Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Válás után mennyi idővel lett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Válás után mennyi idővel lett új párkapcsolatotok?

Figyelt kérdés
Megszólják az embert, ha válás után akár pár héttel már összejön valakivel?
2014. máj. 8. 15:01
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Azért jobb ha addig titkolod a kapcsolatot, biztos ami biztos.
2014. máj. 8. 15:53
 12/19 anonim ***** válasza:

Ha különéltek, azzal találkozol akivel akarsz és ott ahol akarsz, hivatkozhat erre a leendő volt férj, de kiröhögik.

Én is olyannal jöttem újra össze akit 20 éve ismerek és annak idején együtt voltunk..és bár tudtam, hogy a válás alatt azzal találkozok akivel akarok, hasonlóktól féltem, már nem félnék, de már nem is abban a helyzetben vagyok.

2014. máj. 8. 15:56
 13/19 anonim ***** válasza:
Szóval addig azért nem legalizáltuk a kapcsolatot, még akkor sem, ha jogilag nincs jelentősége.
2014. máj. 8. 15:58
 14/19 A kérdező kommentje:
Még nem jöttünk össze, csak kezdünk többet érezni egymás iránt. Én is inkább várnék a válásig. De gondoltam, azért megkérdezem.
2014. máj. 8. 15:59
 15/19 anonim ***** válasza:
22%
Én már a válás előtt is megcsaltam,nem bántam meg egy percig sem.Szerintem a házasság csak egy társadalmi elvárás,én többet nem kérek belőle!!!
2014. máj. 8. 16:47
 16/19 anonim ***** válasza:
Szerintem nem a papír a fontos, hanem az, hogy hogyan éltek, miben egyeztetek meg. Ha már külön éltek, nem akartok egymástól semmit, ugyanakkor még nem zajlódott le a válási procedúra azzal sincs semmi gond. Normális ember, aki ismeri a helyzeteteket, úgysem fog megszólni, a nemnormális meg, akinek esetleg fogalma sincs semmiről, de erkölcscsősz az bizonyára megszól, de azzal meg nem kell foglalkozni. De az ilyen típusú ember megszólja a szomszéd Marit is, hogy miért nadrágot ad szoknya helyett Juliskára. Szóval az ilyen komolytalan és nem kell vele foglalkozni.
2014. máj. 8. 20:20
 17/19 anonim ***** válasza:
Nyugodtan engedj utat az új kapcsolatnak, de a válásig ez inkább maradjon kettőtök között. Na nem azért, hogy ki mit szól, hanem a gyerek miatt, hogy az elhelyezésnél ne legyen gond.
2014. máj. 9. 16:55
 18/19 anonim ***** válasza:
Nekem egy hét után jött össze. Az három évig tartott, aztán szakítottunk, majd 2 nap után megint lett új kapcsolatom. Magam is csodálkozom rajta, mert egyáltalán nem vagyok az a herceg fehér lovon típus, nem vagyok izmos, jóképű, stb. Pont azért féltem a válástól, mert nem akartam magányos lenni, de rájöttem, hogy emiatt nagyon kár volt.
2014. máj. 11. 07:54
 19/19 A kérdező kommentje:
Igen, a magánytól én is félek.
2014. máj. 11. 13:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!