogja venni (akkor minek?)? vagy "véletlenül" el fogja veszíteni? 2. Ha egyiken "látszik" az eljegyzés, "látszódjon" a másikon is, nem? :-) Találjatok valamit közösen, senki sem előbbre való a másiknál.
2015. márc. 22. 09:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!