Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az lenne a kerdesem hogy 17 evesen mar eljegyezhet baratom? Koszi a velemenyeket!
Figyelt kérdés
2015. jan. 9. 19:03
12/17 anonim válasza:
Mire ez a nagy sietség ??? Előbb teremtsétek meg az élethez szükséges dolgokat és te meg tanulj ! Ráérsz !
13/17 A kérdező kommentje:
koszi a valaszokat! nagyon szeretjuk egymast holnap lesz 10 honapja hogy egyutt vagyunk! :)
2015. jan. 10. 21:20
14/17 anonim válasza:
Ne haragudj, de ez a te korodban gyakorlatilag semmi. Egyutteles elott alapbol butasag az eljegyzes, nem hogy 17 evesen... Nem tudom, mire szamitasz...
15/17 anonim válasza:
10 honapja? Ugye csak viccelsz? Akkor eszetekbe ne jusson. 2-3 ev legalabb, mire mar nem csak hormonok mukodnek es latszik, hogy mukodik-e akkor is a kapcsolat.
16/17 anonim válasza:
En is 17 voltam amikor eljegyeztek es szuloi hozzajarulassal a 18. Szulinapom elott osszahazasodtunk. 5 evre ra kimondtak a valast. Lehet ugy erzitek, hogy meg van az igazi, de szerintem varjatok. Ha evekkel kesobb is igy erzitek meg mindig fiatalok vagytok, hogy nagy lagzit rendezzetek. De egy esetleges valas sokkal fajdalmasabb mint egy szakitas. Szerintem. Perze a jegyesseg meg nem hazzassag! Remelem sikerul eldonteni hogyan is tovabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!