Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eladnád a jegygyűrűd?
Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy lenne egy nagy értékű jegygyűrűd (pl gyémánt) még abból az időből, amikor jómódban éltetek, viszont eléggé lecsúsztatok, nincs megtakarításotok, és másból nem tudtok pénzt csinálni. Pár évvel esküvő után történne ez, tehát lenne már karikagyűrűd is.
Megválnál a jegygyűrűdtől?
(Nem teljesen elméleti kérdés)
2014. szept. 23. 17:35
1/27 anonim válasza:
Soha!!! Semmilyen körülmények közt sem!!!
2/27 anonim válasza:
Nem válnék meg tőle. Ha rosszul állnánk akkor sem adnám el azt, amit a szerelmemtől kaptam. Esetleg más ékszert, ami nem olyan fonton, nem lehetne azt eladni?
3/27 anonim válasza:
SAJNOS IGEN, a szükség nagy úr.
4/27 anonim válasza:
Maximum zálogba adnám. Ha nem tudod kiváltani a lejáratkor, akkor meghosszabbíthatod a futamidőt úgy, hogy kifizeted a kamatot. Olcsóbb, mint kiváltani.
Végleg nem válnék meg tőle semmiképpen.
5/27 intrepid válasza:
Nem illik, de néha az élet felülírja a szabályokat. Nincs kilátás mostanában az anyagi helyzetetek javulására? Mert akkor javasolnám a zálogházat. Ha viszont nincs esély a kiváltásra, akkor rossz választás a zálogház, mert nagy a veszteség ha letelik, és nem tudod kiváltani.
6/27 anonim válasza:
én is eladnám, a párommal nagy-nagy egyetértésben, és az árából vennénk egy pl. ezüst jegygyűrűt és a többit felhasználnánk a szükségleteinkre
7/27 anonim válasza:
Eladnám. Én nem szeretem a gyűrűket és nem is hordom a jegygyűrűmet, talán ezért is válnék meg tőle könnyen, csak a karikagyűrűt hordom. Persze ha a férjem nem szeretné, akkor nem adnám el, nem akarnám ilyennel megbántani.
8/27 anonim válasza:
Az előző vagyok: nem "egyet" hanem egy párat vennénk
9/27 Oppiszerelme válasza:
Én soha nem válnék meg tőle, de ha fontolóra veszed akkor jobb megvitatni ezt a pároddal! viszont az anyagi helyzetre mindig van megoldás! Pl.: külföldön kereshetnétek munkát! Én németben vagyok a párommal és elég jó életünk van! (nem dicsekvés)! A kezdet nehéz! Leginkább a megindulás! De ha tudsz kölcsön kérni annyit, hogy ki tudjatok jönni vagy egyenlőre csak egyikőtök akkor később egyáltalán nem fog bennetek ilyen kérdés felmerülni! Nem muszáj örökre kijönni, elég 1 szezon és már több pénzt kerestél mint otthon 1 év alatt!
10/27 anonim válasza:
Szükség törvényt bont.Simán eladnám.Mindenki meg nem mehet ám ki külföldre mert ott "kolbászból van a kerítés."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!