Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet nem szeretne a barátnőm esküvőt (gondolom), vagy direktbe rákérdezzek?
A barátnőmmel 8 éve vagyunk együtt 4 éve együtt is élünk.
Én még a kapcsolatunk elején kijelentettem, hogy nem szeretnék nősülni. Ő elmondta, hogy neki nincs ellenére a házasság, és neki tervben van. Tudja mi a véleményem, ezért a 8 év alatt többet nem is hozta fel sem az eljegyzés, sem az esküvő gondolatát. Soha nem volt erre utaló megjegyzése, pedig 2 éve gyakorlatilag minden barátunk, ismerősünk jegyes vagy házas lett.
Egyre jobban érzem úgy, hogy nekem sem lenne ellenemre a házasság, és ha erről van szó, akkor azt csakis vele tudom elképzelni.
Mit kellene tennem? Finoman érdeklődjek, hogy szeretne-e még egyáltalán esküvőt vagy csak spontán kérjem meg a kezét? Arra is gondoltam már, hogy lehet teljesen lemondott erről, mivel tudja mit gondolok. Én még soha nem jeleztem neki, hogy részemről már nincs akadálya.
köszönöm!
Azért nem említette a dolgot a megbeszélésetek óta mert valószínűleg beletörődött hogy barátnő marad egész életében, és nem az a fajta nő aki kihisztizi a lánykérést/esküvőt...
Vagy azóta már megváltozott a véleménye, és ő se akar hozzád menni. Ezt neked kéne tudni mert te ismered:). Én az elsőre tippelnék.
De inkább kérd meg a kezét, minthogy rákérdezz csak úgy. Sok boldogságot nektek.
Illetve van még egy verzió, amit sok pasi csinál. Csak itt a barátnőd az aki csinálja. Vár valaki másra, és ha összejöhet olyannal akiről tudja hogy akar házasodni, akkor kilép a kapcsolatotokból.
Nem mondom hogy így van, de ez a lehetőség is benne van a pakliban. Mint ahogy férfi is megteheti hogy vár 1 kapcsolatban 6-8, x évet, majd lelép egy másik nővel akit elvesz 1-2 év után. Sok hasonló esetet olvasni itt.
Én a helyedbena kísérővel lepném meg, és a karikát választanánk ki majd együtt. Anyukájától jó ötlet megkérni a kezét, az én férjem is így csinálta, és utána tud majd segíteni a gyűrűválasztásban, ha pedig a méret esetleg nem j, vissza lehet vinni bevetetni belőle (nálunk is így volt).
Látszik egyébként, hogy neki te fontosabb vagy, mint a házasság, ha ennyi idő után egyszer sem hozta fel, hogy emiatt ne veszítsen el téged, de biztosan örülne egy meglepetés lánykérésnek. Mikor akarod megkérni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!