Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet nem szeretne a barátnőm esküvőt (gondolom), vagy direktbe rákérdezzek?
A barátnőmmel 8 éve vagyunk együtt 4 éve együtt is élünk.
Én még a kapcsolatunk elején kijelentettem, hogy nem szeretnék nősülni. Ő elmondta, hogy neki nincs ellenére a házasság, és neki tervben van. Tudja mi a véleményem, ezért a 8 év alatt többet nem is hozta fel sem az eljegyzés, sem az esküvő gondolatát. Soha nem volt erre utaló megjegyzése, pedig 2 éve gyakorlatilag minden barátunk, ismerősünk jegyes vagy házas lett.
Egyre jobban érzem úgy, hogy nekem sem lenne ellenemre a házasság, és ha erről van szó, akkor azt csakis vele tudom elképzelni.
Mit kellene tennem? Finoman érdeklődjek, hogy szeretne-e még egyáltalán esküvőt vagy csak spontán kérjem meg a kezét? Arra is gondoltam már, hogy lehet teljesen lemondott erről, mivel tudja mit gondolok. Én még soha nem jeleztem neki, hogy részemről már nincs akadálya.
köszönöm!
Hát ennyi idő után is szoruljon beléd egy kis romantika, és mindentől függetlenül ünnepélyesen kérd meg a kezét. Ahelyett, hogy csak simán megkérdeznéd.
Ha akarja még, akkor a meglepetéses s ünnepélyes lánykérésnek nagyon fog örülni.
Ha meg már nem érdekli, akkor is egy szép emlék lesz, hogy ünnepi keretek közt azért megpróbáltad.
Ne érdeklődj!
Váratlanul, romantikusan lepd meg! :) Annál nagyobb lesz a meglepetés és az öröm! :)
Biztos nem fogja tudni, hogy mi történt veled, és csodálkozni fog, de annál szebb lesz!!!
Természetesen nem csak oda dobnám a gyűrűt, már terveim vannak, hogy szeretném megkérni a kezét, de még a gyűrűt is ki kell választanom. Azt se tudom milyen tetszene neki, mert még csak egy ékszer üzlet előtt sem álltunk meg soha nézelődni.
Arra is gondoltam, hogy előtte beszélek az anyukájával, tőle kérem meg a lánya kezét, és ő hátha tud segíteni a gyűrű választásban.
Egyet értek az előttem szólókkal. Szerintem is lepd meg. A véleménye azóta sem változott meg a barátnődnek, csak szerintem szeret annyira, h tiszteletben tartja a te akaratodat..
Az h nem kérdezett rá eddig, csak azért lehet, mert már ezt a kérdést az elején tisztáztátok és ő nem az az értetlen, hisztis fajta nő :)
Szóval sztem is rukkolj elő vm. szuper meglepetéssel, biztosan jól fog elsülni! Hajráááá :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!