Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem szabad egy nőnek mindent megadni annak a férfinak,
akit szeret?
Figyelt kérdés
Ismerek olyanokat, akik nem igazán erőltetik meg magukat, nem járnak a párjuk kedvében, számukra saját maguk az első. És olyanokat is, akik kiteszik a szívüket is, főznek, mosnak rá, figyelmesek hozzá, imádják, kedvesek vele. Ennek ellenére az elsőből lesz házasság, a másodikból meg nem. Miért van ez szerintetek? Nem provokatív kérdés, úgyhogy kérlek ne oltogassatok, csak a véleményeteket szeretném kérni.
Azért, mert a legtöbb férfi nem lábtörlövel akar élni, hanem egy önálló, értelmes emberrel.
Aki feladja magát azért, hogy "mindent megadjon" a másiknak (és ez alatt a házi cseléd-mintát értik), azok unalmasak.
Aki meg személyiség és az is marad, az partnere lehet a férfinek, és ez mindig érdekesebb.
2014. nov. 11. 17:35
3/20 anonim válasza:
Te pedig csak azt veszed észre amit akarsz. És általánosítasz. Ne vedd sértésnek, de gondolom nem ismersz mindenkit.
2014. nov. 11. 17:35
4/20 A kérdező kommentje:
Nem, nem! Bocsánat, ha félreérthető voltam, nem akartam általánosítani! Csak annyit mondtam, hogy ismerek ilyet, és olyat is, nem mindenkire vonatkozott a kérdés!
2014. nov. 11. 17:38
5/20 A kérdező kommentje:
Igen, azt értem, hogy nem lábtörlővel akar élni nyilván. De úgy is lehet valaki külön személyiség, ha nagyon szereti a másikat és ki is tudja mutatni. Én például ebbe a kategóriába tudom magam sorolni, mert számomra az lenne a rossz, ha vissza kellene magam fogni.
2014. nov. 11. 17:40
6/20 anonim válasza:
Ugyan miért venné el a férfi a nőt, ha az mindent megad neki? Hiszen házasság nélkül is mindent megkap.
Amúgy az ilyen típusú nők, mint amit másodiknak leírtál hajlamosak 'megszűnni' a kapcsolatban. Leépítik a barátikat, a saját szórakozásukat és idővel ezt a férfitől is elvárják vagy mindig mindenhova csak vele akarnak menni. Ez pedig elég fojtogató tud lenni.
2014. nov. 11. 17:44
7/20 anonim válasza:
hozd harmoniaba a dolgokat. ne kenyeztesd el de neis hanyagold el
2014. nov. 11. 17:48
8/20 anonim válasza:
Itt vagyunk mi ellenpéldának. Mindketten lehetőség szerint mindent megadunk a másiknak, szeretünk egymásnak örömet szerezni, törődni egymással, segítjük egymást, ahogy tudjuk és évek óta házasok vagyunk.
Talán az általad említett kapcsolatokban ez nem kölcsönös és az egyik fél annyira aláveti magát a másiknak, hogy nem érvényesíti a saját egyéniségét.
2014. nov. 11. 17:49
9/20 A kérdező kommentje:
Kedves 6-os, igen, igazad van abban, hogy miért is akarná elvenni , hiszen anélkül is mindent megkap, ezt értem. De ha nem építi le a kapcsolatait, és ezt nem is várja el a másik féltől, akkor miért baj a szeretet kimutatása ilyen szinten? De látom az utolsó válaszoló ellenpélda, úgyhogy örülök, hogy van ilyen, csak úgy látszik, sajnos elég nehéz megtalálni...
2014. nov. 11. 17:53
10/20 anonim válasza:
Szerintem egy külső ember nem biztos, hogy annyira mélyen lát egy kapcsolatot, amennyire mély az valójában. Mi van, ha valamit te nem látsz? Én ennyiből nem írnék le egy kapcsolatot.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!