Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Nem szabad egy nőnek mindent...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem szabad egy nőnek mindent megadni annak a férfinak, akit szeret?

Figyelt kérdés
Ismerek olyanokat, akik nem igazán erőltetik meg magukat, nem járnak a párjuk kedvében, számukra saját maguk az első. És olyanokat is, akik kiteszik a szívüket is, főznek, mosnak rá, figyelmesek hozzá, imádják, kedvesek vele. Ennek ellenére az elsőből lesz házasság, a másodikból meg nem. Miért van ez szerintetek? Nem provokatív kérdés, úgyhogy kérlek ne oltogassatok, csak a véleményeteket szeretném kérni.
2014. nov. 11. 17:30
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
39%
Mert félünk, hogy a házasság után megváltozik.
2014. nov. 11. 17:34
 2/20 anonim ***** válasza:
93%

Azért, mert a legtöbb férfi nem lábtörlövel akar élni, hanem egy önálló, értelmes emberrel.

Aki feladja magát azért, hogy "mindent megadjon" a másiknak (és ez alatt a házi cseléd-mintát értik), azok unalmasak.

Aki meg személyiség és az is marad, az partnere lehet a férfinek, és ez mindig érdekesebb.

2014. nov. 11. 17:35
 3/20 anonim ***** válasza:
73%
Te pedig csak azt veszed észre amit akarsz. És általánosítasz. Ne vedd sértésnek, de gondolom nem ismersz mindenkit.
2014. nov. 11. 17:35
 4/20 A kérdező kommentje:
Nem, nem! Bocsánat, ha félreérthető voltam, nem akartam általánosítani! Csak annyit mondtam, hogy ismerek ilyet, és olyat is, nem mindenkire vonatkozott a kérdés!
2014. nov. 11. 17:38
 5/20 A kérdező kommentje:
Igen, azt értem, hogy nem lábtörlővel akar élni nyilván. De úgy is lehet valaki külön személyiség, ha nagyon szereti a másikat és ki is tudja mutatni. Én például ebbe a kategóriába tudom magam sorolni, mert számomra az lenne a rossz, ha vissza kellene magam fogni.
2014. nov. 11. 17:40
 6/20 anonim ***** válasza:
84%

Ugyan miért venné el a férfi a nőt, ha az mindent megad neki? Hiszen házasság nélkül is mindent megkap.

Amúgy az ilyen típusú nők, mint amit másodiknak leírtál hajlamosak 'megszűnni' a kapcsolatban. Leépítik a barátikat, a saját szórakozásukat és idővel ezt a férfitől is elvárják vagy mindig mindenhova csak vele akarnak menni. Ez pedig elég fojtogató tud lenni.

2014. nov. 11. 17:44
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
hozd harmoniaba a dolgokat. ne kenyeztesd el de neis hanyagold el
2014. nov. 11. 17:48
 8/20 anonim ***** válasza:
54%

Itt vagyunk mi ellenpéldának. Mindketten lehetőség szerint mindent megadunk a másiknak, szeretünk egymásnak örömet szerezni, törődni egymással, segítjük egymást, ahogy tudjuk és évek óta házasok vagyunk.

Talán az általad említett kapcsolatokban ez nem kölcsönös és az egyik fél annyira aláveti magát a másiknak, hogy nem érvényesíti a saját egyéniségét.

2014. nov. 11. 17:49
 9/20 A kérdező kommentje:
Kedves 6-os, igen, igazad van abban, hogy miért is akarná elvenni , hiszen anélkül is mindent megkap, ezt értem. De ha nem építi le a kapcsolatait, és ezt nem is várja el a másik féltől, akkor miért baj a szeretet kimutatása ilyen szinten? De látom az utolsó válaszoló ellenpélda, úgyhogy örülök, hogy van ilyen, csak úgy látszik, sajnos elég nehéz megtalálni...
2014. nov. 11. 17:53
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egy külső ember nem biztos, hogy annyira mélyen lát egy kapcsolatot, amennyire mély az valójában. Mi van, ha valamit te nem látsz? Én ennyiből nem írnék le egy kapcsolatot.
2014. nov. 11. 17:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!