Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válás után mennyi idővel lett új párkapcsolatotok?
Figyelt kérdés
Megszólják az embert, ha válás után akár pár héttel már összejön valakivel?2014. máj. 8. 15:01
1/19 anonim válasza:
Biztos lesznek, akik megszólnak ezért, de ne foglalkozz velük.
3/19 anonim válasza:
Nekem már a válás kimondása előtt is volt. Hogy ki mit szól hozzá, nagyon nem érdelt. Egyébként sincs benne a Közlönyben, hogy mikor mondták ki a válást.
4/19 anonim válasza:
A házasság vége hivatalosan a válás, de egy kapcsolat végét nem a papír jelenti. Számomra már akkor is egyedülállónak számít bárki, ha eldöntötte, hogy válik, és lépéseket tesz ezügyben (pl. elköltözik, ügyvédet fogad). Bár én még nem vagyok házas, de a környezetemben jelenleg is több válás van. Tapasztalataim szerint a legtöbb embernek (legalábbis azoknak a feleknek, akik nem a szenvedő alanyai a válásnak, és nem törtek össze, inkább örülnek, hogy szabadulnak a kapcsolatból) a válás kimondása előtt is van már új kapcsolatuk. Itt most persze nem azokról beszélek, akik eleve csalták a másikat, majd elkezdték a válási procedúrát, az más tészta. Én nem igazán hallom azt senkitől, hogy őt megszólnák azért, hogy még el sem vált, de már új párja van. Értelmes ember ép ésszel felfogja, hogyha egy kapcsolat nem működik, annak véget kell vetni. A válás már csak időhúzás, de nem jelenti azt, hogy amíg az emberek kezében nincs a papír a válás kimondásáról, együtt kéne hálniuk.
5/19 anonim válasza:
Én örültem volna ha más nő miatt válok el és nem azért mert rossz volt, de sajna nem azért volt, legalább fél évig nem volt senki, persze nem hagytam volna ki a lehetőséget, hogy másnál vigasztalódjak...
6/19 anonim válasza:
De amikor szabad voltam jártam olyan nővel aki papíron még nem vált el, de 2 gyerekkel az sokáig tart...
7/19 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! Még házas vagyok, de külön élünk. Gyerek kori barátommal úgy néz ki, többet kezdünk el érezni egymás iránt.
2014. máj. 8. 15:39
8/19 anonim válasza:
Nem szólják meg a közvetlen környezet úgyis tudja, hogy hosszú út vezetett a válásig.
Nekem a válás alatt meg volt az új, de komollyá akkor vált amikor kimondták a válást, azóta is együtt vagyunk már 5 éve.
9/19 A kérdező kommentje:
Van egy 2 éves kislányunk. Ha kiderülne, hogy van valakim, a bíróságon ez nem okozna nekem problémákat? Pl erre hivatkozva az apa kérheti, hogy nála helyezzék el a gyerekünket?
2014. máj. 8. 15:46
10/19 anonim válasza:
Én komoly kapcsolatot csak 3 évvel később kezdtem, igazán jó komoly kapcsolat csak 5 évvel később alakult ki.
A feleségem... Az EXfeleségem már pár nappal később mindenki előtt felvállalta, hogy mással van.
( Azért váltunk el, mert megcsalt, azaz itt [ sem ] a férfi, hanem a nő csalt meg. A dolog hátulütője, hogy 1 hónap után megcsalta őt a férfi és vissza akart jönni hozzám. Na persze.... )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!