Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lánykérés unszolásra? Milyen kapcsolat az, ahol kikönyörgi a gyűrűt a nő?
én másfél hónapos kapcsolatban vagyok, és már rég tisztáztuk, ki mit vár az élettől.
gondolom, ritka az ilyen őszinte kommunikáció, de elég sokmindent megspórolhat vele magának az ember, érdemes vele kísérletezni.
"Milyen kapcsolat az, ahol kikönyörgi a gyűrűt a nő?"
Gyakori.
- Az a kapcsolat egy kalap kakit se ér, ahol pár hónap, év után nem lehet őszintén beszélni egymással a jövőről.
- A nő hibás, mert 5 éve együtt van egy olyan férfival akinek esze ágában sincs elköteleződni mellette. Már rég tisztázni kellett volna ki mit akar, és ha a nőnek fontos a házasság, a férfinak meg nem, akkor a nő ezt vagy elfogadja, vagy kereshet másik férfit, akivel azonos a jövőképük. (a megalkuvás ilyen helyzetben csak boldogtalanságot szül általában)
- A nő hibás, mert nem utalgatni kell, és nem kikönyörögni a lánykérést. Abból semmi jó nem sül ki. Annál kevés szánalmasabb dolog van, mint amikor egy nőnek ennyire nincs tartása. Így lehet, hogy a férfi sem tudja már tisztelni....
- A férfi hibás, mert nem mondja meg őszintén, hogy nem akar házasságot, mert nem akar válni, amikor majd megtalálja az igazit (mert arra vár a mostani kapcsolata mellett), vagy szimplán csak ő élettársi kapcsolat párti. De akármi is van, akkor sem őszinte a párjával. Ráadásul ha jól értettem, végül belement a dologba, szóval még papucs is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!