Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem szabad egy nőnek mindent megadni annak a férfinak, akit szeret?
"De úgy is lehet valaki külön személyiség, ha nagyon szereti a másikat és ki is tudja mutatni. Én például ebbe a kategóriába tudom magam sorolni, mert számomra az lenne a rossz, ha vissza kellene magam fogni."
Ezt írtad. Hogy SZÁMODRA az lenne a rossz. Tehát te is első vagy önmagadnak.
Az is lehet, hogy csak nem egyezik ilyenkor a két fél jövőképe. Lehet, hogy a férfi egyáltalán nem is akar házasodni. Vagy más az érzelemviláguk, máshogy mutatják ki a szeretetüket. Vagy nem egyforma mértékben szeretik egymást. Ezt vagy el kell fogadni, vagy olyat keresni, akivel hasonlóak az értékrendek, az életfelfogás, az érzelmi élet.
Hidd el, vannak olyan házaspárok, ahol kölcsönösen figyelmesek, kedvesek egymással és szeretnek egymás kedvében járni. Hiába is értékelték úgy le a válaszomat, ez a tényeken nem változtat.
8-as voltam.
Szerintem attól függ minden, hogy azoknak embereknek milyenek az igényeik, akik összejönnek. Ha egy férfi pl nem igényli a gondoskodást, vagy egyenesen tehernek érzi, akkor nem is fogja értékelni, hiába lesz kinyalva a segge.
Olyan párt kell választani, akivel hasonlóak az igények, és akkor lesz házasság mindkét verzióban, amiket a kérdésben írtál, és még más esetben is. Pl ha mindkét fél igényli a gondoskodást, kis figyelmességeket, akkor ők is jól fognak működni együtt.
Sajnos van ilyen sztori, nem is kevés. Van egy bnőm: hiú, önző, csak ő,ő és ő van a világon, már a szülei is elkényeztették, h ő a legszebb, a legjobb...Döglenek érte a ffiak, ő meg mindenkit kinevet, mindenkivel csak játszik, senkit sem vesz komolyan. De! Ez nála nem játék, tényleg ilyen érzelemszegény, nem tud beleszeretni senkibe, mert leginkább önmagába szerelmes. Egy hideg p.csa. mégis mindenki azonnal el akarja venni feleségül.
Másik bnőm, szerény, Hamupipőke alkat, csupaszív, ha megszeret vkit, azt tiszta szívvel-nem kell senkinek. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!