Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez hogy is működik pontosan?
Figyelt kérdés
Most ha van egy lánynak barátja és szeretné eljegyezni,elhatározzák,ő vesz gyűrűt mindkettőjüknek,papírok,mi szükséges ,hogy megy ez?és hány éves kortól?2013. nov. 24. 20:10
1/4 anonim válasza:
Eljegyzést bármikor lehet tartani, kortól függetlenül. Semmilyen papír nem kell hozzá, csak egy erős, átgondolt, őszinte elhatározás.A férfi -ha tud és szeretne- vesz egy eljegyzési gyűrűt a hölgynek, és megkéri vele a kezét. A hölgy személyiségétől függ, hogy mennyire fontos a romantikus "körítés". Ezután a hagyományok szerint egy éven belül összeházasodnak, de ez nincs törvényileg meghatározva, vannak, akik évekig csak jegyben járnak. Ha komoly a szándék, akkor be kell menni az anyakönyvvezetőhöz időpontot kérni. Általában a házasságkötésnél már mindkét fél egy-egy karikagyűrűt húz a másik ujjára.
2/4 anonim válasza:
az eljegyzéshez semmi papír nem kell... korhoz sincs kötve... megveszi a fiú a gyűrűt (vagy együtt) és megkéri a lány kezét... papírok csak házassághoz kellenek, 18 év alatt szülői engedély kell hozzá..
3/4 anonim válasza:
Mióta vagytok együtt? Hány évesek vagytok? Megválaszoltuk a kérdésed? (1.vagyok)
4/4 Je Veux válasza:
Én ezt annyira nem értem..hogy lehetnek az emberek ennyire hülyék? Na nem csak ez a kérdés...hanem a legtöbb hasonlós eljegyzéssel kapcsolatos...
Nem, nem kell hozzá papír se, és még a gyűrű sem feltétel.
Ez inkább csak egy szándék, amivel jelzed a másik felé, hogy el akarod venni..jobb esetben.
És korhoz sincs kötve...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!