Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mennyire jellemző, hogy a pár...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire jellemző, hogy a pár éveket vár az esküvővel?

Figyelt kérdés

A ti környezetetekben mennyire jellemző, hogy a párom több év (kb mennyi?) együtt járás/élés után köznek házasságot?

Ha ismertek ilyet, tudjátok-e mi az oka?

2014. nov. 6. 07:03
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
94%

Elég sok ilyen párt ismerek.

Vagy az az oka, hogy a férfi nem akar házasságot, csak a nő.

Vagy az, hogy a nő "álomesküvőt" akar, de nincs rá pénzük.

2014. nov. 6. 07:10
 2/23 anonim ***** válasza:
66%

Mi már egy éve jegyben járunk, de csak másfél év múlva lesz az esküvő.

Sok váratlan kiadasunk lett, teljesen elfogytak a tartalékaink.

A vőlegényem szülei nem tudnak beleadni (nem is kérném őket, csak ha felajánlják,de nem fogják), az én szüleim pedig nincsenek velünk beszélőviszonyban, ugyanis nem fogadják el a volegenyemet.

Így még kb másfél év, mire annyi pénzt össze tudunk szedni, hogy összeházasodhassunk. De ha rajtunk múlna, akkor már holnap házasodnánk, de hát nem így van. :(

2014. nov. 6. 07:20
 3/23 A kérdező kommentje:
Utolsó, és összesen mennyi ideje vagytok együtt?
2014. nov. 6. 07:23
 4/23 anonim ***** válasza:
94%

Jellemző.

Mert megfontoltak és/ vagy korán lettek egy pár.

Általános a 3-4 év, 1-2 év együttélés.

Nekem sok ismerősöm, 8-10 év után házasodott, de ők gimi közepe őta együtt voltak, tehát a felnőtt életükben korán házasodtak, vagy épp átlagos időben (24-26 évesen)

Én azt látom, hgy akik 25 felett lettek egy pár azok hamarabb, 30 alatt megházasodnak, akik hamar lettek egy pár is ugyanebben. A korban, de ebből következően hosszabb kapcsoat után házasodnak.

A környezetem párjai 24-28 éves kor között házasodnak. Az ilyen korú ismerőseim, akiknek legalább 1-2 éve van párjuk már vagy hazasok, vagy eljegyezték egymást, vagy tervezik, vagy soha nem akarnak( van iylen is)

Tehát átlagosan 1-2 évet élnek együtt, ekr van az eljegyzés,..aztán házasság...

Ez csak a személyes tapasztalatom,mmásnak tuti teljesen más :)

2014. nov. 6. 07:27
 5/23 anonim ***** válasza:
54%

-ha egy fószer fél,hogy még közben valaki máshoz férjhez megy a macája ,akkor gyorsan elveszi feleségül,így bebiztosítja magát,ez aranyos ,csinos csajoknál erősen fönn áll,hogy mozogni kell ,mert még jön egy kigyúrtabb bika,azt lecsapja a nőt a kezünkről,

-de ha a menyecskére nincs igazán szüksége hosszú távra a pasinak,akkor van ez,hogy húzza-halogassa az időt még évekig is,azt ha fölhozzák neki,hogy na már igazán lehetne lagzi,akkor még ingerült is lesz,mert ő ezt igazából nem akarja elvenni,nem akarja örökre magának,csak jól el van vele,de semmi többre nem vágyik,

2014. nov. 6. 07:28
 6/23 anonim ***** válasza:
69%

Sokan a lakodalmat fontosabbnak tartják, mint az esküvőt.

A házassághoz nem kell pénz, csak két tanú.

2014. nov. 6. 07:46
 7/23 anonim ***** válasza:
93%
Jelentkezem élő példának . :) Mi 13 , 5 év és egy 10 éves gyerek után házasodunk tavasszal . Eleinte nem tartottuk létszükségletnek , igazából most sem , de csak szeretnénk feltenni a pontot az i- re , megkoronázni a kapcsolatunkat . Ennyi :))))
2014. nov. 6. 07:54
 8/23 anonim ***** válasza:
80%
Mi öt éve vagyunk együtt és jövőre lesz az esküvőnk. 1 éve lakunk együtt. Értelmetlennek tartottuk volna a "semmire" összeházasodni. Most már kialakulófélben van az egzisztenciánk, ki tudjuk valószínűleg gazdálkodni az esküvő költségeit saját magunk és nem mástól várjuk el a segítséget. Szerintem ez így normális. Soha nem értettem azokat akik rohannak az esküvővel, úgy, hogy igazából még egy percet nem dolgoztak életükben, nem láttak semmi mást az életből csak az iskolapadot, de már húszévesen férj és feleség akarnak lenni. Felelőtlenség szerintem.
2014. nov. 6. 08:13
 9/23 anonim ***** válasza:
50%
Második vagyok: 2 éve vagyunk együtt. Másfél éve együtt élünk. :)
2014. nov. 6. 08:17
 10/23 anonim ***** válasza:
16%

Kérdésed felesleges.

Arról dönteni, hogy mikor tartsák az eküvőt, vagy papír nélkül de együtt akarják leélni életüket, a pár tagjain kívül senkinek semmi köze!

Ahhoz sincs, ha anyagi okok miatt egy későbbi időpontra tervezik.

2014. nov. 6. 08:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!