Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Csak szerintem igazságtalan,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem igazságtalan, és gerinctelen féreg az a férfi, aki elhagyja a menyasszonyát 2 év után egy másik nőért?

Figyelt kérdés

Elviselhetetlen ez az érzés. Minden rendben volt a kapcsolatunkban. Ő megismert egy másik lányt, és az eljegyzésünk után 2 hónappal elém állt, hogy 'sajnálok mindent de jobb ha ennek vége, mert nem akarlak megbántani és hazudni sem ,sokkal jobbat érdemelsz mint én'

Aztán elmondta, hogy megismert egy lányt aki felkavarta, de nem csalt meg, és még nincs köztük semmi, viszont úgy érzi, hogy ha most ilyet érez, abból később csak baj lehet. Azt hittem belepusztulok. Az ismerősök meg barátok csak azzal jönnek, hogy örüljek, hogy őszinte volt hozzám. Már ez egy féléve volt, azt hallom, hogy nagyon boldogok. Én meg majd megpusztulok. Ami felidegesít, hogy a barátok is csak az ő pártjukat fogják, meg hogy örüljek neki, hogy őszinte volt és nem csalt meg

22L

2014. okt. 27. 13:11
1 2 3 4 5 6
 31/53 anonim ***** válasza:
76%

Válaszolók, azért érthetőek ezek az érzések. Senkinek sem esne jól, ha ez történne vele, alapvetően bántja a női önértékelést, ilyenkor elgondolkodik az ember lánya, hogy elég jó-e, nem történik-e meg vele ez még egyszer, talál-e olyat, aki nem szakít vele egy másik nőért.

Én megértem, tuti hetekig azon agyalnék, mi a gond velem.

Ezt leszámítva sajnos igazuk van, akik szerint rendesen kezelte a helyzetet. Talán azt megkérdezhetted volna tőle, mivel jobb az a lány. Így nem lennének kérdések a fejedben, lehet, hogy fájt volna az igazság, de az is lehet, megnyugtatott volna a válasz.

2014. okt. 27. 14:55
 32/53 anonim ***** válasza:
89%

A barátnőm meg úgy járt, hogy négy év után esküvő, majd fél évre rá rájött a férj, hogy másba szerelmes és lelépett. Na azt képzeld el milyen volt!

Nem volt gerinctelen a párod, talált mást, ez van, őszinte volt. Te is meg fogod találni a számodra igazit és áldani fogod a sorsot, hogy így alakult.

2014. okt. 27. 14:57
 33/53 anonim ***** válasza:
93%

"Én megértem, tuti hetekig azon agyalnék, mi a gond velem."

Ez rendben is van, ilyenkor szerintem kell is az hogy tiszta fejjel kicsit átgondoljuk a dolgokat, észrevegyük hogy esetleg mi hol hibáztunk, mit csinálnánk másképp, azért hogy tanuljunk az esetből. De siránkozni egy már megtörtént eseten, és elhordani a másikat mindennek nem épp intelligens viselkedés.

2014. okt. 27. 14:59
 34/53 anonim ***** válasza:
95%

Az, hogy így viselkedett ahogy leírtad, ez pont azt mutatja, hogy szeretett Téged!

Most már nem tud több szeretet adni Neked, de ez nem jelenti azt, hogy előtte nem szeretett. Ez a kettő nem függ össze.

Nekem is volt több korábbi kapcsolatom, aminek így vagy úgy vége lett, de egyikre sem mondanám soha, hogy nem szerettem őket! Mert ez nem igaz.

2014. okt. 27. 15:07
 35/53 anonim ***** válasza:

ne nézegesd az üzenőfalát. ne foglalkozz vele mennyire boldog te is megérdemled.

járj el társaságban, bulizz szórakozz, aztán majd jön más.

én is így jártam, csak engem meg is csalt és el se mondta hogy más nő van a képben. úgyhogy legalább őszinte volt. :/ mást nem tudok mondani

2014. okt. 27. 15:13
 36/53 anonim ***** válasza:
3%

Így érez valaki más iránt, és nem történt köztük semmi? Hát én ezt nem venném be.

Ettől függetlenül mit gondolsz? Jobb lett volna ha tényleg megcsal vele, vagy hiteget még egy fél évig és utána dob ki? Vagy az jobb lett volna ha az anyakönyvvezető meg a vendégek előtt hagy ott az esküvőn, mert mást szeret? Szerintem nem.

Joga van azzal élni az életét akivel akarja és akit igazán szeret.

Bár én abban hiszek, hogy ha 2 ember őszintén szereti egymást, ott nem lép be harmadik ilyen formában sem. Vagyis nem szeretett téged úgy, ha ilyen könnyedén szerelmes lett másba. Magyarul becsapott az érzéseit illetően. Én ezt érezném. Azt, hogy sose szeretett.

De ettől még ő azzal lesz együtt akivel ő akar, és ezek után nem is akarnék tőle semmit. Gyászold meg, felejtsd el, aztán keress olyan férfit aki igazán szeret.

2014. okt. 27. 16:37
 37/53 anonim ***** válasza:
91%

"Így érez valaki más iránt, és nem történt köztük semmi? Hát én ezt nem venném be."

Adjad még alá a lovat :D Amúgy totál felesleges ilyenekbe belemenni hogy mi történt meg mi nem, fog attól bármi változni? Pont ugyanolyan szar lesz, csak magát ostorozza, a másik meg ugyanúgy boldog marad.

"Magyarul becsapott az érzéseit illetően. Én ezt érezném. Azt, hogy sose szeretett. "

Nem csapta be, sokan vagyunk így, azt hisszük megtaláltuk az igazit, aztán kiderül hogy mégsem. De ez a múltba visszamenni, és egy jelenlegi helyzet alapján visszamenőleg meghatározni az éveket totál felesleges. Úgy kell nézni, hogy szép volt, jó volt, ennyi volt, az élet megy tovább.

Amúgy nem hiszem hogy egy kapcsolatban bármi egyik napról a másikra történik, legfeljebb nem vesszük észre a hibákat, kisebb jeleket, csak akkor mikor már késő.

2014. okt. 27. 16:55
 38/53 anonim ***** válasza:
58%
Korrekt volt és gerinces, igazságos. Akkor nem lett volna az, ha az érzései ellenére elvesz, aztán félrelép, vagy akkor mondja, hogy vége. Fogadd el!
2014. okt. 27. 16:55
 39/53 anonim ***** válasza:
27%

37

Hát, ha van is ilyen, minden esetre nagyon fura. Én tudtam azt is amikor nem szerelmet éreztem valaki iránt, meg azt is amikor szerelmet. Szóval én nem hiszek az ilyenekben, hogy "azt hittem szerelmes vagyok de mégse"

De persze minden ember más, így aztán lehet hogy a pasi azt hitte...nem ismerte magát sem elég jól ezek szerint.

2014. okt. 27. 17:01
 40/53 anonim ***** válasza:
58%

Legyen mar eleg az onsanyargatasbol! Kerlek! Elhiszem, nehez es pokolian faj, de engedd el es torold ki az eletedbol vegre. Meddig akarsz meg szenvedni? Te nem szeretnel boldog lenni?A baratokat, kerd meg, hogy tobbet ne hozzak szoba, facebookrol tiltsd le vagy torold ki. Ezek utan konnyebb lesz. Majd elvezd ki a fiatalsagod! 22 eves vagy, rohadt fiatal, ne temesd meg magad. Meg boven rad talalhat a szerelem!

Szoval tessek megeroltetni magad, nem pedig sirni, egy olyan pasi miatt aki elhagyott egy masik noert.

2014. okt. 27. 17:55
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!