Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hany parkapcsolatotok volt hazassagig?
Figyelt kérdés
Tapasztalatokra vagyok kíváncsi.2014. dec. 10. 18:44
12/23 anonim válasza:
Komolyabb csak kettő, de ilyen pár hónapig tartóból volt jónéhány, azokat nem számolom.
27/N
13/23 anonim válasza:
2 komoly és pár rövidebb (1-2 hónapos). De abban van igazság, hogy ez a két komoly kapcsolat tökéletesen megmutatta, hogy milyen férfit is szeretnék páromnak (illetve milyen típustól meneküljek). Kellettek a tapasztalatok ahhoz, hogy most egy nagyon boldog kiegyensúlyozott házasságban éljek. Épp beszélgettünk erről a férjemmel, hogy vajon ha korábban találkozunk akkor is együtt lennénk-e és mindketten úgy gondoljuk, hogy nem valószínű :-)
14/23 anonim válasza:
1, aztán a másodki házasságig még 2 aztán a harmadik házasságig még egy pár, de azt már nem számoltam.
16/23 anonim válasza:
1 két hónapig tartó.
A következő már a párom :)
17/23 anonim válasza:
2 komoly és pár 1-2 hónapig tartó próbálkozás tiniként, és 2 egyéjszakás is az egyetemi évek alatt.
18/23 anonim válasza:
AZ elso ferjem volt az elso komoly kapcsolatom.
Utana volt egy rovid es egy 17 eves kapcsolatom az masodik ferjem aztan ozvegy lettem.
19/23 anonim válasza:
3 pár hónapig tartó, nem túl komoly gimiben. Azután az egyetem első évének végén megismertem a férjemet.
20/23 anonim válasza:
Ha a pár hetes, hónapos kapcsolatokat és csak szexuális jellegűeket is bele kell számolni akkor 7 volt a férjem előtt.
Ebből egy pasival a szexig sem jutottunk el, olyan rövid kapcsolat volt, és 1 volt komolyabbnak mondható. Ott eljegyzésig jutottunk, 7 hónapra rá szakítottam.
Együtt csak a férjemmel éltem, (élek) most is. Nem költöztem össze akárkivel.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!