Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eljegyzési gyűrűt vennék a barátnőmnek. Nem hord gyűrűt, nem megoldható a mintavétel, stb sem.53-54 méretet tippelnék neki, jól gondolom? Részletek:
Van egy képem, rólunk. Csatoltam 2 részletben ahol a kezünk látható. Van itthon egy gyűrű, ami méréseim alapján 54-es méret, és az nekem jó a kisujjamra. A képeken látni, hogy azzal nagyjából megegyezik az ő gyűrűsujja. Jó a tippem, és melyik méret legyen? Lehet utánaigazítani, de tágítani könnyebb, viszont amikor megkérem a kezét akkor inkább picit nagy legyen, hogy felmenjen rá.
lány: [link]
enyém: [link]
7: Hát nyugodtan kérd meg előbb, és mondd, hogy együtt válasszátok ki a gyűrűt.
Ez egy nagy döntés, hogy melyik gyűrű legyen az, és akkor már olyan legyen esztétikailag is, amit szivesen hord!
Én is ha valakinek pl. jégkrémet vagy csokit, tortát akarok vinni, de nem tudom, milyet szeret, akkor megmondom neki, hogy fagyit/tortát szeretnék venni neki, de nem akarok bakot lőni vele, milyen lenen neki jó?
Senki nem várhatja el Tőled, hogy magadtól tudd ezt!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!