Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eladnád a jegygyűrűd?
Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy lenne egy nagy értékű jegygyűrűd (pl gyémánt) még abból az időből, amikor jómódban éltetek, viszont eléggé lecsúsztatok, nincs megtakarításotok, és másból nem tudtok pénzt csinálni. Pár évvel esküvő után történne ez, tehát lenne már karikagyűrűd is.
Megválnál a jegygyűrűdtől?
(Nem teljesen elméleti kérdés)
2014. szept. 23. 17:35
21/27 anonim válasza:
Ha tényleg ezen múlna, akkor igen, eladnám. Ha kell, és nincs mit enni, akkor igen, de előbb kérnék kölcsön bárkitől, ez lenne a legvégső megoldás.
22/27 anonim válasza:
én zaciba szoktam vinni-kiválto-viszem..
lehet gyyémánttal is foglakoznak..
23/27 anonim válasza:
Soha nem adnám el sem a karikagyűrűm, sem az eljegyzési gyűrűm.
24/27 anonim válasza:
Kívánom soha ne kerülj ilyen helyzetbe!
25/27 anonim válasza:
Ha valakinek napi kajára nincs pénze majd utiköltségre bizonyára lesz.Miből élne addig is ott kint amig esetleg talál munkát,ha talál.Oda se lehet csak úgy menni püff elindulok.Protekció,már akinek van.Kint is át Qhatják nem egy eset történt rabszolgaként nyomorba fizetség nélkül dolgoztatják.Mit tudok róla?Lökött gyerekem feladta az itthoni biztos állását,pedig ettől a cégtől is járt ki.De a haverok"ajánlottak egy szuper jót"ő ment.Most mi van?1hetet dolgozik 3-4 hetet meg nem.Teljesen megérte nem?
26/27 anonim válasza:
25 Szerintem egy hét meló után, 3-4 hét pihi, az nem rossz :) De gondolom, te valami mást akartál írni, vagy máshogy.
27/27 anonim válasza:
Nem tudom ki mennyire babonás,de rossz ómennek tartom. Persze mindenki kerülhet rossz anyagi helyzetbe. Manapság azért több lehetőség van. Inkább verném magam adósságba. Kölcsönkérés baráttól,rokontól,vagy hitel felvétele. Inkább a tv-t adom el,mint a jegygyűrűt. Szerelmetek ,összetartozások jelképe. Ha veszel másikat,az nem ugyanaz. Ez egy emlék,örök emlék,amit akkor,abban a pillanatban adott neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!