Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lánykérés unszolásra? Milyen kapcsolat az, ahol kikönyörgi a gyűrűt a nő?
Én őszintén nem értem minek utalgatni.
A nőt is megértem, ha 5 év után közel a 30-hoz már várja a továbblépést.
Normális ha akkor már esküvőről álmodozik, mert abban a korban van. A vőlegényt szintén megértem, mert ezt átélni, elég félelmetes lehetett. És ha már kényszernek érzi ott már rég baj van.
De...
Ha a vőlegénynek ennyire egyértelműek voltak az utalgatások miért nem mondta meg kerek perec, hogy mit gondol erről.
(pl.: majd 2 év múlva lesz eljegyzés, vagy sose lesz vagy ilyesmi)
Mert ha a nő "meg van nyugtatva" akkor szerintem nem fajul idáig a dolog. De ha csak úgy érzi áltatják az elég rossz érés lehet.
Tehát a megoldás egy ilyen helyzetben szerintem az lett volna ha a felek játszmák helyett nyíltan megbeszélik mit gondolnak a jövőről.
Szerintem egy tartós kapcsolatban ennek nem kellene gondot jelentenie.
Ot ev es semmi hazassagi igeret vagy megbeszeles.
Szomoru...
Tudjatok a mai nok beerik maradekokkal megalkusznak minden jo nekik csak legyen paaarjuk.
Mi nem ilyenek voltunk.
Soha ossze nem koltozott volna egyik baratnom sem ha nem lett volna eljegyezve es az eskuvo datuma nem volt kituzve egy even belul.
A ferfiak nagyon elkenyelmesedtek mindent megkapnak hazassag nelkul igy nagyon nem akarodzik nekik frigyre lepni.
A nok meg hulyek lettek megalkusznak felnek egyedul maradni.
Sajnalom ocska vilag lett.
Mar ne haragudj de ne meltanyold az ertekeimet.
Mi hiszunk a hazassagban abban hogy ha ket ember tiszteli egymast akkor jogilag is rendezi a kapcsolatukat.
Szamunkra ismerkedes egyuttjaras eljegyzes es eskuvvo a sorrend.
Nem volt lazgink nem volt 100 ezres ruham egy egyszeru csaladi otthoni vacsora volt zart korben ossz 30 voltunk.
De talaltam olyan embert akinek az ertekrendje az enyemmel megegyezik.
Nem huzta halasztotta a diolgot engem valasztott es elvett felesegul ennyi.Ennek 25 eve
persze az osszebatyuzas meg az igaz szerelem jelkepe
Jot nevettem
Aki tiszteli a masikat az jogilag rendezi akapcsolatot hiszen ha az egyik fel meghal a masik ott marad egy filler nelkul nyugdij nelkul stb
De ha nagy a szerelem es osszebatyuztok ez biztos nem szamit ugye?
aztan oszinten hany nagy szerelem es osszekoltozes van a mai fiataloknal?
Miért, hány igaz szerelem és jó házasság volt 25 éve? Egy darabbal sem több, mint ma. Az összebatyuzás lényege pedig elkerülni azokat a hibákat, amiket a te korosztályodra voltak jellemzőek. Nem tudom, te kinéztél-e az ablakon mostanában, de a 25-30 évesen házasodottak között több az elvált, mint manapság. Akik pedig együtt maradtak, csak megszokásból. Boldog házaspárt nem ismerek ennyi évvel a háta mögött, pedig elég kiterjedt ismeretségi köröm van. 15 éve gimnáziumban feltették a kérdést, kinek vannak együtt a szülei? A 30 fő közül ketten tették fel a kezüket, azt pedig már korábbról tudtuk, hogy nem idilli náluk sem a szülők kapcsolata. Ennyit arról, hogy a házasság magasabb szintű elköteleződést, vagy legalább régen annak számított..
Kapaszkodj meg, mi pl. jogilag már az első hónapokban elrendeztük a kapcsolatunkat, no nem az örökség miatt, hanem azért, hogy baj esetén orvosi beavatkozásról dönthessünk a másik helyett. A pénz bocs, de még mindig sokadlagos szerintem egy őszinte kapcsolatban. A lényeget viszont megragadtad: a házasság lényege az anyagi biztonság, nem pedig az, hogy elköteleződj a másik mellett. Erre viszont nem kellene annyira verned magad, hogy milyen szép és jó is a házasság, mert mennyivel minőségibb a kapcsolat tőle..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!