Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Eljegyzési gyűrűt vennék a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eljegyzési gyűrűt vennék a barátnőmnek. Nem hord gyűrűt, nem megoldható a mintavétel, stb sem.53-54 méretet tippelnék neki, jól gondolom? Részletek:

Figyelt kérdés

Van egy képem, rólunk. Csatoltam 2 részletben ahol a kezünk látható. Van itthon egy gyűrű, ami méréseim alapján 54-es méret, és az nekem jó a kisujjamra. A képeken látni, hogy azzal nagyjából megegyezik az ő gyűrűsujja. Jó a tippem, és melyik méret legyen? Lehet utánaigazítani, de tágítani könnyebb, viszont amikor megkérem a kezét akkor inkább picit nagy legyen, hogy felmenjen rá.

lány: [link]

enyém: [link]

2014. dec. 24. 20:45
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Igen ahonnan rendelek ott is van méretre igazítás, még teszek majd egy utolsó próbát pár nap múlva hogy 53 vagy 54. Remélem legalább kb jó méretben gondolkodok... .:D
2014. dec. 24. 22:19
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

7: Hát nyugodtan kérd meg előbb, és mondd, hogy együtt válasszátok ki a gyűrűt.

Ez egy nagy döntés, hogy melyik gyűrű legyen az, és akkor már olyan legyen esztétikailag is, amit szivesen hord!

Én is ha valakinek pl. jégkrémet vagy csokit, tortát akarok vinni, de nem tudom, milyet szeret, akkor megmondom neki, hogy fagyit/tortát szeretnék venni neki, de nem akarok bakot lőni vele, milyen lenen neki jó?

Senki nem várhatja el Tőled, hogy magadtól tudd ezt!:)

2014. dec. 25. 00:27
 13/15 anonim ***** válasza:
18%
Hagyjuk már ezt, hogy eljegyezni csak karikagyűrűvel lehet. Na és akit gyűrű nélkül jegyeznek el, az el sincs jegyezve? Fura logika.
2014. dec. 25. 00:39
 14/15 anonim ***** válasza:
51%
Szerintem fölösleges ilyen meglepetés gyűrűkkel bohóckodni, aztán vagy jó lesz vagy nem, vagy tetszik, vagy nem... Inkább beszéljétek meg, hogy összeházasodtok, aztán vegyétek meg együtt a gyűrűt és akkor tuti jó lesz.
2014. dec. 25. 01:29
 15/15 anonim ***** válasza:
A cérnás mérést én is javaslom! A vőlegényemnek a tesóm egy régi, rossz méretű gyűrűt adott oda méretnek (csomagban vettem, bizsuk voltak, több méretben, azt, amelyiket odaadta, nem is hordtam, olyan hatalmas volt rám...)... 58ast kaptam 54-55-ös ujjra, imádom a gyűrűt, de ennyit nem lehetett bevetetni belőle, így nagy maradt, kb 56os és folyton le akar esni.
2014. dec. 26. 19:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!