Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Lánykérés unszolásra? Milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lánykérés unszolásra? Milyen kapcsolat az, ahol kikönyörgi a gyűrűt a nő?

Figyelt kérdés
2014. dec. 29. 09:22
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
84%
mi számít unszolásnak? mi könyörgésnek? hány évesek? hány éves a kapcsolat? hát az milyen kapcsolat ahol az egyik tojik a másik vágyaira? kicsit kevés az info
2014. dec. 29. 09:28
 2/23 anonim ***** válasza:
39%
Szánalmas lehet az a nő.
2014. dec. 29. 09:57
 3/23 anonim ***** válasza:
86%

Nekem is az jutott eszembe, mint az elsőnek.

Mi Kb 3 és fél éve voltunk együtt mikor megmutattam neki, hogy milyen gyűrűvel szeretném ha megkérne (a lényege az volt, hogy ne legyen drága, de azért szép legyen). 4 és fél éve voltunk együtt, mikor megkért vele. A 6. évfordulónk előtt nem sokkal házasodtunk össze és köszönjük szépen, jól megvagyunk.

2014. dec. 29. 09:59
 4/23 A kérdező kommentje:
26-30 évesek, 5 éves kapcsolat, kb az elejétől fogva folyamatosan utalgatott, célozgatott, hol nyájasan, hol hisztérikusan. Nyáron pl együtt voltunk egy esküvőn, a nő mintha a sajátjára készült volna, lehetetlenség volt ülni mellette, állandóan mondta a magáét a srácnak... Az ő esküvőjük ilyen-olyan lehetne, nem is érti ezt a szervezést, bezzeg ő milyet szervezne maguknak, közben a párja magasról tett rá, ő is unta. Közösségi oldalon mást nem is látsz nála, csak gyűrűs fotókat, házassági bölcseleteket, etc. Na de most végre beadta a derekát az ifjú vőlegény. :D
2014. dec. 29. 10:01
 5/23 anonim ***** válasza:
62%
Nem lesz hosszú életű kapcsolat. Szánalmas az ilyen nő.
2014. dec. 29. 10:22
 6/23 anonim ***** válasza:
90%

nekem volt ilyen ismerős pár.

3 hónap után válás lett a vége. az esküvő sokba került, és már a kölcsön is fel volt véve az új lakásra, amit most 25 évig fizethet egyedül a menyasszony.

kész anyagi csőd, csak hogy 3 hónapig házas legyen.

2014. dec. 29. 10:22
 7/23 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem nem a nő szánalmas hanem a kapcsolat, úgy ahogy van.

Most bocs, de öt év alatt nem bírták megbeszélni hogy ki mit vár ebből az egészből?

Ezek (házasság, gyerekek) olyan téma aminek fel kell merülnie egy hosszútávú kapcsolatban.

2014. dec. 29. 10:34
 8/23 anonim ***** válasza:
87%
De miért a nő szánalmas az ilyen helyzetben? Bezzeg a pasi szegény áldozat. Nem... A pasinak ha helyén lennének a tökei, akkor már rég megkérte volna a kezét vagy ha nem akarja, akkor otthagyja és nem húzza tovább az idejét. Az élet rövid, egy 30 fele közelgő nőnek már nem lehet húzni az agyát. Mondom ezt úgy, hogy engem teljesen váratlanul és meglepetésszerűen jegyzett el a férjem 4 hónap után, de vannak barátnőim, akik ebben a helyzetben vannak. és szerintem egyik kapcsolatban sem a nő a szánalmas, hanem a 30 éves óriáscsecsemő, aki nem tudja eldönteni, hogy akarja-e azt a nőt vagy nem.
2014. dec. 29. 10:45
 9/23 anonim ***** válasza:
74%
A 8. válaszokónak igaza van. A srác egy töketlen papucs, aki igényli, hogy irányítsák. De ez a házasság lehet, hogy hosszú életű lesz. Feltéve, ha az asszonyka jól elzárja a fiókba a lovag tökeit.
2014. dec. 29. 10:54
 10/23 anonim ***** válasza:
80%

szerintem az is éretlen, aki állandóan az esküvőről ábrándozik, mint valami hatéves.

itt két éretlen ember köti össze az életét, akik ezt a kérdést nem tudták normálisan, őszintén megbeszélni.

nyilván lesz még egy-két problémájuk az életben, ha csak virágnyelven beszélgetnek egymással.

2014. dec. 29. 10:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!