Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm mindig más férfiakért van oda, pedig mindent megteszek érte. Ezt miért csinálja?
3 éve vagyunk együtt, a kezét nyáron kértem meg. Csomó közös élményünk van, együtt élünk, mégis úgy érzem, hogy csak azért van velem, mert biztos pont vagyok. Ő művészeti pályán van, sok férfivel van körülvéve és mindig sokat beszél róluk, megismer valakit folyton és nem tesz arra utalást, hogy bejönne neki, de isteníti a tehetségét. Teljesen más világ, mint amiben én mozgom, én orvosi pályára készülök. Nincs annyi újdonság, nem ismerek meg annyi új embert és épp ezért nem mindig érezzük át a másik helyzetét. Nekem csak a férfiakkal van gondom, félek, hogy ha valakinek a munkássága nagyon tetszik neki, akkor később beleszeret. Mindig mondja, ők mennyire lazák, mennyire szeret velük lenni. Olyan, mintha lenne egy tőlem teljesen különálló élete, amihez én nem tudok felérni.
Leginkább nőket kérdeznék, hogy ti miért beszéltek annyit más férfiakról a barátotok előtt, ha szeretitek?
Én arra lennék kíváncsi, minek kérted meg a kezét, ha ennyire összeegyeztethetetlenül más világban éltek, és nem tudjátok még megérteni sem egymást.
A barátnőd egyébként nem rajong érted, ami elég gáz. Én nagyon odavagyok a páromért, jöhetne akármilyen ügyes/tehetséges/különleges férfi, nem tudnék róla annyi dicséretet mondani, mint a szerelmemről. Nagyon felnézek rá. Ez nálatok eléggé hiányzik a kérdésed alapján.
én nő vagyok, és művészeti pályán mozgok, a barátom nem.
kicsit én is azt érzem, hogy könnyebb lenne olyan valakivel együtt lennem, aki szintén művész, mert sokmindenben könnyebben megértenénk egymást, amiről a barátommal nem is tudunk beszélni egyáltalán.
de erre ott vannak a kollégák, akikkel tudok beszélni, anélkül, hogy beléjük zúgnék.
a barátomat sosem bántanám meg azzal, hogy más férfiakról áradozok neki.
Mert "művésznő" ...
Sok jóra ne számíts szerintem!
Igazából nem is értelek miért nem egy pályabelivel vagy..
Kedves kérdező!
Ha a menyasszonyod még a lánykérés ellenére sem vesz téged komolyan sem férfiszámba, az nagyon gázos! Más pasasokért rajong, ráadásul annyira, hogy magában sem tudja tartani, ezt én eléggé szégyenletesnek tartom. Jól érzed, te vagy a "biztos pont" akihez majd mindig visszamehet, ha kiszórakozta magát a többi pasassal.
Nem terveznék vele közös jövőt!!
(Ezt annak ellenére írom, hogy elvileg őt kellene pártolnom, mivel szintén művészeti végzettségem van.)
Az ő karrierje jól halad előre, sokat dolgozik és nem ez volt a kérdés.
Jól megvoltunk, úgy éreztem, kiegészítjük egymást és ez hosszútávon is működni fog. A probléma az, hogy nem tudom, én vagyok-e túl intoleráns vagy ez tényleg nem fér bele. Mint írtam, nem utal arra soha, hogy ez vagy az bejönne neki, de maga az nem tetszik, hogy férfi nemű emberekért rajong. Mert a rajongásból könnyen lehet vonzalom, én ezt tapasztaltam.
de miért nem mondod meg neki, hogy téged ez zavar?csak vele tudod megbeszélni ezt,vagy hogy mennyire gondolja ezt komolyan veled.
én nő vagyok. a barátomat kicsit zavarja, hogy nekem diplomám lesz, ő meg szakmunkás.
de már sikerült megértetnem vele, hogy nem érdekel senki más rajta kívül, és nem nézem le a szakmáját, ahogy ő se az én érdeklődésemet.
minden normális egy kapcsolatban, ha a feleket nem zavarja. de mivel téged ez zavar jogosan, ezért tényleg beszélgess el vele
a lánykérés szerintem elhamarkodott döntés volt, az alapján amiket írsz.
előreláthatóan van időpont az esküvőről? vagy nem beszéltetek még ilyesmiről?
Nem szeret téged. Szerintem rád nem néz fel.
Ha valakit szeretsz nem rajongsz másért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!