Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Lehet nem szeretne a barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet nem szeretne a barátnőm esküvőt (gondolom), vagy direktbe rákérdezzek?

Figyelt kérdés

A barátnőmmel 8 éve vagyunk együtt 4 éve együtt is élünk.

Én még a kapcsolatunk elején kijelentettem, hogy nem szeretnék nősülni. Ő elmondta, hogy neki nincs ellenére a házasság, és neki tervben van. Tudja mi a véleményem, ezért a 8 év alatt többet nem is hozta fel sem az eljegyzés, sem az esküvő gondolatát. Soha nem volt erre utaló megjegyzése, pedig 2 éve gyakorlatilag minden barátunk, ismerősünk jegyes vagy házas lett.

Egyre jobban érzem úgy, hogy nekem sem lenne ellenemre a házasság, és ha erről van szó, akkor azt csakis vele tudom elképzelni.

Mit kellene tennem? Finoman érdeklődjek, hogy szeretne-e még egyáltalán esküvőt vagy csak spontán kérjem meg a kezét? Arra is gondoltam már, hogy lehet teljesen lemondott erről, mivel tudja mit gondolok. Én még soha nem jeleztem neki, hogy részemről már nincs akadálya.

köszönöm!

2014. okt. 15. 15:19
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Szerintem meg egy eljegyzés ne meglepetés legyen. Ülj le vele beszélni, hogy úgy èrzed változtál ilyen tèren, és neki továbbra is az a véleménye a háazasságról, mint azelõtt.
2014. okt. 15. 18:58
 12/21 anonim ***** válasza:

Azért nem említette a dolgot a megbeszélésetek óta mert valószínűleg beletörődött hogy barátnő marad egész életében, és nem az a fajta nő aki kihisztizi a lánykérést/esküvőt...

Vagy azóta már megváltozott a véleménye, és ő se akar hozzád menni. Ezt neked kéne tudni mert te ismered:). Én az elsőre tippelnék.

De inkább kérd meg a kezét, minthogy rákérdezz csak úgy. Sok boldogságot nektek.

Illetve van még egy verzió, amit sok pasi csinál. Csak itt a barátnőd az aki csinálja. Vár valaki másra, és ha összejöhet olyannal akiről tudja hogy akar házasodni, akkor kilép a kapcsolatotokból.

Nem mondom hogy így van, de ez a lehetőség is benne van a pakliban. Mint ahogy férfi is megteheti hogy vár 1 kapcsolatban 6-8, x évet, majd lelép egy másik nővel akit elvesz 1-2 év után. Sok hasonló esetet olvasni itt.

2014. okt. 15. 19:09
 13/21 anonim ***** válasza:
Várjuk a híreket! :)
2014. okt. 16. 21:59
 14/21 Korkin ***** válasza:
Majd ne felejtsd el megírni, hogy hogy alakultak a dolgok :D
2014. okt. 17. 10:00
 15/21 mi a fene ***** válasza:
Ennyi év után csak ismered annyira hogy milyen az izlése.A karikagyűrű legyen meglepi, amivel megkéred, a kisérőt meg vegyétek meg együtt. Drukollok és várom az eredményt.
2014. okt. 18. 10:16
 16/21 anonim ***** válasza:

Én a helyedbena kísérővel lepném meg, és a karikát választanánk ki majd együtt. Anyukájától jó ötlet megkérni a kezét, az én férjem is így csinálta, és utána tud majd segíteni a gyűrűválasztásban, ha pedig a méret esetleg nem j, vissza lehet vinni bevetetni belőle (nálunk is így volt).

Látszik egyébként, hogy neki te fontosabb vagy, mint a házasság, ha ennyi idő után egyszer sem hozta fel, hogy emiatt ne veszítsen el téged, de biztosan örülne egy meglepetés lánykérésnek. Mikor akarod megkérni?

2014. okt. 21. 14:16
 17/21 anonim ***** válasza:
Na mi lett azóta?
2020. máj. 26. 13:36
 18/21 mi a fene ***** válasza:
Engem is érdekelne !
2020. máj. 26. 14:22
 19/21 A kérdező kommentje:
Megkértem a kezét egy közös nyaralás alkalmával, mindent bevetettem, hogy romantikus legyen. Azonnal elsírta magát, alig tudta kimondani, hogy igen ésva gyűrűt is alig tudtam ráhúzni az ujjára, mert úgy remegett a keze... 🙂 Egyáltalán nem számított rá. 1 éven belül tartottunk egy 200 fős nagyon szuper lakodalmat. Megbeszéltük, hogy jöhetnek is a gyerekek..... sajnos ez nem volt annyira egyszerű, mert sok beavatkozás, sírás, elkeseredés után több mint 4 év után fogant meg a kisfiunk, aki 2020.03.08-án nőnapon - amikor a koronavírusos mizéria itthon is elindult - egészségesen megszületett.🙏🏼
2020. nov. 30. 18:02
 20/21 anonim ***** válasza:
Gratulalok az eskuvohoz es a babahoz is! Lombikjal sikerult vegul a baba? Meg lehetett apas szules?
2020. nov. 30. 18:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!