Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire jellemző, hogy a pár éveket vár az esküvővel?
A ti környezetetekben mennyire jellemző, hogy a párom több év (kb mennyi?) együtt járás/élés után köznek házasságot?
Ha ismertek ilyet, tudjátok-e mi az oka?
Elég sok ilyen párt ismerek.
Vagy az az oka, hogy a férfi nem akar házasságot, csak a nő.
Vagy az, hogy a nő "álomesküvőt" akar, de nincs rá pénzük.
Mi már egy éve jegyben járunk, de csak másfél év múlva lesz az esküvő.
Sok váratlan kiadasunk lett, teljesen elfogytak a tartalékaink.
A vőlegényem szülei nem tudnak beleadni (nem is kérném őket, csak ha felajánlják,de nem fogják), az én szüleim pedig nincsenek velünk beszélőviszonyban, ugyanis nem fogadják el a volegenyemet.
Így még kb másfél év, mire annyi pénzt össze tudunk szedni, hogy összeházasodhassunk. De ha rajtunk múlna, akkor már holnap házasodnánk, de hát nem így van. :(
Jellemző.
Mert megfontoltak és/ vagy korán lettek egy pár.
Általános a 3-4 év, 1-2 év együttélés.
Nekem sok ismerősöm, 8-10 év után házasodott, de ők gimi közepe őta együtt voltak, tehát a felnőtt életükben korán házasodtak, vagy épp átlagos időben (24-26 évesen)
Én azt látom, hgy akik 25 felett lettek egy pár azok hamarabb, 30 alatt megházasodnak, akik hamar lettek egy pár is ugyanebben. A korban, de ebből következően hosszabb kapcsoat után házasodnak.
A környezetem párjai 24-28 éves kor között házasodnak. Az ilyen korú ismerőseim, akiknek legalább 1-2 éve van párjuk már vagy hazasok, vagy eljegyezték egymást, vagy tervezik, vagy soha nem akarnak( van iylen is)
Tehát átlagosan 1-2 évet élnek együtt, ekr van az eljegyzés,..aztán házasság...
Ez csak a személyes tapasztalatom,mmásnak tuti teljesen más :)
-ha egy fószer fél,hogy még közben valaki máshoz férjhez megy a macája ,akkor gyorsan elveszi feleségül,így bebiztosítja magát,ez aranyos ,csinos csajoknál erősen fönn áll,hogy mozogni kell ,mert még jön egy kigyúrtabb bika,azt lecsapja a nőt a kezünkről,
-de ha a menyecskére nincs igazán szüksége hosszú távra a pasinak,akkor van ez,hogy húzza-halogassa az időt még évekig is,azt ha fölhozzák neki,hogy na már igazán lehetne lagzi,akkor még ingerült is lesz,mert ő ezt igazából nem akarja elvenni,nem akarja örökre magának,csak jól el van vele,de semmi többre nem vágyik,
Sokan a lakodalmat fontosabbnak tartják, mint az esküvőt.
A házassághoz nem kell pénz, csak két tanú.
Kérdésed felesleges.
Arról dönteni, hogy mikor tartsák az eküvőt, vagy papír nélkül de együtt akarják leélni életüket, a pár tagjain kívül senkinek semmi köze!
Ahhoz sincs, ha anyagi okok miatt egy későbbi időpontra tervezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!