Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Nem szabad egy nőnek mindent...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem szabad egy nőnek mindent megadni annak a férfinak, akit szeret?

Figyelt kérdés
Ismerek olyanokat, akik nem igazán erőltetik meg magukat, nem járnak a párjuk kedvében, számukra saját maguk az első. És olyanokat is, akik kiteszik a szívüket is, főznek, mosnak rá, figyelmesek hozzá, imádják, kedvesek vele. Ennek ellenére az elsőből lesz házasság, a másodikból meg nem. Miért van ez szerintetek? Nem provokatív kérdés, úgyhogy kérlek ne oltogassatok, csak a véleményeteket szeretném kérni.
2014. nov. 11. 17:30
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Igen, sajnos úgy látszik én a kényeztetéssel rontom el.Csak nehéz lejjebb adni, de már nem teszek meg annyi mindent. Csak utána meg lelkiismeret furdalásom van.
2014. nov. 11. 17:54
 12/20 A kérdező kommentje:
Csak elmondások alapján gondolom így, sokaknak fáj, hogy mindent megtesznek, mégsem vállalja fel a párjuk. Persze nyilván nem látok bele, csak én is ebben a helyzetben vagyok...
2014. nov. 11. 17:57
 13/20 anonim ***** válasza:
90%
Ott rontják el ezek a nők, hogy nem értik a férfiakat. Te is mit emelsz ki? 1.házimunka: a férfiak 90%-nak messze kisebb a rend és tisztaság igénye, mint a nőknek. Sok nő hiszi azt, hogy kettejük miatt végzi a házimunkát, de valójában a saját ingereinek kielégítésére teszi. 2. kedvesség, figyelmesség: de ezt a férfi is érzi? Sok nő azt gondolja, hogy a férfiak azokat az apróságokat is érzékelik ami egy nő számára azonnal észrevehetők. Pedig nem. Nekik konkretizálni kell mindent, amit értük tesz a nő és figyelembe kell venni, hogy ezt ő is értelmes dolognak tartja e.
2014. nov. 11. 18:13
 14/20 anonim ***** válasza:
42%

"De úgy is lehet valaki külön személyiség, ha nagyon szereti a másikat és ki is tudja mutatni. Én például ebbe a kategóriába tudom magam sorolni, mert számomra az lenne a rossz, ha vissza kellene magam fogni."

Ezt írtad. Hogy SZÁMODRA az lenne a rossz. Tehát te is első vagy önmagadnak.

2014. nov. 11. 18:31
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Az is lehet, hogy csak nem egyezik ilyenkor a két fél jövőképe. Lehet, hogy a férfi egyáltalán nem is akar házasodni. Vagy más az érzelemviláguk, máshogy mutatják ki a szeretetüket. Vagy nem egyforma mértékben szeretik egymást. Ezt vagy el kell fogadni, vagy olyat keresni, akivel hasonlóak az értékrendek, az életfelfogás, az érzelmi élet.

Hidd el, vannak olyan házaspárok, ahol kölcsönösen figyelmesek, kedvesek egymással és szeretnek egymás kedvében járni. Hiába is értékelték úgy le a válaszomat, ez a tényeken nem változtat.

8-as voltam.

2014. nov. 11. 18:54
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem attól függ minden, hogy azoknak embereknek milyenek az igényeik, akik összejönnek. Ha egy férfi pl nem igényli a gondoskodást, vagy egyenesen tehernek érzi, akkor nem is fogja értékelni, hiába lesz kinyalva a segge.

Olyan párt kell választani, akivel hasonlóak az igények, és akkor lesz házasság mindkét verzióban, amiket a kérdésben írtál, és még más esetben is. Pl ha mindkét fél igényli a gondoskodást, kis figyelmességeket, akkor ők is jól fognak működni együtt.

2014. nov. 11. 19:59
 17/20 A kérdező kommentje:
14-es, látom sikerült kiragadni a lényeget... gratulálok. A többieknek köszönöm a válaszokat.
2014. nov. 11. 23:04
 18/20 anonim ***** válasza:

Sajnos van ilyen sztori, nem is kevés. Van egy bnőm: hiú, önző, csak ő,ő és ő van a világon, már a szülei is elkényeztették, h ő a legszebb, a legjobb...Döglenek érte a ffiak, ő meg mindenkit kinevet, mindenkivel csak játszik, senkit sem vesz komolyan. De! Ez nála nem játék, tényleg ilyen érzelemszegény, nem tud beleszeretni senkibe, mert leginkább önmagába szerelmes. Egy hideg p.csa. mégis mindenki azonnal el akarja venni feleségül.

Másik bnőm, szerény, Hamupipőke alkat, csupaszív, ha megszeret vkit, azt tiszta szívvel-nem kell senkinek. Ennyi.

2014. nov. 20. 22:08
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Utolso, miert nevezed a baratnodnek az elsot, ha igy irsz rola?
2014. nov. 26. 14:55
 20/20 anonim ***** válasza:
Hatalmas ribikókának kell lenni hogy egy magyar pasinak kelljél. Tudom mert én se kellettem senkinek sem....:((
2015. febr. 25. 14:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!