Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfinak eljegyzési gyűrű? Én már kaptam!
Figyelt kérdés
Szenteste eljegyzett a párom. Azóta az exem lett, de most úgy néz ki, hogy rendeződnek a dolgok. Nos, a kérdésem csak ebben az esetben lenne érvényes. Tehát, én már kaptam tőle egy gyönyörű gyűrűt. Párosra nem volt sajnos pénzünk, de én azóta szeretném, ha neki is lenne. Találtam egy nagyon szép titánium-arany gyűrűt. Szerintetek érdemes lenne megvennem? Persze csak ha kibékülünk.2012. jún. 22. 17:30
1/6 anonim válasza:
Mikor az exed lett nem adtad vissza a gyűrűt?
2/6 anonim válasza:
Egy szakítás után én előbb a kapcsolatot rendezném (ha volna értelme), és nem is gondolnék egy darabig esküvőre, csak ha már mindketten bizonyítottunk.
3/6 A kérdező kommentje:
De visszaadtam, de ő visszaadta nekem, mert hogy én kaptam és nekem vette.
2012. jún. 22. 17:59
4/6 anonim válasza:
Ha szeretnéd hogy neki is legyen vedd meg, de lépkedhettek már az eskűvő felé is párban választott karikagyűrűvel is.
Vagy mig nem vesz el csak neked lesz gyűrűd, ahogy te szeretnéd.
5/6 anonim válasza:
A gyűrű,amit kaptál NEM eljegyzési gyűrű. Csak a két karikagyűrű az. A tied kísérőgyűrű csupán, ilyent kaphat a férfi is, a karikagyűrűk mellé.
6/6 A kérdező kommentje:
Esküvőről nincs szó egyelőre, csak legyen meg a békülés. Csupán a szerelmet, a bizalmat akarom megpecsételni ezzel. Egyszerű ember, egyszerű gyűrűt szeretnék neki. Remélem, lesz is miért megvennem. Természetesen páros is lesz, ha majd egyszer lesz esküvő :)
2012. jún. 22. 21:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!