Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kíváncsi06 kérdése:

Hogyan működik?

Figyelt kérdés
Az eljegyzési party-n mi az, amit a fiúnak és mi az amit a lánynak kell tennie/mondania?
2014. szept. 29. 11:22
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

5minek egyáltalán eljegyzési party?

nálunk volt egy ebéd, azt ennyi.....

2014. szept. 29. 11:24
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek, mi az, hogy "eljegyzési party", meg "kell tenni/mondani"? Minek??? Miért??? Ez a tök felesleges kategória.
2014. szept. 29. 11:25
 3/8 anonim ***** válasza:

Még nem hallottam eljegyzési partiról. Egy ebéd szokott lenne a lány családjánál, ahol ott vannak a szülők, és esetleg a testvérek. A fiú megkéri a lány kezét az apjától, és felhúzzák egymás ujjára a jegygyűrűket.

De ha sok idegent is meghívsz, akkor is ez a "menet".

2014. szept. 29. 11:37
 4/8 anonim ***** válasza:

Ha nincs semmi oka a party-nak, tehát nem tudjátok, hogy mit tegyetek ott, mondjatok ott, akkor felesleges.

Az eljegyzés "érvényes" party nélkül is :)

Azt legalább tudjátok, hogy kinek tartanátok? Kik lennének ott? Mi lesz a helyszín?

2014. szept. 29. 12:01
 5/8 A kérdező kommentje:
Az ebédre értettem, természetesen szűk családi körben. És egyértelműen a lányos háznál lesz.
2014. szept. 29. 12:12
 6/8 anonim ***** válasza:

Kell????

Eljegyzési partynk sem volt, kellett volna?

2014. szept. 29. 12:52
 7/8 anonim ***** válasza:
Nálunk Párom még egyszer megkérte a kezem, előttük, felhúztuk a karikagyűrűket, és Párom édesapja mondott egy "beszédet", hogy mennyi minden jót kíván nekünk. Koccintottunk, tortáztunk, stb...
2014. szept. 29. 14:04
 8/8 anonim ***** válasza:

Nálunk sem volt, csak bejelentettük.

Általában a szülők előtt is mond egy monológot a srác (mennyire szeretlek, veled akarom leélni az életem, stb...), és megkéri a kezét. Jó esetbena lány csak egy 'igen'-t mond. :)

Bár nekem ez nagyon csöpögős meg nyálas, ezért nem is tartottunk...

2014. szept. 29. 14:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!