Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kérhetem véleményeteket eljegyzéssel kapcsolatosan?
Figyelt kérdés
19 éves vagyok. Barátnőm 17. most volt a születésnapja és megkértem a kezét nem szimpla körülmények között. Nagy meglepetés mellet. Szerintetek korai volt? szeretjük egymást, rengeteg dolgon keresztül mentünk már de mindig kitartottunk egymás mellet. én már tovább szerettem volna lépni. Elöször szóhoz sem tudott jutni és elsirta magát, de őszinte igazat mondott.2014. okt. 26. 20:18
11/11 anonim válasza:
Nekem is volt 19 évesen vőlegényem. Ő 18 volt. Az korai volt, nem is jött össze. Elhagytam fél évvel az eljegyzés után. Viszont nem bántam meg, mert ha akkor nem lépi meg a lánykérést, sokkal később, esetleg évek után jön ki belőle az igazi énje. Ami nem túl kedves:D Akkor sokkal rosszabb lett volna kilépni a kapcsolatból mint így. Nem is töltöttük be az 1 évet.
De ettől még nektek összejöhet, csak várjatok a házassággal amíg saját lábra álltok. A gyerekvállalással meg még többet érdemes várni. Sok boldogságot:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!