Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Milyen a számodra tökéletes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen a számodra tökéletes eljegyzési gyűrű?

Figyelt kérdés
Linkeket lányok!! :))

2014. nov. 25. 02:00
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Ez az én gyűrűm!Imádom,számomra ez a tökéletes! :)

Büszkén hordom!

[link]

2014. nov. 25. 11:49
 12/15 A kérdező kommentje:

Az indás nagyon jól néz ki. Nekem is tetszik! :D

A kiállóakat én sem szeretem, mindig félnék, hogy hova vegyem fel, hogy tuti ne akadjak bele semmibe.

Hogy nemet mondanék-e, ha egy számomra nem tetsző gyűrűvel lepne meg? Igen!

No, de nem azért, mert felszínes vagyok, vagy mert a pénzre utazok, stb.

Többször is elmondtam a barátomnak, hogy az ezüstös színeket ki nem állhatom. Nekem az szürke, snassz és rossz kedvem lesz tőle. Már gyerekkorom óta ez van. Szegény családban nőttem fel, szóval nem voltam elkényeztetve tárgyakkal ( szeretettel viszont igen).

A barátom, tudja, hogy utálom az ezüstöt és a szürkét, ezért bármivel lep meg, ezt a kettőt kerüli.

Szóval, ha ezüst lenne, vagy szürke, akkor biztosan nemet mondanék, mert az azt jelenti, hogy nem ismer elég jól, nem ismeri az ízlésemet és akkor már engem sem ismer.

Sajnálom csajok, de én nem elégszem meg a "Jó"-val... a legjobb kell...

Jah és ha a gyűrű nem ezüst, de bizsu és egy aluljáróba vette, az se érdekel. Arra igent mondanék! :)

2014. nov. 25. 13:00
 13/15 anonim ***** válasza:
2014. nov. 27. 13:04
 14/15 anonim válasza:
2014. nov. 29. 11:02
 15/15 anonim ***** válasza:
Ami fehércsokiból van, megesszük, és utána nem kell hordani. Nem tudnék folyton gyűrűt hordani.
2020. júl. 15. 02:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!